Искам да кажа ... (168) през март 2020

• 67 024
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 530
Али, аз ли да те уча, когато е твой ред избирай не толкова връткави яденета 😂

Знам бе, ма съм будала 😂 Жилите ги купих в пристъп на умопомрачение,  защото много обичам. Не отчетох факта, че се готвят 10000 часа. А пилешкото, защото се хванах да размразя и изчистя хладилника (!?!?) и то се размрази и то....

Бубе, аз спах в киното на някакъв бесен екшън, в който само гърмяха и крещяха 😂

# 1 531
  • някъде ... тук ...
Аз пък предпочитам астрономическото, т. е. зимното, и гласувах за него. Ще видим кога и какво ще остсне.

Вчера бяхме на капама на обяд и ципура за вечеря. Днес ще си дояждаме капамата.

Едно слънце е пекнало вън, излиза ми се, ама...

ТВ гледаме в нас, какво ли не. Докато бачкам вкъщи, жужи БНТ, че съм позиционирана в холо-кухнята. Иначе по спалните телевизори няма.

# 1 532
А, добър ви ден. Наспах се, готвя, измих банята, смених чаршафите....
За обяд пека бутчета, салата и картофи ще спретна. А имам и пилешка супа още, щото само аз си я ям. Вечерята ще са мезелъци и салата, че планирам къпане с косата и после никакво осмърдяване.
Бъни, по оризите е Мид, може тя да се включи с предложения.
Ети, дано се стабилизира свекърва ти.
Аз, като видна пенсионерка(нали оня тест ме изкара на 65 г.) обичам да гледам новините. Новините на обяд, след обяд и вечер, разбира се. В последно време повечето почнах да ги пропускам. Нито сутрешни блокове, нито извънреди новини, ни- що. От музикалните канали съм зациклила на Меджик Тв. Слушам и пея. Синът той вече познава песните преди да са почнали.
Вчера проспах 2 филма- някакъв с военни и друг за Флоренция(май забравени във Флоренция). А за мой срам точно там искам да ида, да видя и почувствам всич-ко.

# 1 533
Руми, знам че съм все прецакана, но чувството че съм наспана много добре кореспондираше на показанията на часовника, та доволна съм.

Последна грижа им е на ЕС кое време да остане. Подозирам сериозно прекрояване на съюза след пандемията.

# 1 534
Рир, важно е чувството, а не какво показва часовника 🤗

А за съдбата на ЕС не се съмнявам от момента, в който ни приеха.
Та ние разказахме играта на Османската империя, на СИВ, де що съюз има сме го развалили 😂😂😂

# 1 535
Здравейте!
И аз съм за лятното часово време,но подозирам,че няма да ни питат,а ще си решат те.
Бубе, и аз няколко пъти готвих коприва. Със свекито си берем тук в селото от няколко местенца,където знаем,че мястото е чисто, и тъй като тя пости в момента,правих няколко пъти супа. Хареса ми и на двете. А вчера със свекъра ходили някъде наоколо и ми донесе доста голямо количество лапад. Правих постна баница, и нещо с ориз на фурна. Много обичам такива зелении, но само ние с нея си ги ядем.

# 1 536
О, Лапад обожавам.

# 1 537
Рир, важно е чувството, а не какво показва часовника 🤗
Ми аз и в шест понякога съм наспана, но като видя колко е рано, и колко дълъг ден се очертава, и рязко ми се изпарява тонуса.

# 1 538
Янчето дали е тук.
Или пък някой да помогне.

Реших да направя на Янчето обикновения кекс. Ама нямам форма за такова нещо.
В тава дали ще стане или пък във формите за мъфини - дали е добра идея 🙄

# 1 539
Бих предпочела формите за мъфини пред тавата. А ако имаш правоъгълна форма за хляб най-добре.

# 1 540
  • Euskal Herria
Всяка една форма става, Руми.
Добро утро и от мен. Е, за вас вече е добър ден, ама да не издребняваме толкоз. Wink
От утре до 09.04. при нас спират всякакви дейности, които не са от икономическо значение. И като се слеят с великденските празници, очертава се хората да са на работа към средата на април.

# 1 541
От утре до 09.04. при нас спират всякакви дейности, които не са от икономическо значение.
Яна, дай пример за такива дейности? Ще ми е интересно да сравя как ще е при нас.

# 1 542
Намерих форма за еднократна употреба. Ще се яде кекс. Сложих му и орехи, защото обичаме, да висим как ще е.

Янче 🤗

# 1 543
Аз правя баница, детето каза, че се превръщам в баба ѝ, имала съм мисия да я угоявам;)
Казах ѝ да се радва, че само уикендът съм толкова активна в кухнята.
Майка днес ми се обади да ме помоли да си взема болничен, няколко смъртни случаи има вече в нашия град, уплашена е.
Янче, снощи разбрах за новите мерки при вас, гуш и това ще мине, пазете се.
Брат ми и мъжът ми, снощи си пийваха във видеовръзка до 1 часа, почнаха с музика, после продължиха с разговорите колко се уважават, не можах да спя от тях. И на 3000 км разстояние един от друг, успяха да си направят купон;)
Защо не съм мъж?
Братовчедка ми е по-добре, вчера се"видяхме". Става, хапва по малко, слава богу е без температура досега.
Сядам да хапна и ще изляза да търся лост, вчера докато правих упражнения си сецнах гърба, едва дишам днес.

# 1 544
Аз ближа апартамента 😯 Направо съм в потрес от себе си! И манджите ми са готови... Останаха ми подвете и банята, ама не върви сега да пусна прахосмукачка,  а банята като си боядисам косата.  Изобщо, Маре, дай медалите.

Янче, как си?

Общи условия

Активация на акаунт