NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 6

• 59 032
  • 772
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Kimbo intenso купих от Метро.

# 436
  • до най-прекрасния мъж
И ние взехме една кутия Кимбо от Метро за проба. Не ни допадна, а и машинката се мъчи с пробиването на фолиото. Плюс, че вътре капсулата няма втори слой фолио и ми омаза машината. Не бих купила отново, едва го избутахме да го изпием. Нито аромат има кой знае какъв, нито на вкус ми допадна.

# 437
Здравейте, сайтът на Долче густо май е с нова визия. Не успявам да намеря къде да регистрирам новите кодове. Ако някой от вас е по-ориентиран, моля да помогне.
Писах им, имат технически проблем.

# 438
Здравейте, от съвместимите капсули на мен досега ми харесаха на Кимбо най-много. Някой друг пробвал ли ги е и от къде ги намира?
Аз ги поръчах от тук: https://kafemania.bg/kafe/nescafe-dolce-gusto?sort=p.price&order=ASC

# 439
  • sofiq
Имам от първите машини, които пуснаха на бг - пазара. Дълго не я ползвах, обаче ѝ дойде времето - децата пораснаха (едното на 19, другото на 27) и харесват кафето от ДГ. На мен не ми допада. Скоро поръчвах от един сайт капсули на Кимбо, съвместими с кафе машина ДГ, но и това кафе не ми допадна.
А искам да попитам, имате ли опит с т.нар. капсули за многократна употреба? Гледам, че се предлагат, но дали е удачно да се ползват?

Аз също така и не харесах кафето от капсули,пробвахме всички видове кафе ,както и на други марки съвместими.Моя мъж много ги харесва,аз си купих пластмасова капсула за многократна употреба и си правя кафе с нея,най-добре се получава с Нова Бразилия за джезве.
Ето такава е мойта:

# 440
Имам от първите машини, които пуснаха на бг - пазара. Дълго не я ползвах, обаче ѝ дойде времето - децата пораснаха (едното на 19, другото на 27) и харесват кафето от ДГ. На мен не ми допада. Скоро поръчвах от един сайт капсули на Кимбо, съвместими с кафе машина ДГ, но и това кафе не ми допадна.
А искам да попитам, имате ли опит с т.нар. капсули за многократна употреба? Гледам, че се предлагат, но дали е удачно да се ползват?

аз си купих такива капсули за многократна употреба, на мен лично капсулите на долче повече ми харесват, но имаме и машина за шварц. Аз купих комплект капсули, и се оказа че половината са ми излишни, ако искаш пиши ми на лични

# 441
Има ли някъде намаление тази седмица?

# 442
В Кауфланд, МайМаркет, Метро, Билла, днес гледах актуалните брошури - няма.

# 443
  • София
Фантастико мисля са намалени за София

# 444
Ако има някой от Русе, в Пацони са на 7.99.

# 445
Да във Фантастико са намалени, запасих се с любимото “Хондурас”!

# 446
Ако има някой от Русе, в Пацони са на 7.99.

Направо останах изумена като ги видях. Чак се приближих по-близо до етикета да съм сигурна 😁 Никога не са ги пускали на тази цена. Винаги са били на 8.99лв при промоция.

# 447
В сайта на Долче густо големите кутии са по 13.99

# 448
Има ли някъде намаление тази седмица?
Да, от четвъртък в Метро Simple Smile

# 449
Здравейте, бихте ли споделили кои капсули ви допадат най-много от кафе специалитетите? От днес съм горд собственик на Lumio, но за стандартно кафе ще използвам автомата и се чудя от кой вид да взема, аз да пробваме. Знам, че е до вкус, но все пак би било насока. Как е нескуик-ът на вкус, когато не се прави с мляко?

Общи условия

Активация на акаунт