Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 4/

• 42 008
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
Това с периода на пункцията и трансфера ми е ясно че за всеки е различен, по скоро ме интересуваше периода от първия преглед на втория ден до следващия преглед. А някой от вас бил ли е с RH (-) и партньор RH(+) ?

Да ние с мъжа ми сме Rh- и Rh +. Детето ни се роди Rh +
проблема при мен е, че при предходните загуби никой не ме е питал за кръвна група и не ми е бита ваксина. На вас първа бременност ли ви беше, и имаше ли някакви проблеми при опита заради кръвноте групи?

# 181
Това с периода на пункцията и трансфера ми е ясно че за всеки е различен, по скоро ме интересуваше периода от първия преглед на втория ден до следващия преглед. А някой от вас бил ли е с RH (-) и партньор RH(+) ?

проблема при мен е, че при предходните загуби никой не ме е питал за кръвна група и не ми е бита ваксина. На вас първа бременност ли ви беше, и имаше ли някакви проблеми при опита заради кръвноте групи?

Имах една извънматочна приключила 7 седмица. Не ми беше направен д гамаглобулин. Л. Бойчев ми обясни, че за такава малка бременност няма риск. С последващата бременност от ин витрото нямах проблем. Единствено след раждането детето ми беше с лека анемия и изкара тежко жълтеницата в следствие кръвно груповата несъвместимост.

# 182

Имах една извънматочна приключила 7 седмица. Не ми беше направен д гамаглобулин. Л. Бойчев ми обясни, че за такава малка бременност няма риск. С последващата бременност от ин витрото нямах проблем. Единствено след раждането детето ми беше с лека анемия и изкара тежко жълтеницата в следствие кръвно груповата несъвместимост.
Благодаря това много ме успокой.

# 183
Здравейте, имам час за д-р Богомил Бойчев за 29.04 в 16.30ч. Интересно ми е да споделите колко най-много сте чакали след уречения час, тъй като само чувам колко много се чака и не мога да си направя никаква сметка, след като часът ми е за 16.30ч, в колко е възможно изобщо да вляза - най-рано и най-късно? Simple Smile

# 184
Здравейте, имам час за д-р Богомил Бойчев за 29.04 в 16.30ч. Интересно ми е да споделите колко най-много сте чакали след уречения час, тъй като само чувам колко много се чака и не мога да си направя никаква сметка, след като часът ми е за 16.30ч, в колко е възможно изобщо да вляза - най-рано и най-късно? Simple Smile
Най рано в 16:30, за най късно аз съм влизала и в 00:45 при брат му. В момента е много редуциран броя на пациентите, всъщност от ноември миналата година съм чакала не повече от час и половина. Заредете се с търпение и Вие и партньора Ви.

# 185
Аз миналия месец съм чакала и три часа. Имайте предвид, че партньорът не се допуска заради коронавируса. Ще чака отвън, без значение дали е студено или не.

# 186
И аз тоя месец за преглед ехография в 12 г.с. с час 15:50 влязох в 19:40 при д-р Л. Бойчев.
Иначе за първи път, когато бях на преглед там, бях при д-р Б. Бойчев и тогава с час 18 ч. влязох в 22 ч. Не помня точно до минутата, но беше тоя диапазон. Т.е. и за първоначален преглед се чака много, и за вече пореден преглед пак се чака. Да, сега може би са по-малко пациентите в сравнение с преди 2 години. И аз сега съм чакала и по-малко време, по час и нещо, но общо-взето е средно 2-4 часа.

# 187
Винаги съм чакала около 2 часа при Б. Бойчев, миналия месец бях за 16:20, а влязох в 18:30. Успех

# 188

Здравейте. Преди две седмици имах БХС при д-р Л. Бойчев. Часът ми беше за 15:40, влязох към 19ч. Като цяло много зависи и от останалата натовареност на докторите в болницата. Поне 3 часа си предвидете. Аз си нося храна, вода, заредена батерия и книга с мен, както съм родом от Тн.
Също така, може да попитате момичетата от регистратура колко има преди вас записани, най-добре на деня като отидете на място. Така доло-горе ще си прецените.
Ако имате регистрация в системата им за онлайн резултати, там има предстоящи прегледи и в графата можете да видите коя подред сте за деня. Което пак не е гаранция за нищо, но поне да се настроите.

# 189
Здравейте, мили дами! Simple Smile

Първо искам да кажа, че сме изключително доволни от отношението на целия персонал в клиниката. Всички са много сърдечни и отзивчиви. Относно чакането - и двата пъти чакахме около 2-3 часа за консултация, а при изследвания нещата стават бързичко.

