Искам да кажа ... (168) през март 2020

• 67 017
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Euskal Herria
Тарти, оградено е и там. Аз се чудех - в една статия споменаваха и че онлайн търговията е под въпрос, пощенските услуги - също. Ако това се окаже вярно, означава, че няма да можем да поръчваме. Аз тъкмо щях да се възползвам да се снабдя с ластик, за да ушия няколко маски.

# 1 561
Руми, ако не беше споменала за смяната на часа въобще нямаше да се усетя. Нали телефони и лаптопи си сменят часа автоматично, сутринта само се учудих се, че сме станали толкова късно, но дотам. Сега ще наглася ръчните часовници.
Карз, дано да е за кратко! Hug
Тути, не разбрах, защо искаш да си мъж? И бързо да ти минава гърбът! Hug
Али, сериозно се притесних за теб. Да не си вдигнала температура? Сякаш повече ти отива да се излежаваш в шатото на шезлонга с котка и книжка, отколкото да извършваш други дейности. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Телевизора се използва най-вече като монитор, имаме абонамeнти към няколко стрийминг платформи и сами решава кога какво да гледаме, тукашните телевизии също имат големи медиатеки и ако искаме да гледаме някое предаване си го пускаме в удобно за нас време.
Вчера има супер зареждащ ден, времето беше разкошно, направихме си дълга малко над 13 км разходка, любимият ме изненада с шоколадова торта и следобеда прекарахме на терасата с книжка, торта и капучино, съседите масово бяха излезли и те по терасите и макар на метри разстояние беше хубаво да видиш как кипи живот под една или друга форма. Днес сме малко на другата крайност, рязко застудя и сме сгушени под одеялото на дивана с чаша чай в ръка, но и така е хубаво.

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 16:29 от Анонимен

# 1 562
Леле, Али ме призова да я наградя, а аз забравих. Сега с тази интерактивна система на обучение на учениците, се чудя дали да съм в тренда и да я поощря с Активно участие, или Обща похвала. Едното, да кажем е купа, а другото медал.

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 16:39 от mariat

# 1 563
  • Ямбол
Привет, чистници.

Карзче, лятото ще ви се вземе акъла, почивай сега, дано да е малко.

Не давам да се спират куриерските услуги и онлайн търговията. Вчера нещо ми се скапа звука и не можах да гледам шефката си в тв Европа. Със сина установихме, че май е от входа за жаковете. Дано да е това, че спешно си поръчах нови тонколонки с USB и покрай тях и нова мишка, че моята нещо прави номера на моменти.

Маре, давай награда на Алето за Олимпиец. Ето ти ги всички награди:
Скрит текст:

# 1 564
  • Euskal Herria
Малко да се посмеете:

# 1 565
Лиле, мерси че онагледи медалите. Мислех че са 2-3 броя, както сребърен, златен и бронзов медал, а те с много подточки.

# 1 566
Ехааа, Лили, колко са много.
Аз съм виждала само една 😂

А забележките колко са. Там съм виждала три различни - за липса на внимание, неуважение и без домашно (за две години все пак) 😁

# 1 567
Карз, дано да е за малко. Поне ще получаваш пари от борсата.
При нас от близо 2 седмици е това със стратегическите производства, и двамата с ММ се оказахме в такова и работим от вкъщи. И т,к. Работим, чистя колкото чистех преди. Сладки не правя. Снощи до 2 часа свалях материали, че от понеделник Калин има редовни учебни занятия....
Телевизори имаме няколко, нормална телевизия не гледаме. Новини, докато вечеряме и после всеки по интереси, че ми писна само тенис да се гледа в тази къща.
Гледам хората си правят вечери през зуум, та сме го планирали за тази вечер с приятели.
Яна, Тарти, пазете се дами....при нас както каза една колежка сме първенци, минахме и Италия и Китай и всички. Нашето каунти е затворено. Полиция навсякъде, но все още можем да мърдаме. Солидни глоби. Кварталът прилича на Америка по филмите от 70-те. Всеки изкарал столове, седнал. Спира някой на 5 метра от теб, поговорите. Деца се търкалят по моравите. Едните си пийват, сложили шезлонгите от двете страни на двайвуеа.

# 1 568
Скачах на трамплина на децата. Така ми се тресат тумбака и дупето, че чак ми стана мъчно за мене 😂

Всичко що сготвих днес вече е изядено. Това е някакъв кошмар, просто.

Седя и си мисля, ако ни затворят тотално идните дни поне имаме двор. Направо не си представям да не мога да изляза 😊

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 20:22 от rummi_pl

# 1 569
  • София
тути, моля те, ако не е нахално, опиши как е протекло заболяването при братовчедката ти и съпруга й в скрит текст. Наистина ли е възможно да го изкараш вкъщи...Confused

# 1 570
  • Euskal Herria
Да, Бъни, в болница - само ако се усложни. Леките случаи са си вкъщи, пият си предписаните лекарства. От здравната служба те проверяват един/два пъти по телефона, за да ти проследят състоянието.
Не съм Тути, но моя приятелка е болна в момента, вкъщи си е. При нея е почнало с температура, после кашлица.
Мен друго ме озадачава - реално всеки ден излизат нови и различни симптоми и при всеки е различно проявлението.

# 1 571
  • Бургас
Така си е, Лилс!
Ще почивам сега, докато и децата са у дома, че сами няма да могат да се оправят с онлайн обучението. Особенно малкия.
После или ще ни извикат пак на работа или минавам на план Б.
Няма празно!

Имаме тв, гледаме новини, детско или някои бг сериали.

Пазете се много, момичета!

# 1 572
Карз дано скоро и ти инаш работа отново.
Днес се разбих. А като се прибрах измих и прозорците в кухнята и почистих. Утре, ако станем рано, може и в спалнята да оправя прозорци и пердетата,  че щяло да се разваля пак времето.
Като прочетох днес Али, реших, че чета Мари. Али, медалът си е за теб.

# 1 573
Аз да кажа, ако на някой му е интересно.
По NG от 10 часа започва нов сезон за космоса - "Космос: Възможни светове"

# 1 574
И аз искам медал днес. Досега правих бисквитена торта на детето, преди това готвих шкембе на баща ѝ, за сутринта се отчитах;)
Бъни,
Скрит текст:
Точно както описва Янчето е, проследяват случаите без усложнения по телефона.
Суха кашлица, болки в мускулите и отпадналост, както при другия грип е картината. При нея е нямало температура, мъжът ѝ се е оправил за 4-5 дни, сега е неин ред.
Според брат ми, който също е в Испания, ако се обадиш със стомашни проблеми и разстройство, също предполагат, че е вируса и те вкарват в системата като болен. Много са разболелите се там, снощи каза, че от почти всичките им клиенти и приятели има по някой, въпреки наистина сериозните мерки, които спазват.

Общи условия

Активация на акаунт