Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 394

• 48 517
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=30XH7HUiUsw

Вчера Марта пусна линк на филма "Поверявам ти децата", но да поясня за какво иде реч.
Филмът излезе на екран февруари 2018 г за деня на влюбените.
Ние го преведохме май месец 2018, като използвахме качествено видео, пуснато нелегално от сайт, не от продуцентската компания.
Чак сега, близо 2 години от излъчването му, Авшар филм пусна филма с HD качество в тубето, с превод на английски, немски, френски и холандски(вече нидерландси) субтитри.

# 151
# 152
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро<момичета.
Приах,аз гледам от втория линк.Току шо пробвах и при мен върви без проблем.Дали няма да започнат да ни създават проблеми заради авторските права?!Надявам се да можем да гледаме спокойно,но......
Днес съм отрано на работа и не мога да пиша много.но след като си гледах епизода с буквички,отново мога да кажа същото-много,много добър.Почти през цялото време съм гледала със сърцето в гърлото и замъглениочи.Лъха трагичност от целия епизод,мъка и объркване.Толкова много покъртителни сцени имаше!Санджар се прекърши в стаята на посланика,когато разбра кой наддава за Акън и защо.Наре се прекърши,когато разбра,че Санджар няма съмнения и изживя отново в две секунди ужаса от насилието.Каврук се прекърши от псевдо щастието на Зехра,но въпреки това пусна птичката да отлети.Гедиз се увери,че Наре ще бъде винаги на Санджар и обратното.
Просто невероятни бяха всички.И да,с мишката не става,всичко е важно.
Спорен ден пожелавам на всички пишещи и четящи.
Вили,теб специално те прегръщам.Както винаги,прекрасен стих.Отбивай се по-често мила.Стиховете ти и ти самата сте винаги добре дошли!

# 153
Да, успях да го подкарам.  Hands Ok Hand

# 154
  • Пловдив

Линковете работят, с изключение на втория - авторски права. Но там и друг път са блокирали сериала.
Трите останали линка работят. Общо са 4 линка - активни 3.

Линк от сета на 12 епизод - пред пансиона: https://twitter.com/sefirinkizn1/status/1237662612785180674

# 155

Ох, още не съм гледала епизода и ми е интересно, как се "замаза" случая тук.Thinking

# 156
  • Пловдив

Сет - Енгин с шал около врата.
harmonia_dd, как - ами с лъжи.
Като написах лъжи, та се сетих - 99,99% от героите в сериала лъжат.
Дали благородно или не - всички лъжат. Гледат те в очите и лъжат.
Само един не лъже - Санджар. Всичко си разказва точно и сам стига до истината, която го интересува. Ами как да вярва, то в паяжината от лъжи се спасява сам.

Я един линк малко зад кадър - сцената със чупенето на стъклото от 12 епизод:
https://twitter.com/EnginGeoFans/status/1237679154717433856

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 12:58 от mariana51

# 157

Отчайваща ситуация, но поне имаше, приличащо на разговор.

Нерви, истерия.Всичко, свързано с миналото.

В настоящето, съществува само Мелек, според Наре.

А Санджар, очаква да се реши, "така или иначе".

# 158
  • Пловдив

Ааа? Нова снимка.

# 159

Марианка

Нашата красавица Берен!

# 160
  • Пловдив

Да уточним - училище за Мелек.

Фенска приумица.

# 161

В компанията на Мелек.Heart

Hands Plus1
Санджар, тъкмо благодари на Гедиз, че не го лъже, а какво се оказа.

# 162
Здравейте, момичета!

Гледам сериала с все по-голямо удоволствие! До тук всяка следваща серия е по-интересна от предходната! Свикнала съм при сериалите сериите да се редуват - интересна да е последвана от по-лежерна такава и обратното. При такива дълги епизоди, всеки с времетраенето на игрален филм, заснети само за седмица, а знаем че филми с такава продължителност се снимат 1-2 месеца, мога да изразя единствено адмирации към актьорите и сценаристите!
Браво, страхотни сте, продължавайте така поне още един сезон за наша наслада!

Сърдечни благодарности и на момичетата, които толкова бързо го превеждат за нас!

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 19:48 от Juls1

# 163
  • Пловдив

https://televizyongazetesi.com/sosyal-medya-engin-akyurek-ile-ne … T_SSSJ0oW7RIhU2Vc

Статия за сериала ни - от вчера - 11.03.2020 г.

