Професионални серии за коса 134

• 44 227
  • 782
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Karamele е сега ме метна директно в оркестъра. Явно идва голям армагедон щом тъпаците от Кристиян оф рома пуснаха Oway отново в продажба. Ама нормално нали затвориха салоните. Обърнах земята миналия месец,за да се сдобия с нея. Успях разбира се,но чак ми е смешно в момента.....

За 0.00 на марката не съм наясно,но доколкото знам брустерите помагат за по-добро изсветляване . Специално цветовете 90 се водят точно брустери.
 В неделя смесих равно количество 90.2 с 10.1 и оксиданти 30 и 40. Добавих и грахче коректор син. Добре стана-доволна съм.

# 361
prinzesata  Hands Wave
Цитат
Добавих и грахче коректор син
Това е магията на колористиката Simple Smile , а когато има и изненада е още по-интерсно. Много фризьори матират по този начин и според мен това, че е бустер няма значение, като матират по този начин и с изсветляващи бои и по-нисък оксидант - 10 vol. Не ме слушайте обаче, да не се обезобрази някой, това са си мой разсъждения Simple Smile

А за боята O.Way и аз приятно се изненадах, тъкмо бях решила да питам дали безамонячната на KayPro има нещо общо, че една фризьорка се опитва да ме убеди, че е така и видях, че я имат. Сега се презапасявам с нея Simple Smile

И един въпрос -  Chronologiste може ли да я ползвам при положение, че чувствам косата доста хидартирана след новият Kerastase Genesis, който е супер? Има ли вариант да прекаля с хидратацията още в началото с моята тънка коса?
Състава на Genesis
Скрит текст:
И как ще ми се отрази след него  Chronologiste

# 362
  • Варна
Генезис не са хидратиращи Grinning без значение как ги усещаш. Хроноложист също тъй,че не мисля,че ще се прехидратираш и с двете.

А относно матирането...там съм малко папагал. Знам си моя начин и го правя винаги така. Боя,малко оксидант,коректор,шампоан и вода-смесвам,  мажа, стоя 10мин. и мия. Винаги се получава.

# 363
  • София
Някой май беше споделил код за арлен, дали ще можете да ми го кажете пак че не го намирам

# 364
Дами, ще ми препоръчате ли кръгла четка, подходяща за гъста и дълга коса. И най-важното: за ползвател с две леви ръце, който за първи път ще се издухва сам с такава.

# 365
VALERIE10 е кода.

# 366
Някой май беше споделил код за арлен, дали ще можете да ми го кажете пак че не го намирам
Здравей, пак аз се включвам с отговор Yum
Ако не бъркам Арлен имат един постоянен код за отстъпка -10% който работеШЕ доскоро.
Напиши примерно в гугъл Керастаз и когато ти зареди сайтове с предложения ще видиш това

Kerastase Официален Магазин - 100% оригинални продукти‎
Арлен винаги дава повече. Използвай код: FNL10 който ти дава 10% отстъпка. Получаваш подарък към поръчката си, експресна доставка и 100% оригинални продукти.

Даже ако не се лъжа имаха и за Алтерна някакъв код някога, но вече не помня какво беше.
Влязох с произволен продукт за проба и горепосоченият код го възприе сайта и е валиден.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 20:21 от Rosheen

# 367
Като говорим за Арлен - там също са пуснали боята на Oway Simple Smile

Въпрос за Oway - някой ползвал ли е хидратиращите шампоан и маска, какви впечатления имате?

# 368
Аня пробвах три схеми,като и при трите съм ползвала само продуктите от серията,без преуоши,кремове за къдрици,олиа и т.н.,само серумът екстеншънист в корените.
Скрит текст:
1.Шампоан-концентрат-крем
2.Шампоан-маска-крем
3.Концентрат-шампоан-маска-крем
Първата схема най-ми хареса.Косата беше мека,лъскава,подвижна,а на другия ден ефекта се беше задържал,което много ме учуди.Обикновено на втори ден трябва да освежавам с пулверизатор с вода,олиа и т.н. След тази схема обаче,нито една къдрица не беше мръднала.Разбутах корените и понаместих и това беше,косата изглеждаше и се усещаше идеално.
Втората комбинация обаче не ме очарова кой знае колко.Отдавам го на маската.Само баласама не поръчах и сега ме е яд,пак ще се правят поръчки.Маската както писах за мен е лореалската Денсифик,с тази разлика,че Денсифик малко ми фризира косата и  я втвърдява.
Третата комбинация пак с маска,но и концентрат за разкош.Тоя концентрат е уникален.Косата ми е толкова жива и изглежда страхотно.Къдриците са оптимални за моя вкус,не като мириносова овца,но не и неориентирани чупки.Няма нито един изпръхнал или проскубан кичур или връх,все едно косата вчера е подстригвана.
Моето мнение е,че серията е балансирана идеално и се напасва към нуждите на косата(с малки резерви към маската).Хидратираща не е в никакъв случай,а ако беше протеинова до сега косата ми щеше да е на каска след три поредни ползвания.Но,според мен не е подходяща за редки,тънки коси,особено втората схема,беше на косъм да ми утежни косата.
Ароматът не е лош,нещо флорално-бонбонено ми се развява.Парфюм с такъв аромат не бих си купила,но не бих казала и че ме дразни.
Ще поръчам балсамът и ще го заместя с маската във втора и трета схема и ще споделя пак

# 369
Коя от боите на Oway отговаря на "Горчив шоколад" на MM Beauty? Искам да взема за майка ми, но не знам как да избера цвета, нито оксиданта.

# 370
  • София
Благодаря на всички за съветите! 🙏🏻 Не смея да правя на своя глава експерименти с коректори, бустери и т.н. Изключително неопитна съм, несръчна, и предвид факта, че не мога да отида на следващия ден при фризьор да ме оправи, ако се окепазя, просто не ми се рискува. Ще опитам днес с тониращ балсам и се надявам да стане по-добре Simple Smile

Здравей! Това се нарича матиране. Сивият оттенък обикновено го постигат с продукти с лилав пигмент. Докато матирането се постига с някаква боя, било то безамонячна - не съм запозната с това какви продукти използват.
Преди месец си правих балеаж, като в процедурата ми се включваше матиране, тоест боядисването след това. Но както и продуктите с лилав пигмент, така и боята се измива. Запазила съм си час за матиране за след 2 месеца от първото ми боядисване. При мен мина месец общо взето и има някакво измиване на боята, но все още не съм стигнала до момента с пожълтяването. Фризьорката  ми ме убеди, че използвайки нисък процент оксидант и седейки повече боядисана, дори и да се измие няма да е жълт оттенъка. Надявам се да е така! Smile
Моят съвет е за момента да си вземеш някой шампоан, използвала съм фанола no yellow и като приключи всичко с този вирус да си запазиш час за матиране, дори и да е в друг салон.
Другият вариант е да те направи някой приятелка. Преди време бях матирала моя приятелка, като поръчахме безамонячна боя от арлен и просто слагах боята с ръце по изрусените и кичури и се беше получило много добре.
По принцип естественият ми цвят е тъмно русо към средно, а балеажът ми го направи в бежово с неутрален оттенък. Прикачвам снимки.

Скрит текст:

Страхотна коса! 😍

# 371
VanessaDE,
Много, много благодаря. Изключително интересно ми беше да прочета.
Поръчах вече шампоана, крема, маската и 3 малки дози от концентрата. Сега ме изкуши да прибавя и пълнометражната му версия, но май предпочитам първо да го тествам.
Интересното е, че щом се е представил добре на къдрици, би следвало, както обещават и да е перфектен за чупливи и дълги коси. А и съставът му е добър и явно иновативен не само на думи, но и на действие.
Дано при теб балсамът изпълни функцията на добра маска. Чакам с нетърпение следващата ти схема.
* Само да допълня: в техните препоръки има варианти: 1) концентрат; 2) шампоан и за финал само маската,
както и: 1) шампоан (х2); 2) концентрат и 3) крем. Изцяло пропускат маската тук.
В първия, ако замениш маската с балсам сигурно ще е перфектно.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 21:18 от Аня Филипова 649504

# 372
Генезис не са хидратиращи Grinning без значение как ги усещаш. Хроноложист също тъй,че не мисля,че ще се прехидратираш и с двете.

А относно матирането...там съм малко папагал. Знам си моя начин и го правя винаги така. Боя,малко оксидант,коректор,шампоан и вода-смесвам,  мажа, стоя 10мин. и мия. Винаги се получава.
Принцеса, протеинов ли е серията Genesis? Дадоха ми мостри, но още не съм ги пробвала. И шампоана би ли могъл да се комбинира с маската на Лакме, която взех по твоя препоръка(рипеър)?

# 373
# 374
VanessaDE,
Много, много благодаря. Изключително интересно ми беше да прочета.
Поръчах вече шампоана, крема, маската и 3 малки дози от концентрата. Сега ме изкуши да прибавя и пълнометражната му версия, но май предпочитам първо да го тествам.
Интересното е, че щом се е представил добре на къдрици, би следвало, както обещават и да е перфектен за чупливи и дълги коси. А и съставът му е добър и явно иновативен не само на думи, но и на действие.
Дано при теб балсамът изпълни функцията на добра маска. Чакам с нетърпение следващата ти схема.
* Само да допълня: в техните препоръки има варианти: 1) концентрат; 2) шампоан и за финал само маската,
както и: 1) шампоан (х2); 2) концентрат и 3) крем. Изцяло пропускат маската тук.
В първия, ако замениш маската с балсам сигурно ще е перфектно.
Значи,една от комбинациите им е салонната,която днес пробвах (номер 3),а другата е домашната(моя номер 1),исках да тествам маската без концентрата,затова създадох комбинация номер 2 Joy
Съветът им е,в домашни условия веднъж седмично да заместваме маската с концентрат(схема 1),затова си помислих,че моята втора схема е точната,но маската без концентрата ми идва малко по-протеинова.Надявам се,балсамът да е по-мек. От толкова схеми човек може да се подлуди.Интересно ми е когато вкарам и преуош и олиа и серуми в действие каква маджа ще се получи,но и това ще пробвам някой ден.

Общи условия

Активация на акаунт