Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 511
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 420
Пуснах си клипчето на адашката. Не мога да я гледам, пуснах само да слушам, но установих, че има и много дразнещ и писклив глас.

Досега разбрах, че е спестила от спестовната касичка-прасенце и от спестовен влог и как след пазар и изхарчени 150 лв - се е запитвала: "Леле, как изхарчих толкова МНОГО пари?"

Гане, това не са ли ти джобните?

# 3 421
Преразкажете после видеото на Гергучи, че не ми се ще да си я пускам.

5-те музи: Ая странно е излязла много добре, Андреа също /харесвам стила ѝ, леко ме напрягат понякога лиготиите ѝ/, Биляна ми допада, различна е, има студенина в погледа, но аз я следя в инстаграм и далеч не ми изглежда надувка.  Божана ми харесва на снимката, иначе не мога да я понасям.
Тейченценценце не ми харесва - ни на снимката, ни иначе

# 3 422
Тази девойка от това бурканче в което е събирала по 1,2 и 0.50 лв ли е събрала таз сума за тая една година ?
Скрит текст:
Интересно ми стана по колко левчета е пускала на ден вътре?Голям факир е !Завидях и на таланта ,аз съм егати прахосника.Веднага слагам един буркан на някое шкафче.С текст 10 000 лв-крайна цел след 2 месеца!Нали и Иванка, призовава да мислим положително и да използваме отвърждения,та от днес започвам!

# 3 423
https://www.youtube.com/watch?v=BGu8YvRF0t0 тази девойка преди мн време правеше клипове но по 1 време изчезна  та видях че е пуснала ново видео

# 3 424
На мен тези снимки на Ивана ми приличат на снимки, които си е направила тийнейджърка с първия си телефон с камера през 2012 година. Мисля, че трябва да остави косата си в естествения и цвят и да я пусне дълга, ще свежне определено.

За мен това беше през далечната 2004 година... Даже и моите бяха по-добри. Laughing
Ивана ми прилича на дърта актриса, която играе тинейджърка от 80-те.

# 3 425
https://www.youtube.com/watch?v=BGu8YvRF0t0 тази девойка преди мн време правеше клипове но по 1 време изчезна  та видях че е пуснала ново видео

Какво прави тук принцеса Леа?

Доказателство, че всеки луд с картечница....пардон, камера - се прави на влЬОгър в днешно време.

P.S. Гледам, че Лямова е качила ново видео, отивам да го гледам. Тя следи Инстаграма на темата и немалко пъти се е изказвала негативно по повод изцепките на останалите влогъри, докато останалите са готови да им оближат и тоалетните чинии. #нитоденбезчетки
Не знам дали е, защото наистина й правят лошо впечатление или е се ядосва на популярността им и на нейната малка към този момент, но ме впечатли с това.

# 3 426
Вадете червените химикали и почвайте полинините излияния да коригирате
Скрит текст:

# 3 427
чистЕх и сглабях Mask

# 3 428
На мен видеото на Венелина много ми харесва, обичам пътувания и мноого обичам животни. Разказва за мечтаните си дестинации, дава доста информация и интересни факти.

# 3 429
Другата минималистка.. с нейната " чиста" козметика...
Скрит текст:

# 3 430
На мен тези снимки на Ивана ми приличат на снимки, които си е направила тийнейджърка с първия си телефон с камера през 2012 година. Мисля, че трябва да остави косата си в естествения и цвят и да я пусне дълга, ще свежне определено.

За мен това беше през далечната 2004 година... Даже и моите бяха по-добри. Laughing
Ивана ми прилича на дърта актриса, която играе тинейджърка от 80-те.

Аз 2004 съм била на 6 и нямам толкова ярки спомени,но съм сигурна, че има много забавни селфита от този период. Laughing Искам и да отбележа, че не искам да обиждам Ивана, но си личи че и е много скучно и тези кадри не са от най-добрите и.

# 3 431
Патрик е сладур. Полина не е глупава.
Края на февруари - март 2018та се запознават.
Април 2018та се гаджосват, когато Полина му отива на гости в Китай.
Октомври забременява... Simple Smile

А на НГ 2017 срещу 2018 Полина беше с друго гадже при Пепе Simple Smile бързо действа, лисицата.

# 3 432
Според мен видеото на Гергана за парите е хубаво и със сигурност би било полезно на по-малките, които тепърва ще се сблъскват с финанси. Съветите и са добри според мен. Всичко беше наред докато не започна да говори за себе си и за собствените си пари, как не изкарвала малко пари на месец и тн. Видя ми се излишно и безсмислено, че и в такова видео се опитва да изпъкне с това колко е богата тя и колко много има. Изобщо не ми допада някой да се показва по този начин и не смятам, че истински "богатите" хора (като под богати разбираме хора със значително по-високи доходи и стандарт от средностатистическия българин) биха тръгнали да се обясняват колко много имат.

# 3 433
  • Sofia
Патрик е сладур. Полина не е глупава.
Края на февруари - март 2018та се запознават.
Април 2018та се гаджосват, когато Полина му отива на гости в Китай.
Октомври забременява... Simple Smile

А на НГ 2017 срещу 2018 Полина беше с друго гадже при Пепе Simple Smile бързо действа, лисицата.

Даааа имаха качени снимки и мисля, че имаше дори влог, който после изчезна някъде в небитието.
Помня, че в един неин влог/стори беше казала, че много се зарадвала, когато Патрик я питал дали иска да стане майка на децата му... Може да не е имал предвид веднага, знае ли човек. Grin

П.П.: Здравейте,
от доста време чета темите, но чак сега реших да се регистрирам. Smiley

# 3 434
Гергана пари да ми дават няма да я гледам!!
Новото видео на Венелина и на мен ми хареса!! Определено беше интересно!
А Капитонова как изобщо смее да предлага такива неща без изобщо да е сертифицирана да прави подобни неща... Не осъзнава ли колко опасно може да е....

Общи условия

Активация на акаунт