💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 2

• 39 213
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Мартин вика "като отидем на илюминации" Grinning

# 181
Другата седмица ще е забавно с класната стая.Идеята с отвличането и връзването не ми харесва.

# 182
Симона не спря да го нарежда нейния мъж! То верно, монтаж има доста, ама нейното е прекалено! Дожаля ми за момчето!

# 183
  • Испания
За съжаление руснаците отпаднаха, очаквано. Кой ли ще спи в караваната?

Решиха двамата "умници", че всеки се чувства комфортно така. Нали не са те в караваната!

Мартин вика "като отидем на илюминации" Grinning

ЕнтЕлект!!!

# 184
  • София
Е, чак пък никой да не ги подкрепи е прекалено.
Гласуването трябва да е като в Сървайвър. Тайно. Не че там не се наговарят, но е по-трудно. Тук някои от последните двойки отбиха номера просто. И точно пък Момчил и Веселка да гласуват първи, дето делят една стая. Айде моля ви се...

И какво сега, Митко и Доротея пак в караваната? Явно никой не ги харесва. Нали уж щяло да се редуват и всеки да мине от там. Никой до тук не е стоял 2 поредни седмици в караваната.

# 185
  • тук, на мястото си
Играта беше много смотана. Не разбрах те за време ли се състезаваха или за познаване и защо трябваше да ги качват там горе.
Съжалявам, че руснаците си тръгнаха! Това, че никой не ги подкрепи говори много лошо за оставащите.

# 186
Пламен голям йезуит излезе..уж с Лангалунгата пък , каго видя накъде духа вятъра и му заби ножа.

# 187
Аз изпуснах този момент? Днес ли се реши Дуручея и Джъмитър да останат в караваната? Не е ли в началото на съботния епизод, т.е. идната седмица?

а това с ТВ Ланга Лунга беше малко тъпо (както каза мъжът на Кики "Уанга Уунга", понеже не може да каже Л).

И въпреки извънредната емисия новини с цел паника сред населението, и с рекламните блокове, предаването свърши в 21.40 Grinning

# 188
  • Sofia
За Пламен не съм изненадана, много е хлъзгав. 😀

# 189
  • София
То не ноже някой все да ги спасява руснаците, втори път на дъното, време им беше да си ходят. Ако не искаха, нямаше да играят all in.
2 от 3 игри слаби резултати тази седмица.

# 190
  • София
Да, руснаците сами са си виновни, много загуби натрупаха, а и с тяхната тактика, или-или... 50 на 50, емии. Но не ми хареса, че никой не ги подкрепи, а после ми реват. Смешна работа.
И сега какво, 5 дена чакане до следващата разтуха, че ми писна вече за този пуст коронавирус, а ще слушаме още много за него.
И що толкова малко време баси.
добре, че по-чиста случайност в този толкова абсурден за всеки един от нас момент имаме едно риалити + цели 4 Бг сериала, които вървят в момента. Е, има и Хелс кичън и разни други, ама аз не ги следя тях.
направоооооо…….

# 191
Игрите са ми малко странни.Уж като идея да са по-сложни мислили,стрували и накрая...
Съжалявам за руснаците,добри играчи и хубава двойка.Беше малко грозно да не ги подкрепи никой,и смятам че Ива се разплака заради това.Е нищо, наясно са от темата ,че са хубави хора и достатъчно харесвани.
Аз бих искала да си тръгне БЧК-то.
Ще падна с тази Симона,или му опява на Велислав или му повтаря че го обича,празно няма.Simple Smile
За пореден път съм очарована от Емил.И визуално и като интелект,ценностна система,всичко.
Радвам за Анселита и Мартин,забавляват ме.

# 192
  • Испания
Скрит текст:
Да, руснаците сами са си виновни, много загуби натрупаха, а и с тяхната тактика, или-или... 50 на 50, емии. Но не ми хареса, че никой не ги подкрепи, а после ми реват. Смешна работа.
И сега какво, 5 дена чакане до следващата разтуха, че ми писна вече за този пуст коронавирус, а ще слушаме още много за него.
И що толкова малко време баси.
добре, че по-чиста случайност в този толкова абсурден за всеки един от нас момент имаме едно риалити + цели 4 Бг сериала, които вървят в момента. Е, има и Хелс кичън и разни други, ама аз не ги следя тях.
направоооооо…….

Е, аз ги следя. И испански, руски и много други. Слава Богу, че ги има.

Спокойствие, търпение, разум, дисциплина и оптимизъм!

Игрите са ми малко странни.Уж като идея да са по-сложни мислили,стрували и накрая...
Съжалявам за руснаците,добри играчи и хубава двойка.Беше малко грозно да не ги подкрепи никой,и смятам че Ива се разплака заради това.Е нищо, наясно са от темата ,че са хубави хора и достатъчно харесвани.
Аз бих искала да си тръгне БЧК-то.
Ще падна с тази Симона,или му опява на Велислав или му повтаря че го обича,празно няма.Simple Smile
За пореден път съм очарована от Емил.И визуално и като интелект,ценностна система,всичко.
Радвам за Анселита и Мартин,забавляват ме.

Подкрепям всичко без последното изречение.

# 193
Е трябва да има малко разлика,няма да мислим за всичко еднакво. HugДа не сме в "една за друга" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 194
  • Испания
Е трябва да има малко разлика,няма да мислим за всичко еднакво. HugДа не сме в "една за друга" Stuck Out Tongue Winking Eye

Абсолютно. То те не са, остава ние да сме. Просто изразявам мнение.

Общи условия

Активация на акаунт