Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 509
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 435
Според мен видеото на Гергана за парите е хубаво и със сигурност би било полезно на по-малките, които тепърва ще се сблъскват с финанси. Съветите и са добри според мен. Всичко беше наред докато не започна да говори за себе си и за собствените си пари, как не изкарвала малко пари на месец и тн. Видя ми се излишно и безсмислено, че и в такова видео се опитва да изпъкне с това колко е богата тя и колко много има. Изобщо не ми допада някой да се показва по този начин и не смятам, че истински "богатите" хора (като под богати разбираме хора със значително по-високи доходи и стандарт от средностатистическия българин) биха тръгнали да се обясняват колко много имат.
Много богата ,но каза,че едва живее и нямала тази възможност през годините за брекети.Видиш ли ти ся на аванта и дават да си оправя зъбите пести пари защото я спонсорират,а тея чанти и аз мога от ибей да ги купувам на евтино....И да пестя с години да ходя за смешни пари до Милано.Много лъже това момиче да прочете темата и да види,че никой +18 не я харесва.

# 3 436
Прибързах да коментирам преди да съм изгледала видеото на Аполинария.
Тегли въпрос от онея рекламирани карти за опознаване на близки и непознати: "От какво имате нужда в настоящата си връзка?"
Отговорът ѝ: "От още повече комуникация."
Почва да се хили и прави това:
Скрит текст:

ПС: Мисля, че следващата процедура, която ще последва, е ринопластика.

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 22:18 от Анонимен

# 3 437
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Kakво означава този жест?
Не бих си губила времето с видео на Полина,достатъчно се изложи вече и не мисля,че има накъде повече да пада.
Апропо кога ще отпътува за Китай? До побачення.

# 3 438
  • Sofia
Не бих си губила времето с видео на Полина,достатъчно се изложи вече и не мисля,че има накъде повече да пада.
Апропо кога ще отпътува за Китай? До побачення.

Означава, че повръща. Neutral Face Neutral Face Neutral Face

# 3 439
Има и друго значение ама то в обяснено в " секса и града" Wink

# 3 440
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Има и друго значение ама то в обяснено в " секса и града" Wink
И пак си е комуникация Sunglasses

# 3 441
Аз съм в началото на видеото, ама wns  направо ме уби.
Понеже е второто видео от този тип последните дни, ме навява пак мисъл за някоя колаборацийка.
Ще гледам и ще видя какво следва, но за първите пет минути три пъти даде чаша за “наздраве”. Joy

# 3 442
И после Полина ще вменява на форума, че е под нивото ѝ? За да дойда на нейното ниво, ще трябва да легна. 😒

# 3 443
  • Sofia
И после Полина ще вменява на форума, че е под нивото ѝ? За да дойда на нейното ниво, ще трябва да легна. 😒

И освен да легнеш да си изпросиш и предложение за брак. Grin

# 3 444
Гергана, за да отделя по 20% от получените пари в спестовна сметка, да си плаща наем, сметки и да си купува гривна Картие, Диор и т.н, значи месечно взима 10к? И пак питам-къде изчезна гривната!? Да не я наела под наем? 😂Няма да коментирам как упорито започна да говори за повредените, криви зъби, след като и предложиха да и ги оправят за реклама. Не знам как толкова нелицеприятно момиче, с говорен дефект има 100к+ абоната.. И да, аз коментирам външния вид, при нея специално, защото за този стандарт, който УЖ има, можеше да оправи видимо поправими неща..

Гледах Йоанна Петрова и ми беше разтоварващо новото видео с нови придобивки.

Пускам Полинария, да видя за кво идЕ реч'. Тази тигрица. Мъъърр 😂

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 22:59 от Анонимен

# 3 445
  • София
Патрик наистина изглежда страшно добър и спокоен.

# 3 446
Даааа, голяма е душичка.
Аполинария го попита накрая в какво вярва и той каза "В доброто"...

# 3 447
Това си е направо за инстаграм акаунта. Кратка компилацийка на тема "нивото на БГ влогъри":

Скрит текст:

# 3 448
Изгледах и видеото на Полина с Патрик и.. хареса ми. Мисля, че са хармонична двойка и ще бъдат дълго време заедно(пожелавам им да бъдат вечно заедно), жалко че съм останала с впечатлението, че е надменна.

А за коментарът на mary88, аз съм на мнението, че когато става въпрос за beauty и lifestyle блогъри външния вид и представително поведение са повече от важни. В този аспект, голяма част от нашите влогърки могат да се учат от Ана от School Of Affluence. Не да търсят мъже с пари, а относно поведение.

# 3 449
В началото на видеото на Полина съм..мисля, че изолацията не й се отразява добре, напълно сериозно говоря.  Една напрегната и превъзбудена, и с това вино..явно много й липсва да и заетата бизнесдама.

Общи условия

Активация на акаунт