Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов! - Бебеправене 370

• 29 278
  • 712
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, моля ви кажете, как се справяте с чакането до теста... Извинете ме, ако постът ми не си е на мястото тук, но това пусто нетърпение, дните минават като месеци. Все се опитвам да се разсея, но се връщам отново на мисълта. С ММ говорим по темата ежедневно, което до някъде помага, но не трябва да забравяме, че все пак е мъж, някак си имам чувството, че не разбира съвсем нетърпението ми. Та какво върши работа при вас?

# 136
Ирен, честит рожден ден! Много здрави, весели и още по-семейни дни!
LiFi, старая се да не го мисля, а и имам толкова друга работа, че и до аптеката не мога да отида, та да се изкуша да си взема тест. Вкъщи не държа тестове "за всеки случай".

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 18:49 от Frekoko

# 137
Вива, спокойно! Може през онзи месец с БХ да е било просто за онзи месец. Този може да си е наред хормона. Просто го провери за всеки случай. Гърдите болят ли те във втората половина на цикъла? Аз по това се ориентирам, че се е повишил прогестерона, следователно О е минала. Но това е при мен - не при всички е така - едни ги болят, други не чак толкова...
LiFi , това е най-трудната част от бебеправенето! 😉

# 138
  • Dope Reach
Джу, с тази положителна енергия от толкова много момичета, няма как резултатите да не са удовлетворителни! Heart
Ирен, бъди жива и здрава, нека най-съкровените ти мечти се сбъднат! Намиг-намиг! Stuck Out Tongue Winking Eye
Кийпче, Hug
Споменавайки прогестерона, аз да отбележа нещо, за което чета от известно време. Тъй като аз съм кифльок (Grinning), постоянно се мацам с някакви козметики и гримове, реших да проверя какъв е ефектът им върху организЪма, та всичко, което открих след рисърча ми е ужасяващо. В частност говоря за хормоналния баланс. А тъй като моят не е от най-добрите, реших да захвърля всички стандартни козметики и в момента цялата ми бяла козметика е абсолютно натурална, а снощи направих една много голяма поръчка от Зоя на натурални гримове. Ще пробвам. Следващата стъпка е да махна парфюма, т.е. да го заменя с нещо природно, но все още се чудя какво. Опциите не са много, аз пък не обичам да купувам парфюми онлайн, ако не знам как миришат, де. Ще се радвам на идеи. Та, реших само да споделя това мое "откритие", може да послужи на някоя от вас, не съм единствената с поликистоза, пък и хормоналният дисбаланс се проявява по различни начини. Сега ще обработвам майка ми да хвърля нейните си гримове. Вече съм и купила бяла козметика, време е за следващата стъпка. Grinning

# 139
Ро, а къде точно си хвърли козметиката, да отида да я взема 🤣
Аз също много се клепотя, но няма да чета за ефекта в/у хормоните. /За сега/

# 140
Frekoko, ама наистина това с тестовете за всеки случай е съвсем вярно. Направо след овулация ти се иска да правиш всеки ден... За сега се въздържам, но имам тъкмо 20 бройки вкъщи 😂
За да не ме помислите за някаква луда, която си купува 20 теста за бременност, да кажа, че са в комплект с тестовете за овулация, които ползвам 🙉 Но май ще трябва да ги скрия от себе си.
Mrs. Cherry, ама верно си е най-трудната част. Особено за нетърпеливи хора.
А относно гримовете и козметиката, , Ро, има ли значение какъв клас козметика се използва и влиянието за хормоните или като цяло всичко, което не е натурална, БИО и т.н не е окей? Питам защото и аз доста се цапотя, но опитвам поне да взимам уж все хубава козметика.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 19:56 от Анонимен

# 141
Момичета и аз да кажа за прогестерона - внимавайте с него ако имате тромбофилия, защото при мен това доведе до лош край.

ЧРД Ирен! Бъдеи здрава и доволна от постигнатото и до 41 да има нов член на семейството!

