Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 413
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Не, даже не каза снощи, каза цяла вечер слушах обвиненията ти и не прие извинението ми. Така казано аз останах с впечатлението, че разговорът не е приключил на моста.
Много ме дразни, че не тече гладко разказът и трябва да си представяме какво е станало.

# 106
  • София
Моски, ще те разочаровам: "Толкова беше загрижен и онази вечер, че ме нападаше и обвиняваше..." Simple Smile Ходих да го видя пак, защото съм убедена, че снощи се зачудих, ама те не се ли изясниха на моста оная вечер.

# 107
  • София
Все пак сме в самото начало на сезона...колко неща още ще се случват, ехееееее Joy

Страх ме е... Отначалото тръгнаха много хард, какви ли гадории ще сътворят докрая...Mask

# 108
Хахах, Алмаджи, теб те е страх, а мен след 6ти сезон нищо не може да ме уплаши или да ме изненада вече. Joy

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 15:43 от yanitsa.s

# 109
E, реално какво толкова най-лошо може да стане? Да се разделят. Стига да не гътнат някой от двамата съм Ок Grinning

# 110
Майче, вероятността да се разделят трайно я оценявам на минус безкрайност Grinning

# 111
  • София
А, оптимистът се появи! Heartbeat

# 112
Майче, вероятността да се разделят трайно я оценявам на минус безкрайност Grinning
Не казвам, че ще, а какъв най-краен вариант може да има Grinning Аз хич не им се втелясвам, много се кефя в момента, така обичам двойки да се дракат и то качествено Joy

# 113
  • София
Аз днес няма да мога да гледам. Моляяя, не се избивайте и не отписвайте Марио и Зорница. Нека си припомним, че в началото на седми сезон никой не вярваше, че отново ще ги гледаме заедно.

# 114
Не казвам, че ще, а какъв най-краен вариант може да има Grinning Аз хич не им се втелясвам, много се кефя в момента, така обичам двойки да се дракат и то качествено Joy
Майче, и аз, освен това иначе бяха скуууучни Joy Даже мисля, че още могат. А ако ги дадат да се драчат пак в операционната, ще бъде чудесно. Искам Зорница, Марио и малката гад на операция Sunglasses

# 115
Хаха, работно дракане в операционната и аз искам Grin

# 116
В момента , в който най-после Марио се усети ,че  заради  льольото си го изкарват на него , ще има нова боксова круша Joy 
А пък на нас  дано  най-после  да обичат да ни обяснят защо Зорница толкова се е вторачила в този .... и защо така се унижава заради него .

# 117
Малко притеснително е, ама малката гад взе да ме кефи Scream
Много ми е интересно как Зорница ще го опитоми.
Иначе ми допадна как Марио е така профилактично настръхна като го видя в съблекалнята Grinning

Зорето е точно като жена пред цикъл. Ръфа стръвно за добър ден и после й идва да си бие главата в шкафчето и така се нерви, че всички я дразнят Joy
Добрата новина е, че пак надена розовото екипче. Това означава, че или ще почнат да им се случват хубави неща, или...няма да ги дават Joy

# 118
  • София
Ох, няма как да се колаборират офталмология и урология, та малкия да даде почивка на Зорница! Hands Pray

# 119
В момента , в който най-после Марио се усети ,че  заради  льольото си го изкарват на него , ще има нова боксова круша Joy  
Предвид, че Филип Буков тренира бокс и е имал за спаринг партньор Тервел Пулев, малко ме съмнява да оставят героя му да бъде нечия боксова круша, защото иначе ще бъде голяма ирония това... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт