NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 6

• 59 024
  • 772
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте Simple Smile Имам кафемашина на Долче Густо от която съм много доволна. Още съм в процес на изпробване на всички капсули от марката, докато намеря точното кафе, което най - много ми допада. Майка ми обаче видяла тези дни в магазина, че капсулите на Спетема са на промоция и пишело, че са съвместими с Долче Густо и взела една кутия. Да, ама проблем. Сложих капсулата, натискам да затворя и греда. Не иска и не иска да се затвори капачето. Страх ме е да натисна по - силно за да не го счупя. Някой имал ли е подобен проблем и дали наистина тези капсули са съвместими с Долче Густо? Или проблема е в нашата машина?

# 421
При мен няма проблем с капсулите на Спетема, наистина са съвместими.

# 422
Няколко пъти пиша вече как с други капсули, различни от оригиналните, моята машина се мъчи! Едвам пробива капсулата, а с тези на Спетема има и проблем и с клапата отдолу, едвам се отваря да пусне кафе. За 2 лв по-евтино, ще си развалите машините!
Отделно, че кафето не е хубаво, а от черните капсули на Спетема които пробвах, направо е гадно.

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 19:00 от Lemy

# 423
Моето мнение е като на Lemy. По принцип  съвместимите капсули са с по-твърдо фолио и аз трудно ги пробивам.

# 424
Както вече написах точно заради това, че другите капсули са с по-твърдо фолио, кафето преля и все още не мога да го изчистя и си нося последствията от спестените 2лв. 😃

# 425
Поръчах си от coffeespot.bg големите кутии с капсули - 30 бр., за 13.99лв. Ако някой се интересува. Не съм поръчвала до сега от този сайт, но привърших запаси. Излезе ми с безплатна доставка, тъй като се комбинирахме с приятелка, а си харесах и други неща.

# 426
Има ли някъде намалени капсули?

# 427
От няколко дни не успявам да се логна в сайта на Долче Густо. Имам кодове за регистрация, но не ме допуска до профила. Някой друг с този проблем?

# 428
  • Пловдив
Вчера вкарах код, влязох успешно. И аз имах по-рано такъв проблем, даже на два пъти май беше. Бях питала тук, но май само при мен беше. Не помня как се оправи след това, май бях пробвала да оправя бисквитките.

# 429
От утре в Тмаркет.

# 430
Здравейте, сайтът на Долче густо май е с нова визия. Не успявам да намеря къде да регистрирам новите кодове. Ако някой от вас е по-ориентиран, моля да помогне.

# 431
По-скоро е някакъв бъг според мен. Вчера въвеждох кодове, но сега и на мен не ми излиза полето за въвеждане.
Пишете им по-добре.

Съжалявам, че не можах да ви помогна.

# 432
  • Пловдив
И аз сега влезнах да си регистрирам кодове, но опцията липсва нещо.

# 433
Имам от първите машини, които пуснаха на бг - пазара. Дълго не я ползвах, обаче ѝ дойде времето - децата пораснаха (едното на 19, другото на 27) и харесват кафето от ДГ. На мен не ми допада. Скоро поръчвах от един сайт капсули на Кимбо, съвместими с кафе машина ДГ, но и това кафе не ми допадна.
А искам да попитам, имате ли опит с т.нар. капсули за многократна употреба? Гледам, че се предлагат, но дали е удачно да се ползват?

# 434
Здравейте, от съвместимите капсули на мен досега ми харесаха на Кимбо най-много. Някой друг пробвал ли ги е и от къде ги намира?

Общи условия

Активация на акаунт