Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 450
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Димче, да си жива и здрава. Да прекараш празника си по най-хубавия начин! Flowers Hibiscus

Гледам сега снимаката, дето е пуснала Диана от сета - Зорница да не би да се учи да плува Grinning

# 361
  • София
Димче, честита да си. Много здраве и усмивки.

Майче, и аз се зачудих, дали Зорница ще ходи на Хотел и с Марио ли ще е. А ако я учи да плува, ще призная Апостолова, честно.

# 362
Роси, сценаристите дали помнят, че тя не може и се страхува е въпросът Grinning
Може на почивка да са отишли за малко. Да се отпуснат, време само един за друг, да се откъснат от работата и болницата, а и други неща да правят Wink Колко двойки познавам, дето се връщат "трима" след ваканция Joy

# 363
Мда, стига снимката да е от ОЖ Grinning

Димче, желая ти много щастие Hug

# 364
  • София
Майче, аз мисля, че помят. Помнеха за загубената червена обувка. А сцените на езерото са може би най-красиво заснети, така че има надежда Simple Smile

# 365
Моски, ти пък сега, тъкмо се бях насторила романтично и ти ми уби романтизма Joy

Роси, да се надяваме да помнят, би било интерсно да видя "развръзка" на този "проблем" Simple Smile

# 366
Майче, връщам се да ти го съживя Joy
Авторката на снимката е момичето, което играе браманка в болницата, така че има всички шансове... Банков да се е върнал и да я е завел на СПА Joy

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 18:33 от Mosquita

# 367
  • София
Абе Маски, що за коментар?! Кой друг, освен Банков би я завел на СПА?
На тази снимка Диана соще ли е с черната коса или така ми изглежда защото е мокра?

# 368
Миии, Роси, Табаков? Joy

С черната коса е, нищо че е мокра. Демек, може да се надяваме да е скоро? Аз все си мисля че малко ще им отпуснат въжето и ще има някакъв момент на затишие. Довечера ще се поскарат и после ще се посдобрят Grinning

# 369
  • София
Момичета, бабите ви не са ли ви учили да не богохулствате? Joy

# 370
  • София
Табаков - не.
Той пари за СПА не дава, пести ги за нощното шкафче Wink

Хубав бански има Диана, хареса ми Simple Smile

# 371
Димче, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и това да е последният празник под извънредно положение Wink
Девойката Джиджи е от екипа, да. Тя всъщност отговаря за статистите, освен че го играе барман. И е много мила, с основни заслуги за много от снимките ни Wink. Според мен снимките са на 100% от ОЖ и са снимани в басейна на хотел в София. Стискам палци Зорница да разпуска с Марио, след като е въвела ред в Урологията.

# 372
Ех, Марио, Марио, жената седи пред теб аха да се разплаче, че пак те е разочаровала, а ти я ковеш Joy
Ше има пак да се извинява Joy

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 21:18 от Mosquita

# 373
  • София
Димче, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и това да е последният празник под извънредно положение Wink
Девойката Джиджи е от екипа, да. Тя всъщност отговаря за статистите, освен че го играе барман. И е много мила, с основни заслуги за много от снимките ни Wink. Според мен снимките са на 100% от ОЖ и са снимани в басейна на хотел в София. Стискам палци Зорница да разпуска с Марио, след като е въвела ред в Урологията.
Чул те Господ, сиреч Апостолова! Joy

# 374
  • София
Можеше и повечко да се скарат. Поне си казаха какво им е. Лошото е че чек до вторник ще трябва да чакаме, за да разберем как ще продължи разпрата.

Хареса ми епизода.

Общи условия

Активация на акаунт