Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 394

• 48 508
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
То беше ясно, че ще свърши с това "Наре" , ама ми дойдоха в повече сълзите и от двамата, честно казано. Ама да се надяваме, че ще прочистят мислите на Санджар.

# 91
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=YRN4-_IBR7s

"Дъщерята на посланика", трейлър към епизод 13 - ОРИГИНАЛ.

# 92
Тъжно е наистина да разбереш, че си пропилял толкова години от живота си заради грешно решение, грешна реакция, а и си причинил толкова мъка и страдания на любимия човек. И нищо не може да върне времето назад 😭

# 93
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=h0DSHcZQwpQ

"Дъщерята на посланика", трейлър 2 към еп.13 на български.
Приятно гледане.

# 94

https://www.youtube.com/watch?v=h0DSHcZQwpQ

"Дъщерята на посланика", трейлър 2 към еп.13 на български.
Приятно гледане.

Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Страхотна игра на актьорите.

Озадачават ме руските "преводи", а за преводачката, нямам думи.

Отмъщения, тъга, страхове, отчаяние, подлости, съмнения, лъжи и мъъъничко радост.

Лека да е.

# 95
Хармония, преводачката се лигави често, обаче пък без нея аз освен бир кааве, тешекюлер, ейвала и от сорта друго не хващам 😁 И се изнервям, така че спасибо на девочката, по едно време се чуваше мама, явно детенце то и я извика.

Тъжен трейлър. Права е Наре, много е загубил Санджар, много.
  Сега се чудя Акън дали е жив. Изненада ме Мюге със спринцовката, очаквах нож и кървава история, хич не съобразих, че тя има достъп до опиати и е медик.

# 96
Привет, момичета.
Благодаря за превода на фрагмана.
Отново ни очаква интересен епизод.
Аз се включих много късно, но успях да видя как ески посланика от два стола остана на земята, случилото се с Акън и финалното "Наре". Много добра игра на Неслихан и Енгин.
Ще изгледам серията, но сигурно ще коментирам след превода.
Лека и спокойна нощ.

# 97
Страхотна серия! Аз гледах по-голямата част от началото, но и това, което успях да видя ми дава основание да кажа това.
Аз честно казано се чудя, че гледате руския превод. Първо явно моят руски е по-зле. Но и това да слушам друг глас, освен този на Енгин, си е чисто мъчение за нервите ми. Вярно, че и турски не разбирам, но някаква да ми се лигави и да ми говори меко насреща, докато гледам - ей това си е чисто мъчение за мен! С нетърпение очаквам бг превода. Предварително благодаря на момичетата!
💞

# 98
Добро утро!

Миранда, права си, ни с руски, нито без, ама нали не можем да траем 🙂

На аквариума ми харесват сцените с отражение 😍

# 99
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Да имаме успешен вторник и да видим, кой какво е разбрал снощи.

# 100
Добро утро,

Серията ми беше много интересна, но се бйх изнервила....Казах ви от какво....

Първите две серии гледах без превод, на после....Ах, това любопитство...

Момичета, Hearts

Лек и приятен ден.

# 101
Ох, нямам търпение да я гледам тази 12та серия. Като гледам повечето, които сте я гледали сте доволни. И още по-интересна 13та серия се задава. Hug

Само имам едно генерално недоволство -  Енгин почти никакъв го няма на снимки зад кадър с колеги, с Неслихан пък съвсем. Имаше само малко в началото и до там. Също Ми липсва и някое съвместно интервю с тях двамата. Confounded

# 102
Ох, нямам търпение да я гледам тази 12та серия. Като гледам повечето, които сте я гледали сте доволни. И още по-интересна 13та серия се задава. Hug

Само имам едно генерално недоволство -  Енгин почти никакъв го няма на снимки зад кадър с колеги, с Неслихан пък съвсем. Имаше само малко в началото и до там. Също Ми липсва и някое съвместно интервю с тях двамата. Confounded
Причината, според мен е, защото Санджар още е "анатемосан" от Наре.Thinking

А Неслихан и Ураз се появяват, защото са приятели в реала, а Наре и Гедиз, приятели в сериалчето.Thinking
Hug

За разведряване.Hearts

# 103
  • Пловдив

Рейтингът.
На първо място сме в Тотал, в АВС1 групи - на второ в АВ група от сериалите.

# 104
Не мога да не споделя тази красавица с вас. Страхотно попадение.

Мечтите са безплатни.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 11:30 от Ваня_С

Общи условия

Активация на акаунт