Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 399
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 630
Видеото на Ели ми хареса, следя я от много време и до сега не ме е разочаровала - съдържанието й е интересно, а начина на монтиране ми допада като стил и визия. Изглежда, че наистина е тъжна, но под пост в ИГ на скоро спомена, че е загубила близък човек на скоро и затова не е имала желание да качва видеа. Отделно покрай корона вируса в стори сподели, че имат познати в Дания, които са болни и са в недобро състояние. Обяснявам си излъчването и с това.

Новото видео та Филети - поредно видео от канала, което ми е дооооста скучно. Трудно успявам да изгледам повече от 5 минути от видео. Опитали са се да направят видеата под формата на интервю, но уви - не са добри водещи. Не мисля, че този канал е успешен или че привлича интереса на потребителите.

Някой гледа ли видеата на Мария Андреева? Следя я от половин година и ми е много симпатична.
https://www.youtube.com/watch?v=qTz1iSg10WY

# 3 631
Опа, нова влогърка на хоризонта:

Мила Робърт - дъщерята на Ваня Щерева.

Четох, че и Симона Загорова щяла да става влогър също.

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 20:56 от Yogurina

# 3 632
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Почвам да си мисля, че едва ли не е задължително всеки малко известен да "става" я блогър,  я влогър... Какво им става на тези хора?

# 3 633
Скрит текст:

Почвам да си мисля, че едва ли не е задължително всеки малко известен да "става" я блогър,  я влогър... Какво им става на тези хора?
Да бе, и аз това се питам. Ама Интернет е достатъчно голям, че да побере всеки желаещ.

# 3 634
Много е неприятна тази.

Може ли да се въведе правило, когато се пуска линк към канал/профил да се напише и името, за да се знае на кого е и всеки да си прецени дали да го отваря?

П.П. Под снимката на Филети всеки коментар е “вие гаджета ли сте”, а една е попитала дали са брат и сестра 😁😁😁

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 21:02 от Вαнилия ~🦋~

# 3 635
Защо пък да не качват видеа? Всеки има живот, почти всеки има телефон с камера и може да снима.
По-лошото за мен е, че мнозина решиха, че като са малко известни, трябва да пускат песни и да пишат книги...

# 3 636
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Защо пък да не качват видеа? Всеки има живот, почти всеки има телефон с камера и може да снима.
По-лошото за мен е, че мнозина решиха, че като са малко известни, трябва да пускат песни и да пишат книги...
Лично за мен проблем няма, не е забранено, всеки има правото и свободата, да се излага колкото си иска. Приемам го като форма на социален ексхибиционизъм, но не разбирам нуждата точно от такава изява, не ги приемам за някакъв вид "изкуство"...

# 3 637
Ново видео от Антоанет Попова, която харесвам. Харесвам я и мисля, че е една от малкото, които дават добър пример.

https://www.youtube.com/watch?v=j1xLUKtW3rs

# 3 638
Предполагам след като приключи изолацията много от новопоявилите се ще спрат да снимат.
Иначе няма лошо да има нови влогъри, предполагам, че ако има конкуренция ще се вдигне малко качеството.

# 3 639
Здравейте! Не бях чела месец-два темите, но покрай изолацията наваксах тези дни, поне с настоящата. Тук открих и Капитонова и заради нея реших да се включа. Хубавка е, набелязала си е какво иска и действа. Пожелавам ѝ успех. Но това броене на калории може да е изключително опасно за младите момичета, които я гледат.. Самата тя е страдала от binge ED, което според мен се е трансформирало в друг тип ED - дали орторексия, дали друга обсесия с храненето. Аз самата съм страдала 12г. от почти всички форми на хранителни разстройства и отлично знам до какво води този тип броене на калории. Най-вече ме притенсява как тийн аудиторията ѝ ще започне да ѝ подражава. Нали това е ролята на инфлуенсърите. Още в първото ѝ видео, което изглеждах, ме заболя сърцето, щом си представих как би ми се отразило, ако бях попаднала на момиче като нея, когато започна и моят проблем като малка. Щях да си кажа - ето, тя е здрава, с енергия, хубаво тяло. Значи и аз така мога.

Разбира се, за някого броенето на калории може да е от помощ, но може и да е изключително опасно. Аз лично съм си изчислявала дори марулята на кухненска везна и съм записвала грамажа с абсолютна точност, дори и 43,44г. да е била.  И знам колко неусетно се случват нещата. Сигурна съм, че момичето не го прави с тази цел, а за да си развие канала в тази сфера, тъй като там са ѝ спонсорите, но не мисля, че примерът да се мери буквално всяка лъжица кисело мляко е най-удачният, имайки предвид аудиторията. Добро тяло може да се поддържа и без тази мания.
Сещам се и за Валери, която пък показва как хапва буквално всичко - и полезно, и много вредно, въпреки кожата си. Но поне тя има здравословна връзка с храната и смятам, че децата е по-добре нея да гледат, а не да станат роби на кухненската везна.

