Подготовка за нормално раждане - информация, въпроси и отговори

• 55 462
  • 776
  •   1
Отговори
# 330
Аз май се отдалечавам от естественото раждане, вчера ми излезе резултат стафилококи ауреус в урината, много ми е притеснено. Утре ще пусна пак обикновена и стерилна урина и ако се потвърди АГ сигурно ще изпише аб😫Страх ме е да го пия, но от секциото повече ме е страх.😭😭😭

# 331
Аз май се отдалечавам от естественото раждане, вчера ми излезе резултат стафилококи ауреус в урината, много ми е притеснено. Утре ще пусна пак обикновена и стерилна урина и ако се потвърди АГ сигурно ще изпише аб😫Страх ме е да го пия, но от секциото повече ме е страх.😭😭😭
В кой месец си? Може да имаш време да се отчистиш и да родиш естествено, ако всичко друго си е наред. Не се отказвай и гледай положително!

# 332
В кой месец си? Може да имаш време да се отчистиш и да родиш естествено, ако всичко друго си е наред. Не се отказвай и гледай положително!
В 32 г.с. съм, дано да успея да се изчистя🙏, но очите ми също не са добре, дано ретините да са наред, иначе ше трябва да почна да се готвя психически за секцио😩

# 333
  • Sofia
Няма от какво да те е страх . Ще пиеш антибиотик и после ще мислите за раждането

# 334
А защо те е страх от антибиотик? Има позволени АБ при бременни, които с нищо няма да навредят на бебето. Имаш достатъчно време да се излекуваш. Въпросът е веднага да се започне адекватно лечение.

# 335
А защо те е страх от антибиотик? Има позволени АБ при бременни, които с нищо няма да навредят на бебето. Имаш достатъчно време да се излекуваш. Въпросът е веднага да се започне адекватно лечение.
Щеше ми се да не обременявам малкото с разни химии, толкова се пазих. Но и АГ-то, при която понякога ходя още преди бременността, е категорична, че по-добре аб, отколкото да се стои с инфекцията. Лекарят ми от ЖК, от който също съм много доволна, не е фен на лекарствата, но мисля, че и той клони към аб. Чудя се защо се чака до 36-та седмица да се изследва влагалищен секрет, още другата седмица ще пусна за изследване.😩

# 336
И на мен ще ми взимат секрет сега като влезна в 36 седмица, надявам се всичко да е наред Simple Smile

# 337
Стафилококоте са от замърсяване на пробата ( чашката, стъкълцето) и ако няма течение или оплакеания не се лекуват. Просто стафилококите са навсякъде по вс повърхности. Без паника и излишни лекиванив. Освен това Дицилин не е за предпочитане при бременни, освен аоо не е съвсем наложотелно. link=topic=1184547.msg41082609#msg41082609 date=1594990572]
Щеше ми се да не обременявам малкото с разни химии, толкова се пазих. Но и АГ-то, при която понякога ходя още преди бременността, е категорична, че по-добре аб, отколкото да се стои с инфекцията. Лекарят ми от ЖК, от който също съм много доволна, не е фен на лекарствата, но мисля, че и той клони към аб. Чудя се защо се чака до 36-та седмица да се изследва влагалищен секрет, още другата седмица ще пусна за изследване.😩
[/quote]

# 338
Стафилококоте са от замърсяване на пробата ( чашката, стъкълцето) и ако няма течение или оплакеания не се лекуват. Просто стафилококите са навсякъде по вс повърхности. Без паника и излишни лекиванив. Освен това Дицилин не е за предпочитане при бременни, освен аоо не е съвсем наложотелно. link=topic=1184547.msg41082609#msg41082609 date=1594990572]
[/quote]
Дано да е така, наистина нямам оплаквания. Аз си мисля, че най-меродавен ще е резултатът от секрета, ако той е ок, значи родовите пътища са чисти.

# 339
Да, възможно е и да е била замърсена пробата. Като даваш отново стерилна урина, трябва да внимаваш и да спазваш изискванията за даване на пробата - първа сутрешна урина след тоалет, средна струя в стерилен контейнер.

А това с "химиите" са малко бабини деветини. Антибиотик се пие, когато има нужда от такъв. Нелекувана бактериална инфекция може да доведе до пукване на околоплодния мехур и преждевременно раждане. Т.е. в случая опасна е бактерията, а не антибиотика.

# 340
Вчера имах болки ниско ,в яйчниците продължителни .
Днес имам лекичко кафяво зацапване по превръзката и пак тези болки ниско долу на моменти по силнички .
Утре ми е датата.Дали мога да очаквам днес да започне  раждане.

# 341
  • Sofia
Вчера имах болки ниско ,в яйчниците продължителни .
Днес имам лекичко кафяво зацапване по превръзката и пак тези болки ниско долу на моменти по силнички .
Утре ми е датата.Дали мога да очаквам днес да започне  раждане.
По всяко време може да започне вече. Най-вероятно ще пада тапата и това зацапване е придружено с някакво разкритие. Аз бих изчакала още вкъщи Simple Smile

# 342
А вкъщи съм ,
болките са от време на време и съвсем търпими .
И са повечето ниско долу ,не стягане на целия корем.

# 343
  • София
Леко раждане!

# 344
  • Denmark
А вкъщи съм ,
болките са от време на време и съвсем търпими .
И са повечето ниско долу ,не стягане на целия корем.

Как си на този етап? Simple Smile
Успех! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт