Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 457
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Момичета, нали искахме Зорница да е грижовна към Марио? Stuck Out Tongue Winking Eye Него си го знаем - като орлица над Зорница Heart Eyes ... Най-много да стане досаден и затова да се драчат Stuck Out Tongue Winking Eye ( но тогава пак ще я разкостите, че е неблагодарна и т.н. Joy )

# 301
  • София
Аз мисля, че все пак няма да я забременят.
Би било безотговорно тя да се втурне да лекува тежко болни от вируса, освен ако не е със скафандар,  и тук не говоря въобще за специалност. А да поставят на риск бременността и не го вярвам.

Хахах, Алмаджи, толкова и на мен ми досади този Марио, че ми се иска най накрая да се скарат като хората и той да тресне врата.
А, не е неблагодарна, това не съм го казвала. Виж че не може да и се угоди - за това съм съгласна.

# 302
Роси, да ти кажа ,аз не познавам жена, на която може да и се угоди изцяло, Joy това е мисия невъзможна!

Иначе е ред на Марио да го тръшнат болен, Зорница вече мина Grinning

# 303
Докато гледах в промото как Зорница тича нанякъде, стигнах до извода, че в някакъв момент на Марио ще му се случи нещо лошо. Просто няма начин да го оставят толкова дълго да е просто гаджето на кисела та Зорничка. Ще я свалят на земята рязко и внезапно, като му стане нещо и тя изведнъж се плесне по челото, че улисана в работа е забравила за него Grinning

# 304
Ооооо, от няколко сезона го искам това. Време му е и на него да легне болен и тъжен хаха

# 305
Интересно, Зорница на промото вече е с шината. Дали утре ще й стане нещо или вече е станало, но не сме разбрали?

# 306
Някой може ли да качи промото, че аз го изпуснах.

# 307
Интересно, Зорница на промото вече е с шината. Дали утре ще й стане нещо или вече е станало, но не сме разбрали?
Щом няма да се мъчат да го крият, явно ще го включат, ама дали ние ще видим как тя ще пострада или само ще ни обяснят, че е станало инцидент например, нямам представа, по-скоро второто Grinning

Марио покрай Тони и Зорница, такъв имунитет е изградил, че нищо не може да го гътне Joy

# 308
  • София
Някой може ли да качи промото, че аз го изпуснах.

https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2020-0 … -stolen-life-utre

Тепърва ще гледам епизода.

Диана нали каза, че е пострадала докато са снимали сцена с пациент когото приемали в спешното. Ако не е било днес ще е утре.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 22:50 от rosi_ta

# 309
Днес обаче имаше доволно Марио без Зорница Grinning
Много го обичам такъв, щото е малко по - суров. Иначе се разтича покрай нея. Всъщност и разтечен много го обичам Joy

# 310
  • София
Ау, Москита, балсам за душата ми са думите, че има доволно Марио. Поне нещо положително днес, че цял ден съм в истерични видео срещи.

# 311
  • София
А, не е точно “доволно” - две кратки сцени Confused

# 312
Марио лекар, Марио хирург, Марио който обяснява на Христо да не бъде страхливец, Марио емпат, Марко, който нежно се усмихва на малкото момиченце ❤️❤️❤️
Мда, определено ще ти помогне за забравяне на истеричните видео срещи 😙

# 313
  • София
Интересно, как ще обяснят или дадат инцидента със Зорница Stuck Out Tongue Winking Eye Иска ми се да е замахнала към Гринчи, но дебелата му глава да й е счупила пръста Joy Или пък да са катастрофирали с Марио и той да е пострадал по-тежко / ама не много/ Stuck Out Tongue Winking Eye ...

# 314
Здравейте, момичета! И аз, като Роси, полудях от видео разговори и проверки на домашни онлайн, но някъде, в главата ми се върти нещо от седмичния анонс...Някъде там не пишеше ли, че с преумората и заетостта си, Кая ще застраши работата и живота на човек от болницата...Та дали не се е заключила Кайчето, защото е сгафила професионално и точно Марио да е потърпевшият...

Общи условия

Активация на акаунт