Професионални серии за коса 134

• 44 144
  • 782
  •   1
Отговори
# 510
И аз казах, че на Genesis не ми идват протеинови продуктите, и че ако изобщо има протеин - е много лек, все пак е с насоченост за слаба коса и косопад. И хидратацията ми с тях не се получава. Прекалено лека серия, нетипично за Керастаз.

# 511
Аз второ миене правя с Genesis, но мисля, че ми е протеинов, харесва ми с маската. Този за дългата коса, ми я правеше лигава

# 512
  • София
От това висене вкъщи се чудя какво да гледам и чета, попаднах на този ролер https://www.zlatnaribka.com/protiv-kosopad/stimulirane-rastezha- … scalproller-05-mm. Някой ползва ли подобни и как става номера, косата не пречи ли на плъзгането? По бюджетни алтернативи срещали ли сте? Според вас със всякакви ампили, серуми дали ще е удачно да се ползва?
Имам чувството, че с всеки ден списъка ми с покупки за "след това" расте.

# 513
От това висене вкъщи се чудя какво да гледам и чета, попаднах на този ролер https://www.zlatnaribka.com/protiv-kosopad/stimulirane-rastezha- … scalproller-05-mm. Някой ползва ли подобни и как става номера, косата не пречи ли на плъзгането? По бюджетни алтернативи срещали ли сте?

Аз имам такър ролер, но го ползвам за лицето, по спомен беше около 30-40 лв. Ето тук виждам такива, но няма наличност. За скалп трябва иглите да са 0,25 - 0,5 мм, не повече.

http://maria-stil.com/product/2180/0-5-mm-dermaroler.html

При ползването на такива дермаролери е задължително да има сериозна дезинфекция на всичко. Не знам дали е добре да се комбинира със всякакви ампули, аз по-скоро бих заложила на такива с максимално изчистен състав, за да няма раздразнения.

# 514
Бихте ли ми препоръчали протеинов шампоан, но не много хард🤔 Имам маска на Phyto с жожоба и мисля е хидратираща, но незнам с какъв шампоан да я комбинирам. А така или иначе ще поръчвам от рибата.

# 515
От това висене вкъщи се чудя какво да гледам и чета.
Имам чувството, че с всеки ден списъка ми с покупки за "след това" расте.

Все едно описваш мен 😀😀

# 516
  • Някъде там
В рибата има намалание на Керастаз Генезис , но преди дни маската не беше ли на същата цена като в Арлен 61 лева ?

# 517
Термозащитният спрей от серията Генезис хубав ли е?

# 518
И моята капачка на Термика се счупи точно по същия начин. Наложи се да пресипвам в кутия.
И аз така я счупих, но я залепих с моментно лепило по ръбчето. 😊

# 519
Момичета , на davines ползвали ли сте нещо?

# 520
  • София
Не оставам без гела за стимулиране на растежа, даже днес отворих поредна опаковка.

# 521
И моята капачка на Термика се счупи точно по същия начин. Наложи се да пресипвам в кутия.
И аз така я счупих, но я залепих с моментно лепило по ръбчето. 😊
И моята е точно така счупена, но не се бях сетила за лепило! Евала, Кристал, голям фен съм на моментни решения!

# 522
Не оставам без гела за стимулиране на растежа, даже днес отворих поредна опаковка.

За този гел ли става въпрос: https://www.arlen.bg/product/11993/stimulirasht-gel-za-krehak-sk … ng-gel-150ml.html ? Днес ми попадна и ми се стори интересен продукт. Предполагам си доволна, щом не оставащ без него. Засилва ли наистина растежа, как го ползваш, колко често? Hug

# 523
  • София
Този е. Много съм доволна, за по-бърз растеж не мога да кажа, моята коса си расте бързо така или иначе , но имам много нови растежи от него. Ползвам само след къпане т.е. през 2 дни , има изстудяващ ефект. Открих го преди около 4-5 години и от тогава не знам колко опаковки съм изхабила, разнообразявам разбира се и с други. Радвам се, че пак се появи по онлайн магазините, по едно време го имаше само в Нотино на горе-долу двойна цена.

# 524
  • by the sea
Здравейте момичета, случи се нещо с косата ми което не мога да си обясня. От 1-2 седмици започна да цъфти и да се пречупва в краищата, не съм имла такъв проблем от години!!  Това са продуктите които са нови за мен и съм въвела в последните 3-4 седмици.
1.Permesse 10.01 боя - нова за мен, боядисах корени 45-50мин
2.Афоджи  2мин реконструктор
3.Маракеш ендз
4. Епруваж Ш за обем ( имах го лятото и сега взех 2ри)
5. Макадамиа Б и М хидратиращи.
6. Philip Kingsley- хидратиращ тоник
Може ли някой да ми помогне да разбера какво става всички продукти би трябвало да имат обратното действие Grinning след боядисване сложих реконструктора и  на връхчета винаги слагам или олио или ендз.

Общи условия

Активация на акаунт