Виждам, че Полина се коментира доста и ми хрумна и за нея нещо да споделя. Преди около месец и половина я засякох в едно магазинче и бях много изненадана колко по-свежа изглежда на живо. Поне в сравнение с инстаграм/YT. Наистина излгеждаше много добре, слабичка, усмихната, добре облечена, с лек грим. Беше и много мила с персонала, както и с мен. Направи ми място, тъй като беше с количката и я отмести специално и ми направи любезно път, макар да не беше нужно. Не знам как подбира снимките си, но определено на живо е много по-чаровна. Дори бих казала, че изглеждаше и много по-млада.

# 3 640
Да бе, точно Валери е чудесен пример.
Яде хаотично, нулево движение, кльощавка и отпусната. Има късмета да има хубави пропорции, това я спасява. За момента генът си казва думата, но по някое време ще отстъпи пред добрите или лошите навици.
Всъщност не ми изглежда Валери да има каквато и да било връзка с храната.

Виктория поднася щекотливата тема с броене на калории суперуместно. Във всяко видео, в което стане дума, обяснява, че се залага на максимум 15% дефицит, че тя е на 1600 калории, че е направо убийство да се кара на 1000-1200, снима си приложението, за да се види какво и колко е яла днес; обяснява, че е важно и какво се яде, за да не сме слаби, ама отпуснати. Показва вечери навън с приятелки, в които яде десерт, днес, например, в стори показа, че доста късно яде паста. Говори за 80-20 правилото, показва как яде кондензирано мляко, сладолед...
Чудесен пример за балансиран подход е и действително полезно влияние върху по-малките. Аз лично бих се радвала по-малките да й подражават, ще са на прав път. Ще има повече хора със здравословно отношение към собственото им тяло, по-малко затлъстели пред мониторите, по-малко болезнено слаби и ядящи само марули.

Много неща са опасни, когато се отиде в крайност с тях. Това не значи да не ги правим въобще Simple Smile

# 3 641
При Антоанет всичко с цел пополизиране на образа и в медиите. Ако нещо се котира или шокира пуска го , стига разбира се това се не разваля имиджа и на много позитивен човек, какъвто тя не е за съжаление . Мотото на Антоанет - “Целта оправдава средствата”.   
От последния пост на Антоанет в ИГ става ясно, че ще има лайф с тренировка. Аз лично следя Сами от Фермата и Памела РФ, които също правят лайф тренировки, всеки ден.
Що се отнася до Филети - забелязвам, че тук те са много обсъждани или по-конкретно Антонет. Мисля, че недоволството, което се изсипва върху нея се дължи на това, че в един момент показваш един от най-съкровените и лични моменти - раждането, а в следващият животът ти се преобръща на 180 градуса, а ти си в пълно мълчание.....

antoinettepepe Сега имаме възможносъ да правим неща с любимите хора. 💓 С @filyaka ви каним да тренирате с нас и личния ни треньор @yianyiaz и неговата приятелка /също треньор/. 😊 Той ни е подготвил кръгова тренировка подходяща за изпълнение в домашни условия за поддържане на тонус и настроение. 😍 Ще бъдем лайв във вторник /31.03/ точно в 18.00 ч. Очакваме ви!

# 3 642
Полинин муж изглежда добро момче, малко от тия, дето ако не ги закачаш много-много, но им мяукаш достатъчно настойчиво, ще правят точно каквото искаш. Само на мен ли ми направи впечатление, че три или четири пъти каза ветРИнар?
А тази Биляна, или каквато е там... няма такова дъно. Тия наргилета, насред бременни фотосесии турбофотошопнати... Явно доста е закъсала за пустите му пари и е прекалено ограничена да изкара пари по някакъв по-смислен начин. Отврат!
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 01:01 от tuali

# 3 643
Много далеч от балансирана е Капитонова. Не е нормално да теглиш на везната всяка лъжица при положение, че всеки ден ядеш едно и също. Напълно съгласна съм с мнението по-горе за хранителните разтройства. Мисля че тя има много ограничени познания по здравословно хранене и фитнес, независимо от това, че има хубаво тяло. Като цяло на мен много ми е писнало от всякакви знайни и незнайни фитнес маниаци и гурута, които раздават съвети на килограм без да са достатъчно образовани по темата. Като Джулиано Ганин, онова недоразумение tsvetifit (направих грешката да изгледам няколко видеа), Деситу Пеева и всякакви инстаграм "моделки", които рекламират екипчета и протеинчета на prozis и myprotein.

# 3 644
Само на мен ли това prozis ми звучи като прозак или протеза.. .?

Общи условия

Активация на акаунт