Ние сме с мъжки фактор и спермограма с морфология <1%. След първата ни среща с д-р Л. Бойчев ни бяха назначени хормонални изследвания + цветна снимка с анестезия и още една разширена спермограма. В 09:30 сутринта ми взеха кръв в самата клиника, партьорът ми също даде спермограма там. После цветната снимка беше в болницата (кръвни 145 лв. + цветна снимка 180 лв. + разширена спермограма 100 лв.). Резултатите от всички изследвания излязоха в същия ден и тъй като при мен нещата са наред, но имаме сериозен мъжки фактор, ни насочиха директно към ИКСИ.

Предстои ни кандидатстване по фонда и имам няколко въпроса към вас:
1) Д-р Бойчев каза, че ще ни бъде необходимо становище от уролог. Може ли да ми обясните какво точно представлява то?
2) След като съберем всички необходими документи, ги подаваме сами, или това се случва през клиниката?

Усмихнат ден! Simple Smile

# 190
SLaoshi_95 за уролога не мога да коментирам, ние минахме без него, защото аз съм със запушени тръби. Иначе на ММ морфологията беше още по зле <0,5% оправи се със Спимен 1*2 назначен от мен + Профелтрин изписан от доктора. Лечението беше около 6 месеца.
Всички документи ни ги даде Мария - юристката на клиниката, попълнихме ги в къщи и и ги пратихме с Еконт, просто защото бях забравила едно от изследванията 😁🤭
Първата заповед я взехме след 3 месеца, втората след месец от подаване на документите.

# 191
SLaoshi_95 за уролога не мога да коментирам, ние минахме без него, защото аз съм със запушени тръби. Иначе на ММ морфологията беше още по зле <0,5% оправи се със Спимен 1*2 назначен от мен + Профелтрин изписан от доктора. Лечението беше около 6 месеца.
Всички документи ни ги даде Мария - юристката на клиниката, попълнихме ги в къщи и и ги пратихме с Еконт, просто защото бях забравила едно от изследванията 😁🤭
Първата заповед я взехме след 3 месеца, втората след месец от подаване на документите.

Много ти благодаря! Relaxed Flowers Sunflower

# 192
При нас документите ги подадоха от клиниката. Ние само ги попълнихме и оставихме там. После те имат грижата. Не помня, но сигурно и пари сме оставили за куриерските разходи. После вече вие си звъните на телефон на ЦАР да питате дали е получено и заведено, от клиниката нямат този ангажимент.

Димитричка, може ли да споделите как се оправи морфологията след тези курсове с лекарства? При нас морфологията е 4-5%, но ми е интересно, защото мъжът ми също е пил спимен. Не сме изследвали след това.

# 193
Можете сами да си подадете документите към https://www.car-bg.org/contacts.htm с куриер. Посочвате, че искате Вх.№ като обратен документ да получите. Така става най- бързо.
Аз на 1.03.21г. си подадох сама документите с куриер и на 17.03.21г. - имах одобрение, а Заповедта си я получих с куриер на 24.03.21г.

# 194
Здравейте, мили дами! Simple Smile

Първо искам да кажа, че сме изключително доволни от отношението на целия персонал в клиниката. Всички са много сърдечни и отзивчиви. Относно чакането - и двата пъти чакахме около 2-3 часа за консултация, а при изследвания нещата стават бързичко.

Ние сме с мъжки фактор и спермограма с морфология <1%. След първата ни среща с д-р Л. Бойчев ни бяха назначени хормонални изследвания + цветна снимка с анестезия и още една разширена спермограма. В 09:30 сутринта ми взеха кръв в самата клиника, партьорът ми също даде спермограма там. После цветната снимка беше в болницата (кръвни 145 лв. + цветна снимка 180 лв. + разширена спермограма 100 лв.). Резултатите от всички изследвания излязоха в същия ден и тъй като при мен нещата са наред, но имаме сериозен мъжки фактор, ни насочиха директно към ИКСИ.

Предстои ни кандидатстване по фонда и имам няколко въпроса към вас:
1) Д-р Бойчев каза, че ще ни бъде необходимо становище от уролог. Може ли да ми обясните какво точно представлява то?
2) След като съберем всички необходими документи, ги подаваме сами, или това се случва през клиниката?

Усмихнат ден! Simple Smile
Здравейте, не знам от кой град сте, но на нас най-близо ни беше Русе за уролога. Д-р Пламен Попов има контакти в интернет звънете няколко пъти на телефона връща обаждане само ако има няколко пропуснати от един номер. Мъжът ми отиде обясни му,че сме ходили в клиниката в Тутракан занесе копие на спермограмата последва преглед след това му е казал, че иска становище а той ни каза да идем след няколо дена да го вземе. Цената беше 50-60 лв не помня точно. Успех

Общи условия

Активация на акаунт