Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 515
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 405
Капитова да не се провъзгласи за квалифициран треньор?Някой знае ли за какво става дума
Скрит текст:
Всички започнаха да се правят на информирани за това много хора има с заболявания след такива"треньори".
Само няколко сторита по-назад:
Скрит текст:
Случайно го видях. Не искам да коментирам, няма да кажа нищо хубаво...
Че тя и курс имаше за обработка...Да й се заплаща не знам кой би дал пари при условие,че има интернет и за 1-2 седмици можеш и сам без да даваш пари на вятъра да се научиш на някой тънкости.Капитова не е работила и не смяла да има истинска работа ,не е треньор аз съм против момичета вманиачени в броене на калории да правят тренировки на начинаещи нищо лично,но то какво ли не е.Хубаво момиче е ,но това,че е правила игри и донесе последователи..Всеки ден реклама на прозис това момиче прозис я храни и облича ,видя,че има криза и реши да е треньор...Голям праз,че прави рецепти навсякъде ги бута и в тик ток и в нейния профил и ютуб.Изкарва си парите от незапознати момичета вместо да отидат на курс за фотография или на фитнес се доверяват на рускиня само ,защото е известна

# 3 406
Вчера Гергана се пусна наживо в инста и 6-7 пъти я питаха защо не общува със Стан и Стефи,а тя се правеше на ударена и нито веднъж не отговори.

# 3 407
Прави ми изключително лошо впечатление, че безброй влогъри по света и у нас, мислят че са под карантина. 🙄 Ти да видиш не знаех, че са  са тествани положително, със симптоми или са се прибрали от рискови държави: Попова, Валери и Ивана включително. В тоя ред на мисли поздравления за Адри за смисленото видео и единственото адекватно заглавие, което виждам от дни насам.

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 18:18 от Emi_55

# 3 408
Джой Тодорова надъхва Гергана... 😂😂😂 Представям си какъв високоинтелигентен разговор е било!

Пуснах си 37минутния влог на Ивана.. Поне каза, че няма да дава акъл за коровируса, браво. Както и каза, че нейната работа е спряна почти.. Цц

# 3 409
Капитонова стъпва по тънък лед с тези планове за групи за отслабване. Това изказване също ми направи лошо впечатление, въпреки че е искрено:
Нужно било да ползва ботове - не бих се съгласила в никакъв случай.

# 3 410
Включих се в предизвикателство и аз 😂🐍
Скрит текст:

# 3 411
Филяка нали щеше да се фокусира върху "личността Филип" в новия си канал...без скечове ...
То е ясно, че заради ситуацията няма как да бълва новите си "гениални видеа"...и отново се върна в ролята на шут. Все едно гледах клип на Типично. Нищо де, отива му повече. Важното е рекламката да върви и да има ресурси!😁

# 3 412
Аз не виждам защо се възмущавате на ботовете? 90% от хората, кото искат да станат популярни ги ползват.
Готина е , отговаря много честно.

# 3 413
Защото е нередно и откровена измама.

# 3 414
Добре де,решила се е Гериту да си оправи зъбите и то ,защото ще й е на тепсия дадено.Тя това е чакала,иначе нямала пари и за това живеела на такова място,но има пари за боклуци!Самата тя лъже много яко,ако няма пари да продаде златните си чанти и гривни и плати на зъболекар..Лееле бял живот такива невежи същества ги дундуркат и спонсорират.Друго,което забелязах е че всеки ден прави игри с цел многа коментари ,а самите плодукти 100% са били пр пратки .

# 3 415
Фифи наистина много кисело отговаря в ЮТ, като 12-годишен тийн.
Такъв ли си е по принцип или е в цикъл?

# 3 416
Нападайте Гера с нов клип ,а до вчера казваше ,че няма възможност за шини ,които са 2000лв ,а сега с видео :

# 3 417
Вчера Гергана се пусна наживо в инста и 6-7 пъти я питаха защо не общува със Стан и Стефи,а тя се правеше на ударена и нито веднъж не отговори.
Нормално че ще се прави те я разкараха понеже им беше станала досадна и все искаше да се  бута в тяхни клипове

# 3 418
Нормално че ще се прави те я разкараха понеже им беше станала досадна и все искаше да се  бута в тяхни клипове
Да,бутала се е на Стан сигурно.А и аз не бих била приятелка с човек ,който лъже всеки ден .

# 3 419
Казах, че няма да коментирам, но на това момиче някой трябва да му налее акъл, докато е време. Като не си квалифициран нямаш право да даваш платени съвети, да не говорим, че повечето й последователи сигурно са деца.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт