💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 2

• 39 213
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Велико Търново
Emi_55, благодаря!

камъчка, досега не са давали такава информация за никоя от двойките. Само Святослав дето писа за тях двамата.

# 151
Калина и Емил са Деви и двамата. За друг-нямам инфо.

# 152
Днес, според мен руснаците ще напуснат.
Оставам с впечатление, че са се подготвили отлично на база чужди предавания и точно тази демонстрация не им направи услуга.

# 153
  • София
Абсолютно съм съгласна с поста на Еми. Веси е лигава та дрънка, ред сополи, ред сълзи,но е лигава и заради неговото държание спрямо нея.

Харесвам Божидара, Калина...

Аз изобщо не схванах смисъла на това снощи със силуетите. Хем да им познаеш силуета, хем силуета скрит под огромен халат, маска, шапка, шал?! То беше малко налучкване в случая.

И Доротея как умело му стисна ръката. Трябваше да се вземат мерки. Не я харесвам аз тая жена, кофти ми изглежда като човек.

# 154
Момчил за мен е нещо като събирателен образ на модерните патриоти, които много обичат да обличат с повод и без повод народни носии и да се снимат у фейса колко горди родолюбци са. Имаше едни такива, които бяха играли хоро в едно от Рилските езера.
Толкова ми е противна тая позьорщина, че като видя вече народна носия и без да искам я свързвам с такива хора, като тоя Момчил. Позьори. Само като го слушам и ми звучи, като бъдещ депутат.
Малката е такава само, защото той ѝ дава нереална преценка за способностите ѝ и когато се сблъсква с действителността това я разстройва. Определено от двамата Момчил ми е в пъти по-антипатичен. Даже май няма някой който да ме дразни повече от него.

Искра и Йордан и на мен не ми допадат. Не мога да кажа, че е заради липса на химия, по-скоро ми изглеждат двулични.

# 155
  • Испания
След игрите вчера

# 156
Святослав много противен днес.
Скучно ми е вече предаването, ама гледам, за калабалък.

# 157
  • Испания
Дотогава бъдете наквасени! И нека квасът бъде с вас!

Стискам палци на Ивелина и Святослав да спасят кожите.

Тази игра я играха миналия месец двама от панелистите на "На кафе".

"Един за друг" ли са панелистите на Гала?

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 20:20 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 158
И аз стискам палци за Ива и Святко.....Аааааааа това не е състезание, това е изтезание....Е  в такова нещо да ме бият, няма да участвам, нищо, че мъжо е алпинист....
Тази Анселита има много вампирска усмивка-сякаш не се усмихва, а се зъби....

# 159
  • Испания
Трудна игра, според мен.

Веселка и Момчил - 8 от 10 за 7:30.  Абсолютно нереален резултат /за мен/ по отношение на съвпаденията.

Анселита и Мартин - 1 от 10 - време 8:40

Божидара и Деян - 4 от 10 за 8:25

Доротея и Димитър - 4 от 10 за 4:01

Елена и Пламен - 3 от 10 за 6:44

Искра и Йордан - 2 от 10 за  6:53

Ивелина и Святослав - 1 от 10 за 4:46

Святослав: "Нея я е страх и седнала. На стола я е страх". Ами, харесват ми двамата!!!

Калина и Емил - 3 от 10 за 7:52 Такова хубаво име Калина, а ѝ казват "Кики"!

Симона и Велислав - 2 от 10 - 10:09

# 160
  • София
Боже, колко много реве Симона....!!!

# 161
Не знам БЧК как успяха да ги направят 8.С моя само 2 съвпадения имаме на приоритети,не искаше даже да го играе 😁

# 162
Щото са най от скоро и само си правят планове за бъдещето и вероятно си ги говорят тези неща доста често.
Той тоя Момчил си изглежда такъв дето обяснява какво що че се случи в близко бъдеще. Тя попива и така.

# 163
Включвам и гледам Симона пак реве, а нейният пак мълчи като пукел и се хили тъпо. Ми успокой я тази жена, ако трябва кресни ѝ малко да млъкне, да спре да дудне и мрънка. Нали иска забавление, време без деца, обясни ѝ че сте там да се забавлявате двамата, не да се тръшка и реве всеки ден. 😤

Иначе задачата е малко подвеждаща. Семейство сте, но не е нужно да сте с еднакви приоритети за да вървят нещата. Единият може да работи, другият да учи, да гледа деца и тн и тн.

# 164
  • София
Сложна игра.
Сега да видим, който ще си замине.
Доротея и Митко ли са победителите в играта?

Общи условия

Активация на акаунт