💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 2

• 39 205
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • Велико Търново
Според мен когато Святослав се появи тук, вероятно много са си помислили, че двойката вече е напуснала. Просто на симпатизантите на двойката не ни се искаше това да е истина. Та... това, че помисленото не е написано, нищо не значи. Независимо от фактите, понякога надеждата надделява. За жалост, тази вечер и надеждата умря.
Колкото и да не ми се искаше, Ивелина и Святослав отпаднаха. Наистина не трябваше да играят толкова хазартно, но... така са си решили. Благодаря им за това, че бяха част от предаването и по този начин бяха и гости в дома ни. Нека да им е светло бъдещето и всеки миг да си доказват, че наистина са един за друг Heart Exl
Да, пропуснах - и с Ланга-лунга ТВ малко предóбриха нещата, но сигурно са се чудили какво да правят затворени в онази къща там. Пък и това може да е било по сценарий, знае ли човек. BaDBluEeYeS, не само Пламен, нали и Деян беше ко-водещ. Ама то пък там е каквото каже жената, забравих!

Анселита и Мартин не постъпват добре с решението си да няма размествания по стаите. Изобщо не е честно спрямо тези, които са в караваната, без значение кои са те. А и аз все още съм на мнение, че двойката, която остане, трябва да е тази, която да се премести там, тъй като реално е втората най-лошо представила се до момента. Само че кой ли ти го мисли това...

# 196
Доволна съм от елиминациите.
А за караваната - досега останалите двойки пращаха там тези, които не са ги подкрепили, сега няма кой Grinning

# 197
Въпреки, че не харесвах руснаците, и на мен ми стана тъпо, как пък никой не ги подкрепи. А всички им се пишеха приятели. Все пак можеше някой от последните да им демонстрира поне морална подкрепа, след като твърдяха, че толкова ги харесват.

# 198
Ами то за това е по добре да не се гласува явно.

# 199
  • Велико Търново
Нали уж щяло да се редуват и всеки да мине от там.
Първото беше хрумка на някого тук, в темата, но не е зле като идея.

А за караваната - досега останалите двойки пращаха там тези, които не са ги подкрепили, сега няма кой Grinning
Което не означава, че трябва едни и същи да спят там. Анселита и Мартин можеше да вземат някакво различно решение. Ама то и акъл трябва, и усет за справедливост.

На мен ми е любопитно докога отпадането на двойка ще става по този начин. Защото в един момент ще останат 3 двойки и тогава една ще гласува за една от другите две, с което реално ще си избере противника за финала. Пък някак не ми се вижда да е най-добрият вариант това. Дано са измислили нещо по-различно за накрая.

# 200
Не означава, ама не искат да си "печелят" противници явно и се измъкват с така им е добре на всички.

# 201
имаме едно риалити + цели 4 Бг сериала, които вървят в момента. Е, има и Хелс кичън и разни други, ама аз не ги следя тях.
е тези 4 бг сериала са тотал щета, няма и нужда да си губиш времето. Има и испански, има и турски, има и немски... Едно "Завинаги" е в пъти по-добро от българските преигравания. Дори само като погледнеш посланията на единия сериал, ценностите.... и като сравниш с елементарното и повърхностното в "Ол инклузив" и подобни... разликата е от земята до небето.

Относно гласуването, твърдо съм на мнение, че ако се гласува неявно, резултатите ще са други. Когато е "очи в очи", картинката се променя, а да не говорим, че тук няма изискване да не се променя вотът в движение, тоест двойките, които вече виждат накъде вървят гласуванията да си смени решението. В Брадъра имаше предварително заявяване за кого гласуваш, независимо, че после може да е очи в очи. Промяна няма, независимо как гласуват останалите. А ситуации като в "Игри на волята"... всеки следващ гласува като предишния, защото натам вървят нещата , това е мега тъпо. То тогава съществена роля може да изиграе и редът на гласуване кой след кого. Един като повлече крак и...
Много неща не са помислени в регламента

# 202
  • Испания
Скрит текст:
Нали уж щяло да се редуват и всеки да мине от там.
Първото беше хрумка на някого тук, в темата, но не е зле като идея.

