141-ва Пролетна гобленарска с доиграване.

• 32 119
  • 712
  •   1
Отговори
# 300
  • Norge
Хибискус, в мига, в който мярнах  „овчица“, веднага се засилих към 1 - 2 религиозни Simple Smile После обаче дочетох.

# 301
На мен ми харесва, но е за подарък, на човека няма да му допадне Simple Smile
Ваня, Нели, това са ми резервни варианти, благодаря! Все се надявам да намеря някой с овчар(че), ако е с момченце много ще му се зарадват
Добри, аз и в плетачките се бутам, ей ви един обзаведен кот, два дни с това се занимавах вечер

# 302
Здравейте!Може ли схема на гоблен с макове.Благодаря.

# 303
  • пак там
Убийте ме! Лаптопът ми яде супа. Не му хареса и се обиди, поиска си някакъв буут диск, и като му отказах, се фръцна и умря. Сега ми иде да се гръмна, ама мъжът ми навреме разкара пушката.  Rage Засега се моря от стария и се моля някой ден, след сто години, когато заработят сервизите, да могат да ми го оправят.

Зори, имам дебитна карта, ако ти върши работа - мога да помогна.

Нелка, ей го, Зимата с параклиса:
Но всеки си е бамбашка, както казваше баба ми, та не на всеки може да му хареса.

Хибискус, страшно коте имаш! Вярно е щастливо с такава сръчна стопанка! Това в стил мочила ли е плетено? Аз имам една раница и половина /половина, щото още й се кумя как да бъде по-нататък/ плетени в този стил. Много ми хареса.

# 304
  • sof
Хибискус, ти си брутално жестока! Искам го, заедно с кошарката! Браво на теб, аз  не умея.

Добри, ровя си аз в наличностите за 36-ца като за жабата, и чувам: пълен блокаж! Сега вече чакам и няколко мостри през Еконт и ако стават - почвам я, то положението утече, още съм под 60 и няма излизане до 1030 ч., така че ще се шие против мислене на мисли и стрес.

пс може и да поотслабнем вече по този повод, като страничен положителен ефект...

# 305
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
https://shop.sheherezada.com/index.php?id_product=153&contro … uct&id_lang=2

http://www.vishivay.com/schemes/category/maki.html
не знам как се сваля.
ще потърся и друго място, знам, че съм виждала наскоро

# 306
  • София
Хибискус, ето още едно предложение: http://cxemok.net/load.aspx?item=363

# 307
  • Бургас
Нелка как съм изтървала фермана и гоблените които си ни показала Dizzy Face добре че се върнах на зад!
Имаш си завидно голяма Вилерска колекция! Да ти кажа стари находки но аз и тях си ги харесвам много, нищо че вече не са модерни! И те си имат своя чар! Кой знае като бройка колко си на шила през годините, опитвала ли си да ги преброиш?
Хибискус много ми харесва твоя обзаведен кот! Един такъв черничък, чаровничък, игрив направо да го намачкаш!:laughing:
Рися параклиса и аз го имам даже още си виси на стената! Много е хубав!
Редактирам сеее..... Зори дано ме прочетеш....Видях  SantasVillageMain и останах без дъх...много хубав..Heartpulse

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 19:05 от pyypi

# 308
  • София

Имам схема на този:

# 309
Хибискус, ето още едно предложение: http://cxemok.net/load.aspx?item=363
Ее супер е, благодаря!!
Котето не е мое, само го обзаведох, плетено е на една кука по фантазия, много ви благодаря за отзивите!

# 310
  • Norge
Хибискусе, може ли сега такова създание да показваш в хубавото му скривалище. Да ми падне, бих го омачкала и с кошничката, и без нея, абе всякак. HugHeartHugHeart
За овчарчето ако ми попадне нещо, веднага ще дам сигнал.

Рисе, те след години сервизите точно ще ти кажат, че му е остарял моделът на лаптопа ти. Sad
Силно ти съчувствам! Дори изобщо да не става дума за финансовата страна на нещата, всяка смяна на машина е голям pain .. …! Rage Аз последния път в един момент се отказах повече да ровя и просто се отрекох от една част от съхраненото. Ми...вече изобщо не помня коя точно Simple Smile
Чисто любопитство: вие само една пушка ли имате у вас, бе! Stuck Out TongueStuck Out TongueHeart

Мерси за снимката на гоблена! Разбира се, че на някого ще му хареса, а на някого - не. Ама то не бива на всички ни да харесва едно и също. А този гоблен е един от най-, най-любимите на Вилер и това не може да е без причина. И точно твоят вариант изглежда много хубав, сякаш е по-мек на цвят. Hug

Пипе, Kiss досетих се аз, че не беше видяла онзи пост.
Не, не съм броила ушитите неща през годините. А и трябва да се отчете Grin, че последните десетина години почти не ших, обсебена от съвсем други неща.
Този семплер, който си добавила, много ми харесва и на мен. Не знам намират ли се такива цветове основа по магазините?

Пост след пост, само заради една снимка.
Добре, ако искаш, после можеш да заличиш всичко.

Това става ли за овчарче?

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 19:31 от AnMary

# 311
Динков и Рися, благодаря много и на двечките за милото предложение. Ако не успея да си направя читав подбор, ще ви имам предвид, много драго ми стана!

Пипи, имам схемата, не съм ли ти я пратила в архива? Аз всъщност първо нея видях преди време и от нея се запалих да проверя какво друго има от тази серия, та ми падна капата от красота. А ако знаеш как хубаво изглеждат тиквите на отшив....тая картинка от нета нищо не показва, виж за каква красота става въпрос, и зимния също :

Скрит текст:

Хибискусаз съм пристрастна към всякакви животинки, обаче това черно, малко дяволче ми усмихна вечерта! Страхотно легълце си му спретнала, вижда се колко е щастливо и доволно.

# 312
  • пак там
Знам, Нелка, направо ме боли сърцето, ама какво да се прави - да съм внимавала! Отидоха всички нови схеми, отидоха ми амигурумитата, отидоха си и всички мои записки за последните две години, всичко е на боклука. Много се надявам да успеят да го спасят, но съм реалист и знам как стоят нещата с компютрите.

Нейсе, майната му...

# 313
  • sof
Зори, скъпо, но не недостижимо удоволствие е. Освен от Щатите за Кreinik mori silk, от другаде по" към ЕU не знам да продават. Това е коприна, не ламе, и на собствения им сайт са си публикувани съответствията в DMC, което е достатъчно достоверно, като си пише когато няма съвпадение.

https://www.kreinik.com/PDF/full_dmc_conversion_2010.pdf

http://www.kreinik.com/shops/Silk-Mori-2.5m-Skeins.html

Gloriana обаче са доволно скъпички, другите са поносими от към цена, но като цяло за размера си е по-скоро високостойностно поле от тикви. Тук е момента да се броди при драгите рускини, които би следвало да са напривили някоя прилична конверсия. Знам, ще прозвуча тенденциозно, но те имат афинитет към скъпото и не може да не са се включили. Шиенето с коприна си Е удоволствие.

Иначе Ghibli дава много вярна насока - в 123 има всичко необходимо, и в момента повечето налични вкл. цвета лен.

Рися, спасяеми са данните, които са на диска, жалко, че сме в карантина, ще потърпиш. Самото ПиСи обаче е било до там.

# 314
  • Бургас
Зори направо греят! Зарибих се и аз! То май като ги разгледах в сайта, ами смело мога да кажа че няма лоши семплери! Relaxed
Добре че Динков подсказва от къде и как човек да се обзаведе с материали!

Общи условия

Активация на акаунт