Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 407
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Хорааа, сетих сеее

# 481
  • София

Ми кажи де, защо ни мъчиш.

# 482
Това е сцената с “целувката” на Тони и Зорница. Тогава когато я сгащи Тони към стената. После тя като се измъкна, щеше да падне една картина отзад на стената!!!
Ау само това ще е! Гордея се със себе си Wink

# 483
  • София
Това е сцената с “целувката” на Тони и Зорница. Тогава когато я сгащи Тони към стената. После тя като се измъкна, щеше да падне една картина отзад на стената!!!

Scream
Е, не. Признах ви, и теб и Алмаджи. Никога нямаше да се сетя.

# 484
Аз си я спомних 🥰

# 485
Аз развихрих съзнанието си от думите на Алманджи към Дона, тя ли да не знае. Викам си - за Тони ще е нещо Simple Smile И от там ми изплува картинката с картината

# 486
Добре ,че ви има ! Почти всичко от сериала е напът да ми се занули и изтрие . Останало ми е обаче едно трайно великолепно  чувство за нежност и любов между М и З . Може би затова сега  нещо не ги възприемам и не помня какво правят в този сезон .

# 487
Злати, сцени от сериала може да не помня, но "сцените" тук, в темата между нас, трудно ги забравям. Blush На някои мнения даже си пазя скрийншотове Heart

Роси, през лятото между пети и шести сезон беше. Помня, че говорехме за любими целувки и някой успя да ме изнуди да напиша кои са моите. Исках да си лягам (беше 12-1), но ти каза нещо от сорта - недей, напиши го сега! Joy Ей това написах:

Скрит текст:

# 488
Там е имало картина???
Леле, не помня.

Ти всъщност си верен негов фен, но си траеш хахахахах

# 489
Не ме е срам да си го призная Simple Smile Верен фен на Тони съм!!! На тримцата! Ама най-верен съм на Марио Wink
 Вече и на Пенев и Кунка!!!

# 490
На Пенев и Кунка съм фен от миналия сезон Joy

Оф, щях да пиша нещо друго за сцена от пети сезон, ама забравих.... Cold Sweat

# 491
# 492
  • София
Единствената грешка! Kissing Heart

# 493
Единствената грешка! Kissing Heart
И последва ей това JoyScream

# 494
  • София
Добре ,че ви има ! Почти всичко от сериала е напът да ми се занули и изтрие . Останало ми е обаче едно трайно великолепно  чувство за нежност и любов между М и З . Може би затова сега  нещо не ги възприемам и не помня какво правят в този сезон .
Ели, тук са като младо семейство - наясно са с чувствата на другия, но още не са си напаснали характерите Joy - карат се, сдобряват се... Лошото е, че драките ги дават, а сдобряванията - не. Wink

Дона, тук ми беше много мъчно...Sleepy

Общи условия

Активация на акаунт