Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 399
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 615
Мале, Филипчо работи. Какво ли му е станало, че така се е повредил?

Скрит текст:

# 3 616
Това на Фичко работният му анцуг ли е? Не мога да го различа от официалния. Thinking

# 3 617
Аз напоследък гледам основно Мъци (старите клипове на рипийт), но това е от поне една година. Кефи ме, че периодично променя съдържанието си и не зацикля твърде дълго в една насока.
Чат-пат си пускам и Изабел, която хич не е "моята чаша чай" като личност заради претенциите си, но пък влоговете й са много интересни винаги и определено е нива над всички останали в това направление.
Ели също я бива във влоговете, но малко са ми все едно гледам предаване по 24kitchen (не заради съдържанието), много телевизионни ми идват.
Чуждестранни не ми се гледат... малко различна е тяхната реалност от моята в момента.

# 3 618
Всички вече се показват натурални...
Скрит текст:

# 3 619
Всички вече се показват натурални...
Скрит текст:
Аха, съвсем "натурална" е. 😉 😁

# 3 620
  • Light of Zartha
Преди време Емил Конрад ги наричаше : #натурална #безгрим #безфилтър Laughing Явно спазват това "правило" #безфилтърносмногофилър Rolling Eyes

# 3 621
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Това на Фичко работният му анцуг ли е? Не мога да го различа от официалния. Thinking

Laughing Страшен селчо,нищо у него не ми допада...

# 3 622
Филчо ме дразнеше много още докато беше с Пепе. Селяк, голяма гордост че се е научил да люпи семки. И вечно нахилен и нищо не правещ. Пепе-то поне е работна, каквото ще да е. Кампании, спонсорства. И знае как да прави канал, добре си обработва видеата и т.н., каквато ще да е (виждам, че не е особено харесвана тук)
А той с какво може да се похвали - водопроводчик, художник, сега пък какво?

# 3 623
Някои филтри са хубави.
Но някои хора толкова прекаляват понякога, че е направо комично.
Имам позната, която се докарва буквално на 👽. Ама на нея си ѝ харесва, че и поства подобни снимки в социалните мрежи. 😉

# 3 624
Опитах да ги гледам, тоооолкова скучно, този Филяк ли е, какъв е, е тооолкова скучен и мрънкащ. Финансистът можеше със същия успех да е брокер на имоти. Скука и бездарие.
Полина: манипулативна рускиня, жал ми е за тоя льольо. Всичко е изкуствено , от-до.
Какво би могла да ни каже тя, едно голямо нищо.
Ели ми е приятна за гледане, не разбирам хейта спрямо нея.

# 3 625
Една позната най-редовно се снима с филтър, който слага мигли и очна линия на очите, с детенцето си като се снима също го ползва, а то е момче. 😒

# 3 626
  • Light of Zartha
Безумни са тези филтри. Все едно хората се слепи! Ако не се чувстват добре в кожата си, има начини за решение, но нито филтрите, нито безумного мазане и шпакловане с грим решават нещата. Обаче да твърдиш, че си натурален при положение, че си боцкал и преправял е смешно!

# 3 627
Много интересно видео от Звезделина и Калоян, благодаря, че споделихте.

Гледах на Ели видеото. Супер си беше. Кадрите накарая не бяха натрапчиви, гледат си филм. Нали темата на влогога е какво правят, така или иначе.

# 3 628
Пуснах видеото с Полина и Патрик, аз не видях да е напрегната и "на нокти", все едно я е страх какво ще каже той, ккато някои потребителки тук са го "разтълкували". Не мисля също, че тя му се умилква. Смятам, че се обичат, изглеждат щастливи.
И с това видео приключих с инфлуенсърките засега, пускам Мъци. 😄

# 3 629
Не мога да разбера леля Коца защо винаги такива изгорели палачинки сервира, недоумявам... Не знае ли как изглеждат палачинки те по принцип, че и всеки път ги снима такива едни почернели
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт