Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 477
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 480
Малеее Валери какви гениални идеи за канала има.. Ша припадна. Ерата на родните ютибъри пробват нови неща започва. То не е Филячето, не е Валчето.. 🤣🤣🤣 Просто си представям подкаст с гласа на Мартин и пискането на Валери😂😂😂

# 3 481
Иначе идвам от видеото на Гергана. В коментарите я питат едното и око по-голямо ли е от другото 😂
А уж била гримьор, да ѝ имам уменията Joy Joy Joy[

Спестила тя за брекети 3800 лв. За 1800 лв можеше да си постави метални на 100% и да не го мисли вече. Никога не е пестила за брекети. Цял живот е бленяла да си купи Диор и Шанел, за да бъде звездЪ.

# 3 482
Гледам Полинка със закъснение, клипчето за рекламата. Толкова е иззлобяла за качването  й в иг по повод 3 март, че се е сетила да се аргументира  относно нещо, за което е критикувана преди колко време, половин година,  година?
Значи явно е причината каква е, но сега набра скорост, да ни мъмри. Душата, събери я тая злоба, дето така ти личеше, че извира издълбоко, чак искри в очите и камшици излизаха, и си канализирай енергиите в парични знаци, увеличи твой Ресурс! Пропаднала история, добре че беше темата да я подразни дотолкова, че да ни обясни на нас, нискоинтелигентните, как се случват нещата в тв, продукции, режисьори  аххахха. Момичета, стегнете се, не искате от Полина да прави такива жертви нали, да пуска само органично съдържание,  та на съвестта ви ще лежи нейното семейство, искате й ресурсите, ще гладуват заради вас! Нахални мусакаджийки, поискайте рекламите за вино и ракия, пардон, превръзки, защото заплаши, че пак ще го направи, второто дете като е на път, да затвърди, че е полезен алкохола, за кой не се разбра и т.н. завиждащи бг мами.
Стоя и не вярвам на това падение, заклевам се.
 П.П. Накрая как елегантно ни каза да си гледаме работата, интелигентно го поднесе иначе. Аз междудругото никога не съм я критикувала за виното или превръзките й, но за 3 март, как да не?
В главата й е само Пари, пари, надуто его, ако извадя една игла, ще се спука като балон..

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 01:06 от passionbiojuniper

# 3 483
Изгледах клипа на Йоана Петрова. Много ми хареса поведението й пред камера и цялостното й излъчване, но за Бога, защо дама на около 25 носи дрехи като за 5-годишна? Някак си просто не ми се връзва интелигентна и зряла дама да прилича на принцеса от Дисни и всичко да е в розово. Тийнове ли я следят нея?

# 3 484
Полина какво да я коментирам,мъз мъз,любовче а-у,разбира ги тези неща.Относно брака,иска да се бетонира то е ясно,Патрик ми изглежда свободолюбив,саможив /или е бил,човек, е свестен е на първи прочит.Спирам да не каже Полята някой ден,че завиждам пък за нейн мУж.
Йоана Петрова е барби стайл,не е моят стил,розовото не е моя цвят,но НП за мен.
Аз да си напиша ,че за мен Йоана Йоко е некултурница,защото(нали за да не е хейт трябва да се аргументирам) не се говори с пълна уста,пръски храна,слюнката  не е най-хубавото преживяване за себеседника на пълноустия.
За Николета-направи ми впечатление коментарът и за това как са и' направили предложение за брак ,и как не било в стил изтъркана романтика,а спонтанно,уникално.Ми,ок..но пък какво лошо има в това половинката ти да се постарае да е незабравим момент за теб,дали било с цветя,свещи или докато скачате с бънджи,щом един мъж е инвестирал време за размисъл как точно да ти предложи е жест на любов и по ваше си уникално.
Ганка-ако си спесил 20хил.за година,то си отделял средно по 1600-1700 на месец или ти са плащани големи хонорари от нещо си.Значии трябва да взима едни големи паряги.Или един мармот...

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 01:59 от BaklavaTa

# 3 485
Изгледах клипа на Йоана Петрова. Много ми хареса поведението й пред камера и цялостното й излъчване, но за Бога, защо дама на около 25 носи дрехи като за 5-годишна? Някак си просто не ми се връзва интелигентна и зряла дама да прилича на принцеса от Дисни и всичко да е в розово. Тийнове ли я следят нея?
Да,доста тийнове ,а и сестра й също се облича г/д така.Оставете момичето втълпено й е,че щом е руса прилича на Барби .И че това да се облича като принцеса е нормално..

# 3 486
Аз Йоанка я харесвам и и възприемам стила, въпреки че не е моя. Има доста чужденстранни ютюбърки,имащи такъв стил. Пък и спрямо начина и на живот, някак си е ок.
Относно полининият мъж и мъжете на Бг влогърките като цяло - Не харесвам нито един от тях. Нито Мартин, нито Боби на Ивана, нито пък Патрик. Нито визуално, нито като характер. Много мекушави и мили ми изглеждат всичките!

# 3 487
Йоана ми е толкова сладка и чаровна. Не е много мой стил начинът и на обличане, но щом и харесва Simple Smile не е нещо фрапиращо .

# 3 488
Kakво означава този жест?
Не бих си губила времето с видео на Полина,достатъчно се изложи вече и не мисля,че има накъде повече да пада.
Апропо кога ще отпътува за Китай? До побачення.
Не знам как да го кажа по-завоалирано, така че ще карам направо. Знакът е жест за
Скрит текст:
кунилингус.

# 3 489
Йоана е споделял, че когато трябва да се облича като по-зрял човек, го е правила. Тя си поддържа своя идея за Инстаграм. Поне има някаква концепция. Панделки, еднорози, розово, отива й. За предпочитане е пред 458 еднакви снимки. Мен ме побъркват филтрите. Имам усещането, че гледам някви анимирани драска и и в нета. Затова и мразя Игр.

# 3 490
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
O,Kati....сега вече ми се изясни.
Полина си се излага както може...

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 06:23 от Adoralova

# 3 491
Не знам какво се чудите на Герганчету... Хронологично, ако един човек я следи и помни, какво говори тя в едни видеа, какво говори в други, какъв начин на живот  показва в трети, и какво говори/ показва  в сторитата си, човек  остава с впечатления, че само канала й в ютуб е на 3 различни човека, а  инстаграм на  някой друг...Това момиче е патологична лъжкиня.. Вече даже не е смешно, тъжно е.....

# 3 492
Поля искаше да направи жест за повръщане, но нещо друго ѝ е било в главата и се получи другото. 🤪

# 3 493
  • София
Това за рускините и украинките са си български стереотипи. Иначе в на запад им се води такава слава на всички източноевропейки, включително и на българките. И както всеки стереотип има нещо вярно, ама е доста генерализиращо и изнервящо, особено когато си от другата страна.

Полина е 90. набор, ако не се лъжа, значи е на 29-30. На мен точно на толкова и ми изглежда.

А Зорница например откакто я следя винаги съм си мислела, че изглежда страшно младолика и е някъде на моята възраст.

До преди няколко години и аз вярвах, че стериотипите за рускини/украинки са неверни. За съжаление вече съм на друго мнение.
Всяка казва, че е различна и не е типичната рускиня/украинка, но когато общуваш повече време с тях откриваш, че използват едни и същи похвати. В отношенията си с мъжете са еднакви. Съжалявам ако засягам някой, но това са моите наблюдения от 1990 година насам.

# 3 494
Пф.. Пуснах си Полинарията докато си оправям ноктите и успях да издържа до въпроса със сватбата...
Лисичесто, хитричко, типично украинско.. Тя е като разгонена котка, която се увива с опашката, той изглежда ок като човек, малко лишен от емоции. Напомнят ми малко Ирина Тенчева и нейния Иван.

Тя е хитрата, драпащата, ламтящата за внимание, той добрякът.

Да са живи и здрави, дано са винаги заедно, Макси е супер сладък, но след това видео много неща ми се изясниха. При нея всичко е премислено, като се почне от вечерята да "го почерпи", до ходенето в Китай, до сластните погледи, които му мятка и мяукането "да, любов". Частта с брака ми направи много лошо впечатление, точно изпросена работа, ама иначе имаше снимки инстаграм, ум да ти зайде. А всъщност романтика нула...

Общи условия

Активация на акаунт