Социалните мрежи говорят за Енгин Акюрек и Неслихан Атагюл!

Емоциите достигнаха максимален връх в 12 епизод на “Дъщерята на посланика”, продуциран от ОЗMedia и NGM. Сцената, в която Енгин Акюрек(Санджар) и Неслихан Атагюл(Наре) плачат заедно получи големи овации. Двамата актьори получиха максимален рейтинг/оценка от зрителите и хиляди коментари.

От деня,в който бе излъчен 1 епизод, сериалът залепи публиката за екраните. В последният епизод Санджар, опитвайки се да открие истината, иска да говори с Наре насаме. Наре и Санджар дадоха на зрителите емоционални моменти, докато търсеха отговорите на взимните си въпроси.

Зрителите, които видяха тази сцена написаха хиляди коментари за актьорското майсторство на Енгин Акюрек и Неслихан Атагюл Доулу.

СЪЛЗИТЕ ПЛУВАХА В ОЧИТЕ!

Финалната сцена,в която Наре и Санджар плачат и двамата, развълнува всички .

Опитът на Акън да хване Зехра е удар за Санджар.

Той отива в малката къща под скалата и там, при пристигането на Наре, сцените са много силни и вълнуващи.

Оценката на зрителите за тази последна сцена беше много висока.

СИЛЕН КАСТ
В “Дъщерята на посланика“ Неслихан Атагюл Доулу е Наре, а в ролята на богатия местен земевладелец Санджар е Енгин Акюрек.
Следва изброяване на останалите актьори..... “
„Дъщерята на посланика” можете да гледате всеки понеделник от 20:00 ч. по Стар тв.

# 164
Ох...чаках толкова 12-та серия, за да свърши и да чакам още по-нетърпеливо 13-та. Не, че не бях сигурна, че точно така ще свърши, но все пак...

Какво да кажа. Разтърси ме от емоции. Уникални Енгин и Неслихан, така докосват душата и сърцето ми, с такава лекота и достоверност играят. Прекрасни! Неслучайно са ми любими. Heart Толкова много любов има в Наре, така силно го обича. Не знам коя сцена с тях повече ме докосна - в началото, в дома на Наре или краят. Ето, отново смятам, че тази тяхна любовна история ще има щастлив край. Обичат се, горят един за друг! Ще намерят начин, сигурна съм. Смятам, че тепърва предстои Санджар да се преобрази. Наистина е чешит на моменти, обаче е един честен и достоен мъж. Тепърва ще видим защо Наре е дала сърцето си на него. Sunglasses

От друга страна Гедиз. Мъчно ми стана и за него, наистина е обикнал Наре много искрено и чисто. Наистина жалко, че няма шанс. И дано сценаристите му намерят по-нататък някоя достойна за него девойка. Заслужава. Успява винаги да ме усмихне и мен с готиното си чувство за хумор. Но да, това което и мен ме дразни от началото на сериала (ама естествено сериал е, няма как) - много лъжат всички, по азбучен ред Smiley И най-вече Наре, за такива дребни неща лъжеше през сериите Санджар и той все я изхваща, че нормално после да се чуди да и вярва ли, на кое. Разбирам и добрите им подбуди, ама все пак.. Но както казах, ясно ми е, че е неизбежна част от сериалите - трябва да има лъжи, интриги, обърквания, за да се обърка хубаво историята.

А Каврук - другата чиста и мила душа в този сериал. Много мъчно ми стана как изстрада увлечението на Зехра. За тях обаче съвсем не се съмнявам, че ще бъдат накрая заедно. Само че това, че оная змия Менекше чу откровенията ме навява на мисълта, че точно тя ще забърка интрига пред Санджар и ще му каже какво е чула, та от там Санджар смятам, че пак ще яхне метлата Grinning

И друга моя любимка в сериала си е Елван. Наистина много добра душа и бижу човек. И за нея се надявам, че ще измислят нещо по-вълнуващо. Въбоще не искам пак да е до тоя идиот Яхя.

И така - пак почвам обратното броене до 13-та серия, ще ме побъркат вече! Grinning

И не на последно място - момичетата, които превеждате сериала. Мнооооого ви благодаря! Страхотни сте, уникално бързи, не знам какво щяхме да правим без вас! Blush

Общи условия

Активация на акаунт