# 142
Момичета, моля ви кажете, как се справяте с чакането до теста... Извинете ме, ако постът ми не си е на мястото тук, но това пусто нетърпение, дните минават като месеци. Все се опитвам да се разсея, но се връщам отново на мисълта. С ММ говорим по темата ежедневно, което до някъде помага, но не трябва да забравяме, че все пак е мъж, някак си имам чувството, че не разбира съвсем нетърпението ми. Та какво върши работа при вас?
И ММ е така,всеки месец ми казва ,,Сигурен съм,че е станало този път.Ще видиш,че няма да ти дойде",а аз го поглеждам изпод вежди и му отвръщам ,,А ако ми дойде?" и той ,,Е, тогава значи съм сбъркал" Rolling EyesTired Face
Аз се разнообразявам този месец с режим на хранене,защото зимата понапълнях и вместо за бебето,мисля по цял ден какво ще ям,обаче го наруших и пак си ям,и пак си мисля за бебе Smiley
Та дори и да нямаш за сваляне,пробвай с някакъв здравословен режим,нови рецепти,готвенето мен ме успокоява Green Heart

# 143
  • Dope Reach
Ро, а къде точно си хвърли козметиката, да отида да я взема 🤣
Аз също много се клепотя, но няма да чета за ефекта в/у хормоните. /За сега/
Не я давам, за всеки случай ще я пазя! Grinning
LiFi, поне от това, което гледах/прочетох си мисля, че има значение да няма синтетични съставки, натуралната козметика изключва каквито и да е изкуственяци, така че според мен не е задължително да е на 100% био. Така или иначе доста от продуктите имат съставки, които са от биологично земеделие, но не изцяло. Предполагам не е проблем.

# 144
Rainbow, аз се разнообразявам с кучето, за сега той е единственото ни бебче - на 1 г. Но пак не помага, излизаме на разходка, час, два, три и аз пак за бебе си мисля, едно си баба знае едно си баба бае😀
Пък да не говорим, че ако лелката закъснее с 15 мин., вече тествам, край! Сега чакам 8ми март. Още 8 дни, чудно! Поне тук си даваме кураж една на друга, страхотна тема!
Ро, мерси за инфото, всъщност постоянно се старая да се храня супер здравословно, но не се бях замисляла какви химии ползвам за тялото си.

# 145
Rainbow, аз се разнообразявам с кучето, за сега той е единственото ни бебче - на 1 г. Но пак не помага, излизаме на разходка, час, два, три и аз пак за бебе си мисля, едно си баба знае едно си баба бае😀
Пък да не говорим, че ако лелката закъснее с 15 мин., вече тествам, край! Сега чакам 8ми март. Още 8 дни, чудно! Поне тук си даваме кураж една на друга, страхотна тема!
Ро, мерси за инфото, всъщност постоянно се старая да се храня супер здравословно, но не се бях замисляла какви химии ползвам за тялото си.
Това с кучето и аз го правя,много ми помага,навсякъде го вземам с мен.Но в крайна сметка едно малко гласче все ме връща в бебешките мисли.Ами така ще е,ние жените сме така устроени - още преди да сме забременели мислим за детето ни.Ако знаете понякога колко мисли ми се въртят в главата,дали ще го възпитам добре,дали ще усвоява математиката по-добре от мен Smiley.знам,че звучи ненормално,но аз съм си такава - все мисля,мисляяяя..Yum

# 146
Честит рожден ден, Ирен! Бъди здрава и на следващия рожден ден да бъдеш с едно мъниче! Simple Smile
Хубава тема захванахте с домашните любимци. С моята лудетина за нищо на света не се разделям (ако зависи от мен де) и не ги разбирам хората, които вземат дом. любимец като вещ и след време решават, че няма да могат да се справят и го захвърлят на улицата..
Ако не беше тя, най- вероятно щях да съм потънала в някаква дупка, тя като че ли ме вади от нея.
Моят тест уж трябва да бъде на 9, обаче изпуснахме ову заради гадния цистит и изобщо не го мисля, но пък Ро ми вдъхна малко надежда, та при евентуално закъснение ще тичам за тест 😃

# 147
Здравейте, момичета! Намерих тази позитивна тема и влизам с трепет. Накратко, макар да не изглеждам на толкова, съм на 40г. Две години борба за бебе, цветни снимки, фонд, неуспешно ин витро, доц. Русев, след това дилатация на цервикалния канал, малко продухване на тръбите, вливане на октагам и интралипид срещу повишени нива на НК клетки и инхибиращи ембриотоксини.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 09:15 от DiaSla

# 148
Ирен, честит рожден ден, пожелавам здраве и сбъднати мечти.

За първи път чувам за такива вливания, при какви показания се правят?

# 149
Ирен честит рожден ден!С един ден закъснение,относно темата с домашните любимци аз съм за отглеждането на дете с животно вкъщи,не от личен опит,но съм чела доста позитиви.И малко ъпдейт от мен днес ми е 5-ти ден от закъснението и от чисто любопитство да видя дали се насища чертичката направих още един тест и мога да кажа ,че вече е  достатъчно наситена.Сега следващата ми чуденка е кога да ходя на доктор ,но мисля,че след около 2 седмици ще е ок.

Общи условия

Активация на акаунт