💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 2

• 39 223
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Да си признае дали е участник в предаването, или част от екипа, преди БГ Мама да се е разтърсила, че тук скрито-покрито няма. ФБР и Мосад срещу форума да бягат, няма да го стигнат Joy
Явно само мен Пламен и Елена не ме дразнят Simple Smile Симпатични са ми, той е с по-странно чувство за хумор, но може би, защото и мен много често не ме разбират, и му симпатизирам Laughing

# 226
Здравейте отново. Зачетох се в коментарите, някои обаче забелязах виждат неща , които са незабележими. Отивате в ресторант, поръчвате ястие, опитвате го и то е безумно " вкусно".. Но не знаете как и с какви продукти е сготвено. Когато някой е приел да бъде честен и да играе и живее по правила, а се окаже в не такава среда, рано или късно осъзнава, че не е за там. Така Ви го обяснявам, всеки ще си го преведе  както иска. Поздрави

# 227
  • Испания
Святослав, благодаря за споделеното. Разбрах. Бъдете живи и здрави с Ивелина, щастливи и все така чаровни!

# 228
И аз разбрах. Твърде сладко, чак нагарча.
Свят, бъдете здрави с Ива и все така да се обичате.

# 229
Святослав, бяхте ми фаворити с Ива. Много съжалявам.
Момичета, аз пък си намерих повод да продължа да гледам, въпреки, че моите хора отпаднаха. Оказа се, че лондончанката е от Шумен, демек от моя град. Даже ми е приятелка във фейса. Не са ми особено симпатични, но поне си намерих повод да "викам" за някого...

# 230
Нa мен ми cе изчерпa интереca към предaвaнето. Дурутея и мъжa й aко cпечелят, ше cе гръмнa. Cвят, много cте готини, вие бяхте и мои фaворити. Зет ми е от вaше cело Wink

# 231
  • тук, на мястото си
Святослав, съжалявам, че отпаднахте, харесвахте ми!  Бъдете здрави и продължавайте да бъдете такива каквито сте! Поздрави на Ива!

# 232
  • Sunshine state
Много тъпо се получи, че никой не гласува за тях, стана ми гадно. Поне последната двойка да беше ги подкрепила, ей тъй просто. Така и така щяха да отпаднат.

# 233
Просто не мога да помня много имена. От първата двойка, която отпаднаха. Мъжете подреждаха пъзели , докато им задават въпроси. И той каза "дупиту", а жена му "ньей дупиту" Grinning  Целият ФБ го коментираше, хаха. Диалект як имат, ама са готини.

На първата минута https://www.vbox7.com/play:d4f8d8cd12  01мин05сек
"Какво не харесвам в тялото си?"

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 16:35 от Не се сърди, човече

# 234
Щеше да е хубаво, ако двойките не отпадаха една по една, а да стоят до края всички и тази с най-много пари да е победител. И не за друго, ами да могат да се насладят на адреналина от игрите и новите предизвикателства.

# 235
  • София
Да, точно... отсега нататък ще си изсмукват от пръстите, за да запълнят времето.

# 236
  • Далечният изток
Святослав, бяхте ми фаворити с Ива. Много съжалявам.
Момичета, аз пък си намерих повод да продължа да гледам, въпреки, че моите хора отпаднаха. Оказа се, че лондончанката е от Шумен, демек от моя град. Даже ми е приятелка във фейса. Не са ми особено симпатични, но поне си намерих повод да "викам" за някого...

Тя си каза, че е от Плиска. Пак е от твоя край де...

# 237
Аз също харесах Святослав и Ива.
Но съм на мнение, че в този живот човек трябва да се научи да губи. Повярваха си много и това им изигра лоша шега.
Но сега да намекваш неща за предаването е недостойно, след като ти сам си си виновен, че игра вабанк.
На мен ми стана криво за Ива, когато никой не ги покрепи. Тя го изживя много.
Но да са живи и здрави и да се обичат им пожелавам.

# 238
Аз също харесах Святослав и Ива.
Но съм на мнение, че в този живот човек трябва да се научи да губи. Повярваха си много и това им изигра лоша шега.
Но сега да намекваш неща за предаването е недостойно, след като ти сам си си виновен, че игра вабанк.
На мен ми стана криво за Ива, когато никой не ги покрепи. Тя го изживя много.
Но да са живи и здрави и да се обичат им пожелавам.
Пак ще кажа. Някои гледат, други виждат... Кога съм залагал вабанк? Относно Ива защо плака... не знам аз не бях там..Желаем Ви на  всички приятни мигове с предаването, бъдете здрави ,особено сега и много щастие.

# 239
Хах, представяте ли си наистина един хипотетичен свят в който някъде се снима някакво реалити няколко месеца и изведнъж свършва и се връщат в техния си нормален свят и какво да видят? Пусти улици, няма движение, няма нищо. Влизат в магазин, вътре няма нищо, празен след разграбването. Излизат и виждат как профучават само полицейски коли, а някъде надалеко вият сирени.
Направо полудях ви казвам, все едно това което се случи на Рик излизайки от комата става в действителност, само зомбитата липсват. Wink

До колкото разбрах участници в Биг Брадър в Германия и още една друга страна нямали представа какво се случва и от продукцията щели да нарушат правилата си и да им кажат все пак. Щели да им пускат и видеа с близките да видят, че са добре.

Преди време са направили и британски мини сериал по темата - Dead Set (2008).

Общи условия

Активация на акаунт