Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 493
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 450
Мхм, а аз спестих 200 000 $ за 10 дена,  от не се сърди, човече, в месинджър! 😂

# 3 451
  • Стара Загора
Съветва 10-12-годишната си аудитория да инвестира в злато...

# 3 452
Не бях заглеждала Полина в профил...
предполагам и там ще има ремонт.
Патрик ми се стори пич, бях останала с друго впечатление за него.
Но тя си е Кума Лиска.

Наскоро някой не ни ли говореше тук за тия феноменални карти? 😁

# 3 453
  • Sofia
Мхм, а аз спестих 200 000 $ за 10 дена,  от не се сърди, човече, в месинджър! 😂

Хахахха

Да, тя няма икономическо образование, не е финансист, не работи в банка и очевидно не плаща дори данъци... ех, като се сетя колко пари можех да спестя и аз, ако не плащах данъци! Animal Speak No Evil

# 3 454
Изгледах видеото на Лисичкова. ПаПриката е симпатяжка, Лисичкова да внимава...украинското мяукане няма да й помогне много.

# 3 455
Не мисля, че Полина използва жеста в такъв смисъл. На скрийншот така изглежда, но, според мен, се иронизира, както и жените по принцип, че все искаме още внимание и комуникация. Не смятам, че е за профила. Не е гаф, контекстът е друг.

Каква драма е имало около Британи? Знам, че  някои тук я гледат. Нещо с някакъв бранд е било, но в коментарите пишат, че проблемът е в марката. Пропуснала съм, но аз в иг не я следя.

# 3 456
Да, тя сякаш имитираше повръщане, но не уцели жеста (прави се с един пръст, а не да се плези между два).
Според мен бихме я разгневили много, ако се види в инстаграма ни Joy Joy Joy

# 3 457
Изгледах видеото на Лисичкова. ПаПриката е симпатяжка.
Доста е нисък...Но пък ми затвърди мнението, че е душичка.

# 3 458
Както винаги съм развеселена и разведрена от забавните ви коментари. Grinning
Герчето я изгледах, малко наивни съвети дава, все пак си признава, че всъщност най-важното е колко изкарваш.
Полина не ми се гледаше.
От тази Капитонова ми лъха някаква прикрита злоба и не особена интелигентност. Има видеа, които са добри и интересни, но имаше едно за вируса, което беше много плиткоумно. Не знам, не ме кефи. По скоро, ако пусне някое пикантно заглавие за личния си живот и чичко паричко, е може и батко да е, бих гледала като сапунка. Калории не са ми интересни, беше показала тренировка за вкъщи, тя беше по-интересна за мен.

# 3 459
Много съм объркана около тези влогърки.. Днес гледах Йокото, покрай Барт е съвсем различна отколкото тая простащина, която бълва на сторита и в Леля нещо си там.. Ивана, покрай Боби е истинска, непринудена.
Полинария изглежда щастлива с Патрик, завъртяла го е доста добре, блажни го, явно самият той има нужда от това. Той наистина е пълна противоположност на тази кукувица. Обича да бъде със себе си, сам казва, че обича тишината, спокойствието, а тя дори в това видео говори за някви статистики за разводи и абе пълни глупости, пак прочетени фрази, тъпотии и бълва информация. Интелигентен човек е, поне така изглежда, самият факт, че докато говори гледа право в камерата, самоуверено и не му е нужно да ракомаха, за да покаже емоция, която може да изрази с думи, е достатъчно. А тя явно иска да се доказва пред него.
От 2-3 месеца имат общ бюджет и тя си оправи зъбите, устните и зрението. 😂 По принцип съм "за" човекът до теб да ти помага..но преди да спестяваш от боя, а сега да променяш 3 неща за 2месеца,ц.ц.ц.ц.. ☹️ Детото им е сладур!

# 3 460
Спестяваше ама хоп Дуписима се включиха да я мажат и мият. 🤣
И въпреки тунинга не е красавица. Има много по красиви украинки и рускини, Полинария е една измита такава... Никаква...

# 3 461
Спестяваше ама хоп Дуписима се включиха да я мажат и мият. 🤣
И въпреки тунинга не е красавица. Има много по красиви украинки и рускини, Полинария е една измита такава... Никаква...

Полинария да се моли Капитонова да не се приближава до ПаПриката, че тогава ще сме свидетели на двубоя Русия VS Украйна.

# 3 462
Е ,Капитонова е доста по-атрактивна от Полина.

# 3 463
Е ,Капитонова е доста по-атрактивна от Полина.

Ти го каза, бъди готова да спориш сега с Робин Худ! Laughing Ти гониш...

# 3 464
Хахаха,  пепел ти на клавиатурата!😂🤗

Общи условия

Активация на акаунт