Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 500
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 465
Според мен на Полина много ѝ отиват очила, не ѝ седят тежко и не я състаряват както доста често, ами напротив някак по-младежки вид ѝ дават и определено омекотяват физиономията. Сега с този проминантен профил се чудя и аз дали няма да последва и там някоя интервенция. Малко кринджаво ми беше видеото и мнооооого добре ѝ пасва Кума Лиса. Едно такова мазно, мазно, пък любов, пък за ръчичката го гали, пък му благодари, пък винцето да ѝ подаде и вдига наздравица, че и десерт му направила специално за повода, който той много сладурски омете накрая докато тя продължаваше да комуникира. 😁 Иначе са хубава двойка, Патрик е добряк и Максито им е разкошен, май на него  прилича.

# 3 466
Е, Капитоновата е по-атрактивна, но и леко по-млада. Въпреки, че на мен Полината ми изглежда на 35+, а до колкото знам е на 30.

Иначе идвам от видеото на Гергана. В коментарите я питат едното и око по-голямо ли е от другото 😂
Мда, мега наглост точно тя да ми говори за пестене. Да си продаваш старите вещи преди да купиш нови... Ехооооо, Полината подарява две годишното Версаче, не го продава, бъди по-щедра 😀
Каквото и да кажа ще е малко, аз и написах един коментар, да видим дали ще го иЗтрие..

# 3 467
От няколко часа се каня да си пусна филм, но постоянно ми изкача по някое ново 30 минутно видео. Сега и Валери се включва по никое време. Много продуктивни днес, браво. 😁

# 3 468
  • София
И преди съм писала, че в обкръжението си имам много рускини/украинки. Имам чувството, че заедно с Полина са чели една и съща книга на тема "Как да намерим мУж и той да се ожени за нас".

# 3 469
  • Light of Zartha
То май мнението за повечето рускини е такова. Не съм запозната с манталитета им, но явно има нещо и не е съвсем без хич.

# 3 470
  • Sofia
И преди съм писала, че в обкръжението си имам много рускини/украинки. Имам чувството, че заедно с Полина са чели една и съща книга на тема "Как да намерим мУж и той да се ожени за нас".

Чели са Кобилкина и Лариса Ренар, която е някакъв идол на всички рускини, които искат брак и мУж. 😁🤦‍♀️🤦‍♀️

# 3 471
На мен пък Капитонова въобще не ми харесва. Да, определено е красива, но аз все гледам челото и', а отделно ми е безинтересна.  Полина има много трески, направи доста грешки, но има различни интереси, кара курсове, развива се, е, понякога все едно съм на семинар на Кобилкина (или поне така си го представям), но някак би ми било интересно да комуникирам с нея.
Капитоновата с нейните съвети, най-много да вдъхнови някоя тийнка да кара на пакет чипс или шокалад цял ден, но да се вмести в калорийния интервал.
Готин е Патрик, хареса ми, Боби има конкурент в класацията за влогърски мъж.

А, между другото съм впечатлена от промяната в усмивката на Полина. Много бързо стана и се чудя тя носи ли ги тези алайнери докато снима видеа, защото нищо не личи.

# 3 472
Това за рускините и украинките са си български стереотипи. Иначе в на запад им се води такава слава на всички източноевропейки, включително и на българките. И както всеки стереотип има нещо вярно, ама е доста генерализиращо и изнервящо, особено когато си от другата страна.

Полина е 90. набор, ако не се лъжа, значи е на 29-30. На мен точно на толкова и ми изглежда.

А Зорница например откакто я следя винаги съм си мислела, че изглежда страшно младолика и е някъде на моята възраст.

# 3 473
Е ,Капитонова е доста по-атрактивна от Полина.
Щом Патрик е влюбен в Полина и си я обича, няма значение колко атрактивни жени около него има. А пък и според мен си подхождат много.

# 3 474
На мен пък Капитонова въобще не ми харесва. Да, определено е красива, но аз все гледам челото и', а отделно ми е безинтересна.
Като каза чело:
Скрит текст:

# 3 475
Капитонова не е ли на 25? Какви филъри, какви бръчки в челото, бееее!? Честно, не го разбирам това.

# 3 476
  • Стара Загора
В новото видео Валери показва снимка от бала си
Скрит текст:

# 3 477
Е ,Капитонова е доста по-атрактивна от Полина.
Щом Патрик е влюбен в Полина и си я обича, няма значение колко атрактивни жени около него има. А пък и според мен си подхождат много.

Мисля, че коментара за Патрик и Капитонова беше майтап .
Полина мисля, че е 89 .

# 3 478
Гледах видеото на Валери сега. Някак много искрено се зарадвах с нея са бутона. 😊

# 3 479
В новото видео Валери показва снимка от бала си
Скрит текст:
Aйдамееее 6 без 10 гюбек салбикаардашъъъ... Тука така смърди на чалга, че ми се насълзиха Учите.
Гана Пестеливото.. Тази има шизофрения, от мен да знаете. Никакво друго обяснение няма за тия тъпотии. Двайсетте хилки в буркан от зеле ли ги е натъпкала, или под балатума ги крие?

Полина има хубаво детенце. Нейн мУж ми е неприятен колкото и тя, но по описанието е типичната женичка, която много добре знае кого, кога, как. Което е мнооооого преди него, да вметна. Ма то кво да се мисли... ресурс!

Пп. Тая Лариса Ренар... Беше ми попаднала една книга... Боже какви простотии бяха написани вътре!!!

Тя и Джаклин Хил наби ботокса на 26,затова прилича на травестит вече.

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 04:53 от Breedlove

Общи условия

Активация на акаунт