Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 20 фев. 2020, 11:26 ч.

Хотелите във Велинград - 12

  • 9 830
  • 152
  •   2
Отговори
# 150
  • Мнения: 816
Интересно ми стана за Арте. Ние ходихме януари,като бях резервирала за 3 семейство на "Черният петък". Оказа се,че единият мъж няма да успее да дойде и ни направиха още отстъпка,като ми казаха,че деца до 12 години не плащат нищо в хотела, а ако е един възрастен с едно дете, се заплаща само 75% от цената за двойна стая.
Но сега се сещам и друго. Явно калкулацията не им е силна страна, тъй като пускайки запитване ми дадоха една оферта,след това във фактурата за плащане, цената беше доста по-ниска. Обърнах им внимание и се извиниха,че колегата бил сбъркал.
Така,че доуточнете цената,че от така дадената, наистина нищо не става ясно...

# 151
  • Където ми покаже сърцето
  • Мнения: 581
Интересно ми стана за Арте. ........
Да така е, калкулациите са им слаба страна. За едно наше посещение от резервацията до плащането ми бяха обявили три различни цени. Ако се обърнете към различни служители ще получите различна цена.
Този път обаче бяха твърди,че грешката в сметките била при мен. За 1 възрастен и 1 дете на 14 години искаха да платя 75% от цената за цялата стая плюс към тях да ми добавят 75% от цената на едното легло, което е абсурдно.Когато възрастен плаща 75% от стаята то това е единично настаняване и към него не следва да се прибавят още плащания.Такова настаняване се прилага, когато възрастният е сам или с дете до 12 год.
В случая аз съм с дете на 14 год. и следва аз да си заплатя 100% цената на едното легло ,а за детето за второто легло да се плати 75% от цената. На сайта им е записано следното "- Дете от 12 до 18 /ненавършени/ години на редовно легло с 1 възрастен - 75% от цената на възрастен"
Това им го снимах и пратих, а те ми казаха че първо аз трябва да платя 75% от двете легла и към него да се добави 75% от едното легло,което е абсурд за мен.
Коледните празници изкарахме в Арте и тогава заплатих за мен цената на леглото ,а за второто легло платих 75% от цената на възрастен. Както и да е разменихме си много е-мейли,след което си направих резервация в друг 5 звезден хотел. На следващият ден ми позвъни управителката на Арте и ми предложиха да остана на цената на единично настаняване,но и тя настояваше, че сметките са им правилни,просто явно искаше да тушира ситуацията. Разбира се отказах.
Много съм разочарована от ситуацията. Убедих се колко бързо може да падне имиджа на един хотел при грешна ценова политика. Моят съвет е искайте писменно потвърждение на резервацията, за да сте сигурно какво трябва да платите.

# 152
  • Мнения: 188
Аз съм се насочила към бюджетен вариант. Балнеохотел Велинград- какво е мнението Ви?

Общи условия

Активация на акаунт