Което не означава, че трябва едни и същи да спят там. Анселита и Мартин можеше да вземат някакво различно решение. Ама то и акъл трябва, и усет за справедливост.

На мен ми е любопитно докога отпадането на двойка ще става по този начин. Защото в един момент ще останат 3 двойки и тогава една ще гласува за една от другите две, с което реално ще си избере противника за финала. Пък някак не ми се вижда да е най-добрият вариант това. Дано са измислили нещо по-различно за накрая.

Когато останат три двойки, та и четири или пет, няма да гласуват помежду си, според мен.

И една секунда не съм гледала от подобни боклуци.

# 203

ако не си гледала и една секунда тогава защо даваш квалификации?
Ако не си чела една книга не може да даваш мнение, че е тъпа, нали така?
Аз съм гледал и едното, и другото и имам моралното право да правя сравнение. Не наричам "боклук" нищо, което не съм чел/гледал/опитал и т.н

# 204
  • София
Хах, представяте ли си наистина един хипотетичен свят в който някъде се снима някакво реалити няколко месеца и изведнъж свършва и се връщат в техния си нормален свят и какво да видят? Пусти улици, няма движение, няма нищо. Влизат в магазин, вътре няма нищо, празен след разграбването. Излизат и виждат как профучават само полицейски коли, а някъде надалеко вият сирени.
Направо полудях ви казвам, все едно това което се случи на Рик излизайки от комата става в действителност, само зомбитата липсват. Wink

# 205
  • Испания
Скрит текст:

ако не си гледала и една секунда тогава защо даваш квалификации?
Ако не си чела една книга не може да даваш мнение, че е тъпа, нали така?
Аз съм гледал и едното, и другото и имам моралното право да правя сравнение. Не наричам "боклук" нищо, което не съм чел/гледал/опитал и т.н

Доооооооооооооооообре.

Забранено е публикуването на последователни постове.

Хах, представяте ли си наистина един хипотетичен свят в който някъде се снима някакво реалити няколко месеца и изведнъж свършва и се връщат в техния си нормален свят и какво да видят? Пусти улици, няма движение, няма нищо. Влизат в магазин, вътре няма нищо, празен след разграбването. Излизат и виждат как профучават само полицейски коли, а някъде надалеко вият сирени.
Направо полудях ви казвам, все едно това което се случи на Рик излизайки от комата става в действителност, само зомбитата липсват. Wink

Мъжът ми днес гледа през прозорците и само повтаря: "като във филм". Това е положението.

Има едно китайско проклятие: "Да живееш в интересно време!" Ами, не. Не ми е интересно в този момент. Но трябва да приемаме философски реалността.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 23:07 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 206

чел си Стивън Кинг Wink

Между другото, аз се втрещих напълно когато разбрах, че Дийн Кунц (който също ми беше един от любимите автори като младеж), е описал през 1981 в своя книга ситуацията, която се случва в момента, и е познал годината 2020.. че вирус, който ще тръгне от Китай и се казва  "Ухан 400" ще се превърне в пандемия и ще унищожи голяма част от човечеството.  Познал е и името на града... направо .. лудница

сори за off-topic-а.   Според мен цялото риалити е вече заснето, може би без финала

# 207
Emi_55, благодаря!

камъчка, досега не са давали такава информация за никоя от двойките. Само Святослав дето писа за тях двамата.
Блaгодaря. Зa Cвятоcлaв бях cигурнa, че е cкорпион, но той ми е фaворит.😉🙄

# 208
  • Испания
"Очите на мрака"

Има потресаващи попадения и някои несъответствия.

Замисълът на формата е чудесен, но трябва да се пипнат много неща, за да бъде наистина интригуващ.

# 209
  • Велико Търново
Не означава, ама не искат да си "печелят" противници явно и се измъкват с така им е добре на всички.
Ами те в лицето на тези, които оставят в караваната, пак може да "спечелят". Ако бяха предложили тях си, съвсем щяха да бъдат добре. Но предпочетоха да не бягат от хубавото.

Общи условия

Активация на акаунт