Нашите кухни - 82

• 55 833
  • 885
  •   1
Отговори
# 165
Ужасно си харесах тази идея, дано се вижда

https://www.pinterest.com/pin/160018592996527956/

# 166
Ужасно си харесах тази идея, дано се вижда

https://www.pinterest.com/pin/160018592996527956/

Да, много удобно за вадене и прибиране на тави. Само дето аз същия брой тави, че и по-голям, събирам в едно стандартно чекмедже, като ги слагам една в друга. Да, отнема ми 30 секунди повече и малко усилие, но пестя много място. По принцип всички тези улеснения за подреждане ядат място, та нека се има предвид. Иначе са хитри, няма спор.

# 167
Хареса ми на мен разделителят за тави, но си е вярно, че заема много място.
Една в друга е решение, но ако имаш повече от 1 тава от един и същи размер, е малко по-неудобно - накланят се, като ги сложиш една върху друга. А и ако имаш и кръгли, и правоъгълни тави, пак си стоят малко накриво една върху друга. Преживява се, естествено.

# 168
  • Варна.
У нас е неприложимо. Имаме над 10 различни тигана, които висят, окачени на куки на шина в килера. Тавите са в отделен шкаф под фурната за вграждане, една в друга, някои по-неползвани са по други шкафове. Керамичните и чугунените тави и тенджери са на "изложба" на най-високия рафт на секцията.
Имаме над 300 готв.книги на ам-найсет езика.

Мъжът ми си има хоби.

Имам приятелка, която е горд притежател на един тиган и една тава. Ще и изпратя снимката.

# 169
Дики, искрено съм впечатлена!

Аз си държа тиганите прави в един метален разделител от Икеа. Така не се притеснявам, че тефлоновото покритие ще се нарани, както, ако са един в друг. Предпочитам го пред подобен на показания механизъм, защото, ако реша да пренаредя шкафовете, ще ми е по-лесно.
За новата кухня, понеже ще има ъглов шкаф, много искам от онези въртящи се механизми. Цената не ми харесва особено, но сигурно ще се прежаля.

# 170
  • Варна
Welt, ще покажеш ли това от Икея, за тиганите?

# 171
Welt, ще покажеш ли това от Икея, за тиганите?
Ето това.
Скрит текст:
Така изглеждат наредени.
Скрит текст:
Извинявам се за лошите снимки, но осветлението ни е малко смотано и кухнята вечер тъне в полумрак.

Аз сега се замислих, че като си правим кухнята и ако е с чекмеджета, както ми се иска, може би ще трябва да търся някакъв друг вариант за подредба на тигани и тенджери.

# 172
Наскоро някъде мернах такива щори, бяха точно това,което исках, но не се сещам къде беше снимката, дави във някоя груха във фейсбук, сега не я намирам.
Та, ако някой е виждал, и къде може да има такива щори, като десен.

# 173
Здравейте, в процес съм на обзавеждане на нова кухня, но пространството е ограничено, а искам да събера доста уреди, включително пералня и стандартна съдомиялна 60 см - поради спецификата на помещението, за момента единствения начин, по който това може да стане, е да сложа керамичния плот над съдомиялната. Считате ли, че това е възможно?

Също така, бихте ли ме ориентирали колко максимално далеч може да е абсорбатора от комина, за да се запази ефективността му?

Благодаря!

# 174
Здравейте, в процес съм на обзавеждане на нова кухня, но пространството е ограничено, а искам да събера доста уреди, включително пералня и стандартна съдомиялна 60 см - поради спецификата на помещението, за момента единствения начин, по който това може да стане, е да сложа керамичния плот над съдомиялната. Считате ли, че това е възможно?

Също така, бихте ли ме ориентирали колко максимално далеч може да е абсорбатора от комина, за да се запази ефективността му?

Благодаря!
колко метра имате, поне 2.40? Или ако е под ъгъл сложете чертеж на стаята (  вода, комин).
Според мен е възможно инсталиране на керамичния плот над съдомиялнята, но вземете по-дебела дъска. Но като, че ли не се прави често. Има и някои изисквания, напр. между водата и печка/котлон да има разстояние 80 см (според Икея), разбира се, препоръчителни.
Абсорбаторът може да е далеч, но тогава трябва да се слагат 'някакви неща',  най-общо  казано, за отвеждане на парата и става грозно. Ако може сложете го максимално близко до комина. На ефективността не влияе.

# 175
Здравейте, знам че е коментирано милион пъти, но аз пак да питам. Каква мивка за вграждане под камък ще ми препоръчате. Нещо около 300лв без отцедници, а само корито 45-50см.
Мерси 😊

# 176
Здравейте, знам че е коментирано милион пъти, но аз пак да питам. Каква мивка за вграждане под камък ще ми препоръчате. Нещо около 300лв без отцедници, а само корито 45-50см.
Мерси 😊
Тека

# 177
  • Раковски
Мерси 😊

материал?

# 178
Материал не съм сигурна, цветът да е черен или сив.

# 179
  • Раковски
Материал не съм сигурна, цветът да е черен или сив.

Значи гранитна мивка а не алпака?

Общи условия

Активация на акаунт