Изпитани сайтове за парфюми - 22

• 67 310
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
Дъглас  20% намаление на всичко!

# 646
Парфимо – редовен тестер Girl of Now Elie Saab, с капачка, всичко 6. На днешното слънце ми дойде като одеяло направо, щях да се задуша. Плътен, силен и сладък бадем, който ще отиде за другата зима, че вече ми е пролетно.

# 647
  • Sofia
Денси, за продуктите с намаление не ми добавяше подарък системата. Ти на редовна цена ли взе?

# 648
Не, намалени. Надявам се да има за всички, не само за ненанамалените. Когато се обадих да обединя поръчките, ми казаха, недейте, за да си получите подаръците иначе само един в кашон.

# 649
# 650
  • Sofia
И аз не съм видяла за какви подаръчета иде реч, ама те и цените си им бяха подаръчни хаха.
Какво ще получите като бонус? Simple Smile))

# 651
Несесер и миниатюра 4 мл на най- новия Ла Ви, за покупка над 50 мл.

# 652
Обадиха се и на мен от Notino.  Paco Rabanne Lady Million Privé  не е наличен.

# 653
При мен всичко си е наред с пратката от Нотино, получих известие за доставка утре. Ще пиша дали има подаръци към Ла Ви-то.

# 654
Моите два от Нотино ще ги взема утре, не са били явно най- желани, щом са останали и за мен...GrinGrinGrin А тези подаръчета имаше ли ги като опция при поръчката? Щото аз нямам такива и не помня да съм заявявала.
И аз съм от "работните", ще си пръскам парфюмчетата...днес напръсках Girl of now , не ме души, щото не съм излизала на слънце, стоя затворена като кукувица и се чудя -уж да не излизаме, а иначе на работа, до магазина за най- необходимото...Простете отклонението ми, не е много по темата...Та, имам чуството, че на по- топлото даже пО не го усещам...Flushed

# 655
И аз имам известие за пратка за утре, но моето Ла Ви е малко и нямам право на подарък.
Обаче Олимпеата ми е 80 мл, а пишеше че при поръчка на парфюм на ПР 80 мл ще има подарък миниатюра, но не помня колко милилитра.
Но при финализиране на поръчката не видях никъде да се добавя такава.
Ще видим утре какво ще получа.

# 656
  • Бургас
При мен всичко си е наред с пратката от Нотино, получих известие за доставка утре. Ще пиша дали има подаръци към Ла Ви-то.
И аз така, тъкмо се прибирам влизам си в мейла и гледам известие от Спиди за нова пратка от Нотино за утре.Така хубавичко ще си полея с Ла Бел на Готие ,че е и 100-ца ,флакона е страшно красив, едната половина ,а другата с ЛВЕБ ,шегувам се ,хаха.Ката ги взема ще драсна , утре също си чакам Пюр Муск от Емаг.Flushed

# 657
  • Пловдив
Някой има ли представа, дали може да се използва за плащане подаръчен ваучер при покупка онлайн от Дъглас?

# 658
Безплатната доставка от нотино много ме изкушава та искам да си поръчам нещо, ама знам моя ще се ядоса дето харча за парфюми. А аз съвсем от скоро имам тази страст по парфюмите :р

# 659
Както сте набрали скорост, една Gabrielle 100 мл на прилична цена

https://elinor.bg/product/chanel-gabrielle-1

Общи условия

Активация на акаунт