Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 452
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Според мен ще повикат Зорница, заради нещо с пациента й. Марио няма да има нищо общо. Предвид че не видях в промото хора около нея, остава вариантът някой да й се е обадил по телефона. Това обикновено се случва, когато ги викат за техни пациенти.
С Гринч ми изглеждаха съвсем ок днес. А историята с момиченцето не е завършила и не ми се връзва да извадят Марио от строя точно сега.

# 316
Нееее, Дрийми, аз като я видях да тича, се замислих че някога нещо ще му направят, не сега. Иначе и аз мисля, че нещо с пациента й ще е станало довечера. Simple Smile

# 317
  • София
О, не може да бъде!  М. спомена брат си Joy

# 318
# 319
Марио много несъобразително подметна това за бременната жена, не знам защо, но не мисля обаче, че беше директно към Зорница, макар че наистина беше обидно. Обаче едно не разбирам и моля някой да ми обясни кога точно Марио е бил егоист?

# 320
Баш към нея си беше, но това беше еди такъв момент, когато изпляскваш нещо без да мислиш и после си казваш леле колко съм тъп Joy
Роси, явно ще е в следващия епизод де. Да не избързва е, знаем ли защо са се зачекнали пак. Имат да се дърлят още поне 30 епизода Joy

# 321
  • София
О, утре ще има драчене Joy
Роси, баш към нея си беше / и беше ГАДНО/ - колко други се опитват да забременеят?
Е, и съвършеният Марио може да греши Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз, ако съм Зорница,.... Joy
/ и Моски, не го защитавай Kissing Heart/

# 322
Е айде сега, как да не го защитавам. Joy Ми малко е сопнат, ама тя Зорница такъв си го обича. Освен това вижте как любезно й предложи да й излекува пръстчето Heart Eyes

# 323
Според мен беше гузен и някак меко звучеше. Наистина се чудят какво да им измислят. Обаче така погледнати отстрани никак не им вървят отношенията Sad Същото и за Нора с Тасев..

# 324
  • София
Хахах,Акмаджи, съвършен Марио, моля те  един в този сериял е съвършен и това не е той Wink и без плезене.
Ох, като те чета и все едно получавам дежавю-та. Много странно.

Не съм гледала, но прочетох. Марио за първи път от доста време си е заслужил Зорница да го нарита. Е, никога не е бил дребнав, до вчера нямаше проблем, но да не придиряме за последователност. Но страшно тъпо изказване, дано да е последвал качествен скандал

# 325
  • София
Е, не е като “отрова” Kissing Heart , Роси Joy

# 326
Хм...сега се сещам, че наскоро казах на един човек, че Марио е от малкото, ако не единствения изцяло положителен герой в сериала (въпреки някои забележки от моя страна). Всъщност за мен и Зорница е такава.
Гадно си беше изказването и за първи път се надявам това нещо да го заметат покрай другите драми, а не да го продължават. Не можах да повярвам, че Марио го казва, че е способен да обвини Зорница за липсата на бебе. За други неща не го разбирам и критикувам,.но това? Непонятно ми е. Не ми е типично за персонажите им.
Може би много ми влияе факта, че се надявахме да си осиновят.

# 327
Абе те могат да си имат свое дете, просто малко да се успокоят.
Иначе аз съвсем сериозно си мисля, че Марио е съвършен Simple Smile Поне в моите очи. И днес останах неприятно изненадана. Ама 1 път му е простено. С утрешната си стрела Зорница също ще го засегне.

# 328
Аз пък изобщо не мисля, че тука Марио падна жертва на лошо поведение Grinning
Ако й беше казал - Зорница, както ти не би искала някой да се бърка в желанието ти да забременее, така и Нора не ще- Зорница нямаше да го отчете. Той просто се изказа малко по-грубовато и със сигурност не е искал да я нарани. Кисел, рекнал, извини се, стига толкова. Ако съдя по промото, Марио въпреки всичките си старания да бъде търпелив, му е прекипяло. И е разбираемо.

# 329
  • София
Тук бих сложила Тони с въртящите очи. Ехх, да ти припомям ли за началото на сезона., Дона 😂
Повярвайте, Марио не е съвършен и прави грешки и простотии. И добре че не е.

Общи условия

Активация на акаунт