Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 394

• 48 504
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
# 106

Менекшето, май пак се спаси.

Нооо, в трейлъра, вече е в действие....

Очаквах по -висок рейтинг, но и този е, много добър.

# 107
  • Пловдив

Рейтингът от снощи и спрямо тази класация, така наречения социален рейтинг.

Снимка от оператора ни.
За рейтинга - и в трите категории сме нагоре спрямо предходния 11 епизод.

# 108
Здавейте момичета!

Първо да благодаря на Марианка  и Теменужка за превода на разказа на Енгин ,,Ние''.Много ми хареса, за мен това е един любовен разказ в който Енгин  използва много епитети и става все  по добър и по-добър в писането .

Скрит текст:
А този цитат ме изкефи. [/b]

Цитат
В една далечна нощ ние съзерцавахме звездите; небето беше замлъкнало,а звездите бяха свидетели на нашия разговор. Колко много се смяхме... Нашият смях оглушаваше безмълвното небе. За да не смутят щастието ни, дори чайките не смееха да размахат криле. Ти, с твоите трапчинки беше изброила една по една всичките си цели. Бях изживял тази нощ толкова пъти в мечтите си, че може би в действителност не беше имало нито звезди, нито чайки. Там всъщност, не се намираше нито ти, нито аз... Там бяхме ние двамата…

Изгледах снощната серия и аз като Хармония се ядосвам на преводачката но без нея нищо нямаше да разбера.
Смях се много с посланика, който го хванеше все на дърпане го избиваше.А той пък нахален за да каже къде се  намира Акън ,иска на Санджар 2 -ва милиона евро ,тои това парите за нищо ги няма.Отделно иска и на Гедиз добре че Санджар развали сделката!
Накрая Мюге ми хареса как упои Акън.Браво ,не сана убиец добре са го измислили сценаристките.Радвам се че и Зехра не пострада от Акън.

Рейтинга ми харесва.
Лек ден момичета!

# 109
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,момичета.Чудесни новини за рейтинга.И снощи не отразихме както подобава първото място,което беше ни показала Марианка от  рейта за най-обсъжданите сериали през седмицата.Беше вече време за епизода и го пропуснахме.Но ,да,ние сме най-обсъжданият сериал от миналата седмица и най-гледаният сериал снощи!!!Браво нацелият екип и на всички от продукцията за добре свършената работа!Знаете,аз не гледам с руския превод,предпочитам да се потопя в контакта с очите и гласовете на артистите.Но въпреки всичко,кожата ми буквално беше настръхнала в началото и в края на епизода.Според мен,това бяха най-силните сцени.Носеха мощен  емоционален заряд и бяха изпълнени великолепно от Енгин и Неслихан.Тези двама не играят.Честно!Те се превъплъщават в героите си и живеят в тях!Просто не можеш да видиш един фалшив жест,поглед,всичко е тплкова истинско,че те принуждаваш да повярваш в тях на 100 процента.Миналият вторник казах същото,но истината е,че всеки епизод за мен е любим.Така,че отново казвам-Най-добрият епизод досега!
Аплодисменти за тези,които са подбирали каста.Свършили са невероятна работа!Абсолютно перфектно подбрани артисти.Идеята за Енгин и Неслихан заедно в един проект е най-добрата,която е можела да им хрумне.Нито Енгин,нито Неслихан,нито дори малката Берен са класически красавци.Но в очите им,в лицата им има толкова одухотвореност и обаятелност,че те притеглят като магнит.Обичам,когато не съм била права,да си призная.В началото имах съмнения за Неслихан.Първо,защото е доста по-млада и второ,защото почти не познавах работата и.Гледах малко от Черна любов,но така и не можах да го довърша.Знам,че има много награди и че хората бяха луднали по него,нотова просто не беше моят сериал.Та,притеснявах се,след толкова успешен проект и след това,че двойката беше любима на публиката,дали няма да се получат търкания,спорове или пък как ли ще си паснат с нашето момче.Е,сгрешила съм да се съмнявам.Достойна партн1орка е на Енгин.Способна,талантлива млада актриса!Свалям шапка и обявявам официално,че двамата са невероятен тандем!Точно тези взаимни сцени ми липсваха досега,тоест исках да са повече.Чакам превода с огромно нетърпение.

# 110
Добър ден момичета.
Времето е дъждовно и сиво, но въпреки това ви пожелавам усмихнат ден с много положителни емоции.

Хубав ден на всички.

# 111

"Когато в един човек грее слънце е невъзможно да не стопли. Той е красив само за това, че свети отвътре."
Олег Торсунов, автор и психолог
Heart

# 112

Хубава сцена!

Цитат
Знаеш ли. как хората се приближават? Те лекуват раните един на друг.

Леда между двамата започна да се пропуква.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 14:17 от mari52

# 113

Усмивка
.Heart

# 114
  • Варна
Не можах да уцеля някакви  силни моменти при онлайн гледането, даже май не нищо съществено не видях, толкова ми забиваше, но ще изчакам превода и тогава ще си го изгледам  Simple Smile  не обичам само по картинки
Виждам от вас ,че е имало хубави сцени и ето
Аплодисменти за Енгин от екипа

# 115
  • Пловдив

Толкова сладки моменти, толкова силни моменти им в еп.12.
Много смислени диалози и т.н.
Просто търпение до превода.

# 116
  • Варна
Цитат на: mariana51
Толкова сладки моменти, толкова силни моменти им в еп.12.
Много смислени диалози и т.н.
Просто търпение до превода.[/b
Ще търпим, къде ще идем Satisfied то нашето лесно, трудното за трудещите се по превода  Two Hearts

Но искам удоволствието ми да е пълно гледайки с превода  Yum И без това до другия понеделни време бол Satisfied

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 17:44 от Аnista

# 117
Здравейте, момичета!

Без да съм гледала изцяло серията поради липса на време, само я превъртях набързо преди минути, бих казала, че прави впечатление визията на основните персонажи от мъжки пол.
Вече всички са спретнати според местните норми, вероятно това е писъка на модата в област Мугла - остригани късо, с бради и мустаци Smiley

Загубих надежда да видя Енгин с дълга коса и без брада, по-дълга от 1-2 мм SmileySmileySmiley

Като тук например:

# 118
  • Пловдив

Нова снимка.
И сме с нов суитчър.

# 119

Така като се усмихне и...Heart EyesAnimal See No Evil

Иначе като се заговори за дължината на косата-аз пък не му се кефя с такава дълга коса, но може би, защото не харесвам мъже с дълга коса. В началото ми се стори доста къса в Дъщерята, ама сега си ми е супер.😎

Общи условия

Активация на акаунт