💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 2

• 39 205
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Испания
Сложна игра.
Сега да видим, който ще си замине.
Доротея и Митко ли са победителите в играта?

Доротея и Димитър имат най-добро време, но най-много съвпадения - Веселка и Момчил.

Брутална гледка

# 166
Ние нямаме нито едно съвпадение😅😅😅. Горе долу са ни с разминаване едно две места, но нито едно не съвпада. По е би трябваше от 20 приоритета да изберат 10 от тях, а не да ги подредят точно. И аз съм изненада от Веселка и Момчил, чак ме изумява.

# 167
  • Велико Търново
Не помня коя, но в една от двойките с по-голям "стаж" казаха, че с продължителността на връзката приоритетите започват да се разминават, тъй като някои са близки и дали единият ще сложиш пред другия не е от изключителна важност. Освен това в една сравнително дълга връзка, тези приоритети вече са разпределени и всеки е поел своя, така че е нормално да го има разминаването. И понеже мисля, че това наистина е така, от тази гледна точка големият процент съвпадения при Веселка и Момчил не ми е съвсем неприемлив.

# 168
  • София
Стискам палци на Анси и Мартин да останат, уф.
Макар и руснаците да са ми симпатични, но те прекалено много загуби инкасираха последните 2 седмици.

# 169
  • Испания
Анселита и Мартин да си ходят!

Не ми харесва начина на гласуване.

# 170
Ох и ние сме с едно съвпадение - семейство и деца на първо място. 😁😊

Нямам предпочитания коя двойка да остане сега.

# 171
Надявам се Мартин и Анселита да останат, руснаците ми идват прекалено самоуверени и въздух под налягане.

# 172
  • Велико Търново
Това беше четвъртият глас, Анселита и Мартин остават.

Ееее, то пък никой не подкрепи Ивелина и Святослав, да му се не види! Явно видяха накъде духа вятърът и всички си осигуриха комфорта да са гласували за оставащите.
Сега да видим как ще разпределят стаите.

# 173
  • Испания
Болшинството избра по-простите. Не мога да ги харесам, защото не харесвам елементарни хора.

Съжалявам за Ивелина и Святослав. Дано да имат полза от участието си!

Тези, които не гласуваха за тях, може да не си правят труда да реват.

# 174
Когато се включи Святослав тук, написах, че може би е от напусналите. Права съм била в предположението си.
Макар и стратегическо гласуване, как пък никой да не ги подкрепи?

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 23:01 от vasq_5

# 175
Тъпата Анселита остава. Ми моите хора отпаднаха. Аз май вече няма да гледам.....  Ще ви чета от любопитство, поне да знам кой ще спечели на края. Другите са ми скучни. Няма тръпка вече.....

# 176
  • София
За съжаление руснаците отпаднаха, очаквано. Кой ли ще спи в караваната?

# 177
  • Испания
Когато се включи Святослав тук, написах, че може би е от напусналите. Права съм била в предположението си.
Макар и стратегическо гласуване пък никой да не ги подкрепи?

Не си само ти. Но мислехме, че са отпаднали в излъчения миналата седмица епизод.

Подкрепиха ги, но малко двойки. Точно стратегически.

# 178
Еее, много ме е яд, Ивелина (заедно с Калина) ми е най-симпатична от жените, а като двойка ги намирам за една от най-силните в живота. Желая им в скоро време детенце(а защо не близнаци 😁), защото споменаха, че искат. Много палячовци и безхарактерни останаха, а готини играчи си заминаха. 😣

# 179
Жалко! Бързо се настаниха в сърцето ми. Бяха цветни, усмихнати, живи. Пожелавам им да са  все така влюбени, да си подаряват един на друг мечтите си и всеки да сбъдва на другия ! Все пак това е игра, но жалко.

Общи условия

Активация на акаунт