Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов! - Бебеправене 370

• 29 277
  • 712
  •   1
Отговори
# 150
Наде, трябва да са минали поне 10тина дни от закъснението за да се види плоден сак. Някои изчакват около 20 дни за да чуят направо и сърдечен ритъм.

# 151
Ирен, честит рожден ден, пожелавам здраве и сбъднати мечти.

За първи път чувам за такива вливания, при какви показания се правят?
Одри, при завишени НК клетки се правят вливките. Моя колежка след спонтанни аборти и консултация с имунолог в София роди живо и здраво бебе.

# 152
Nadeto, определено е наситена! 🤞
Ако можеш да търпиш, то най-добре да изчакаш 20-тина дни, за да чуете направо и сърчице. Но..кой ти търпи, братко по толкова? 😅 Аз не съм от тях, определено..

Ро, подкрепям с 2 ръце за козметиката! Абсолютно си е така - кожата е най-големият орган в човешкото тяло и е много важно с какво я “нацапваме”.. : )

# 153
Наде какъв хубав тест 🤰🏻🤱

Ирен бъди здрава❤

Аз се връщам от клиниката, отново съм с висока лигавица, цели 7 мм а съм 5 ден след М. Не се е изчистила след М така както би трябвало. Ще правим ЦС понеделник. На док яйчниците му се виждат мързеливи, но каза че ще опита да ги стимулира. Малко съм скапана, но ще мине.
Хубава събота гърълс, аз почвам да пера и чистя,че бомба е паднала в нас 😂😂😂

# 154
Йоанка стискам палци за ЦС.
А какво ще рече мързелив яйчник? Thinking
Нали имаш О, в рамките на нормалното овулираш..

# 155
  • София
Честит рожден ден, Ирен! Пожелавам ти сбъдване на всички желания!

Надето, ако можеш да се въоръжиш с търпение по-добре изчакай 20 дена, иначе е голямо чакане между установяването на бременност и чуването на пулс!

# 156
Нищо повече не спомена. Каза, че изглеждат мързеливи и според него не всеки път овулират. Как го разбра, не знам.  И аз бях толкова шокирана за тази лигавица, че и не питах.
Иначе съм ходила 2 пъти на фоликометрия и да имам овулация. Но имах и едни дългиииии 2 цикъла в края на година в които овулация с тестове не можах да хвана.

# 157
Здравейте, мацки! Не съм писла, но наваксах с 5276739458 мнения и страници, та дори с половината от старата тема Simple Smile. На виделите 2 чертички честито и лека бременност до финал!!! Джулка, стискам палци и съм много позитивно настроена, чувствам, че всичко ще е наред!!! Кийпче, и за теб така!  Фрекоко , много обнадеждаваща история!! Нали и аз съм на тази възраст. Лилоооо- шампиони сте!!!! Вдъхвате ми надежда, нали и ние сме с 1.8 морфология Sad, ТМ е за пример!!! При мен всичко е наред освен Тънка лигавица - 4 мм на последния месец, и какво като АМХ ми е 1.8 (перфектно за моята възраст) , изглежда с тази лигавица няма да има шанс!!! Накарах моето АГ да провери колко ми е била преди предното забременяване ... еми била съм с 6 мм . Дали мисед в 11та седмица може да се дължи на това не ми е всно, но при всичките прегледи повреме на Б никой доктор не отчете тънка лигавица??? Много странно!!!!  Относно куччето, Джулка ние си имахме един чаровен дакелчо, но когато бяхме на работа той през цялото време лаеше. Събраха се комшиите и направиха оплакване Sad. Наложи се да го дадем Sad, три години от тогава още не мога да го прежаля!!!

# 158
  • София/Севлиево
Здравейте.
Джули,успех,на теста те чакам с огромен положителен резултат.За кучо-всичко ще се нареди.
Ирен,ч.р.д.с малко закъснение.Жива и здрава да си и сбъдване на всички мечти!
Вливки се правят за НК клетки,в предната тема си казах мнението за тях.Освен интралипид и други медикаменти се вливат...
Наде,супер ти е теста.Зареди се с търпение и след 15-тина дни на преглед.

# 159
Момичета, някоя случайно да ползва застраховка "Здравна грижа" на Булстрад (покрива всички разходи за ендокринолог, гинеколози, бременност и раждане, вкл.лекарства) ? От януари имам такава и искам да отида с нея на гинеколог, защото не си харесвам предишната АГ, която е по здравна каса и ако някоя ползва и може да ми препоръча АГ или болница, с която работят ще е чудесно.

# 160
И аз се присъединявам към момичетата с розови сънища... Flushed
Редактирам,за да ви кажа,че ми зацапа.Много ме изненда,очаквах,ако не ми дойде,поне да закъснее,нямах никакви признаци,чак днес ме заболяха гърдите...много ми е тъжно Cry

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 20:36 от Rainbowww

# 161
  • Dope Reach
Аз пък се включвам с розови сънища... на живо. Grinning
Днес усетих обилна ЦС, снощи щракнхме, ха дано. Hands Pray

# 162
Ро щракайте и днес. ЦС се появява преди О, демек може О да е утре или другиден, дори и след 3 дена, не оставайте само на вчерашното щракане. Най добре като се види ЦС да се действа, верно може да развалите графика амаа си заслужава Sunglasses

# 163
Здравейте момичета, отидох на преглед, установи се 5г.с. Видя се сакче с мехурче вътре. Докторката беше много учудена и ми изписа инжекции зарзио през два дни. Интересно ми е някоя от вас има ли опит с тях и изобщо за какво се изписват при бременност, като в листовката им пише съвсем други неща? Малко се притесних, че пише че този медикамент не е използван за бременни? Ходя в Надежда, София при др. Тихомирова, която е репродуктивен специалист.

# 164
Момичета, стискайте ми палци. В 5та седмица съм, в 4та пусках ЧХГ през 48часа и не се удвояваше добре. Последния път даже малко, първо 186, после 290 и накрая 414. Sad Ходих на лекар и се видя плоден сак. Сега съм трепет да се чуем пулс и да има ембрион. Това е толкова желана бременност, опитвам се да бъда позивитна и да съм благодарна, че в в матката, защото имаше съмнения и за извънматочна, но вече нямам никакво търпение. Мислех да ходя в четвъртък на АГ, май ще отида още в понеделник.... Иначе моят лекар в Сф ме вика чак в 8ма седмица, той е мн добър, но е супер лежерен. Каза, че гледа жените само 4 пъти през цялото време, нещо което аз не мога да си позволя в предвид ЕГН, тромбофилия и т.н...Много ми е притеснено...

Общи условия

Активация на акаунт