Нашите кухни - 82

• 55 837
  • 885
  •   1
Отговори
# 150
  • София

catty m,страхотно се е получило. Плота какъв се води?

Плотът е от дърво ироко.

Искам да си взема хубави контакти за кухнята , обикновени не скрити ,моля за съвет марка, модел .. от които сте доволни

Ние сложихме навсякъде контакти и ключове Ливоло (купихме ги от Алиекспрес). Контактите на плота можеш да ги видиш на снимката, сиви са.

# 151
# 152
Благодаря ти Шадоу, полезен както винаги.
Моите са лъскави, инокс ли се води?

# 153
  • Раковски
Инокса е като уредите, хрома е като смесителя и душа, и двете лъскат, но инокса е като надраскан. Преди Нова година ги монтирах и затуй ги знам.

# 154
Кухнята гланц или мат по принцип е въпрос на лични предпочитания към визията, но има ли и някакви по-рационални причини да се избере едното пред другото? Поддръжка, надраскване, зацапване?

# 155
То си зависи от материала де, но като цяло гланцът се чисти по-лесно (палец с лютеница например), но по матовата повърхност по-малко остават пръсти.

# 156
  • София
Иноксът е хром, но матиран. А хромът си е лъскав.

# 157
  • Карлово
Здравейте,
кухните, които виждам тук са просто страхотни, поздравления! Simple Smile
Интересува ме дали някой си е поръчвал кухня от мебели "ДИЗМА". Имат магазини в Пловдив и Смолян, мисля. Кухните, които предлагат са точно мой стил и доста близки до моите идеали Simple Smile Та се свързах с консултант от тази фирма, беше изключително любезен и добре подготвен с отговорите на въпросите ми и останах впечатлена. Предложиха изготвяне на проект на кухнята съвсем безплатно! Не съм виждала на живо мебелите им. Друг вариант, който мисля е Виденов. Те също извършват индивидуални проекти и монтаж. Въпреки лошите отзиви съм поръчавала и други временни решения от тях и до момента не са се разпаднали Grinning Мебелите за спалнята ми са закупени изцяло от ЮСК, като за момента съм доволна от тях и са си доста бюджетни(набарах някакви дни с доста големи отстпки, та цялата спалня ми излезе около 1300-1400 лв с легло, гардероб, два скрина, нещо като бюфет и нощно шкафче, абе мебели да искаш  Grinning ).
Бъдете здрави и се пазете! Relaxed

# 158
  • Раковски

Инокса си е инокс, матирания хром се води матхром. Примерни снимка https://rosi.bg/drajka-mira-2926.html има хром и матхром едно до друго, че даже и дръжка с хром/инокс.

PinkYS, бюджетни решения, не очаквай чудеса. Кухните са на модули, тоест шкафове с определен размер и си ги нагласяш по размера на стаята. Направени са за да са евтини, вероятно не включват монтаж, евтин обков (панти, механизми), вероятно плота ще е на парчета, вероятно към кухнята няма да има гръб и ще се налага за лепите плочки или да търсите одобен а понякога няма същия... ей такива работи.

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 17:14 от shadowman

# 159
Шадоу, тази кухня май ти си я правил. Можеш ли да ми кажеш блендата над шкафовете, пак ли е от опус 44, и какъв материал се води?

# 160
  • Раковски
Ако е тази от твоя пост с дръжката то не съм я правил аз.

# 161
Ако е тази от твоя пост с дръжката то не съм я правил аз.
Не ми се е прикачила снимката. Ето тази

# 162
  • Раковски
Правил съм я, корниза отгоре е на опус. Инак може да се направи всякакъв и да се прати да го боядисат с вратите.

# 163
Здравейте,
кухните, които виждам тук са просто страхотни, поздравления! Simple Smile
... дали някой си е поръчвал кухня от мебели "ДИЗМА". ...Предложиха изготвяне на проект на кухнята съвсем безплатно!
Нормално, трябва да са безплатни проектите.

# 164
  • София

Инокса си е инокс, матирания хром се води матхром. Примерни снимка https://rosi.bg/drajka-mira-2926.html има хром и матхром едно до друго, че даже и дръжка с хром/инокс.

PinkYS, бюджетни решения, не очаквай чудеса. Кухните са на модули, тоест шкафове с определен размер и си ги нагласяш по размера на стаята. Направени са за да са евтини, вероятно не включват монтаж, евтин обков (панти, механизми), вероятно плота ще е на парчета, вероятно към кухнята няма да има гръб и ще се налага за лепите плочки или да търсите одобен а понякога няма същия... ей такива работи.

Явно навсякъде се води различно. Имала съм си работа с материали, които матираният хром се водеше инокс и така си го знаеха и клиентите. Матхром никога никъде не съм виждала да предлагат като опция.

Общи условия

Активация на акаунт