АГ Селена - 20

• 53 146
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Няма как ако вие Не желаете индукция и някой лекар да го направи против волята ви!

Аз се следях и по ЗК и при д.р Минев.

# 541
Някоя съвсем наскоро родила, може ли да сподели дали се прави тест за ковид и дали се заплаща допълнително? Също ме вълнува консултацията с анестезиолог, кога се извършва.

# 542
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Да, теста за ковид се заплаща допълнително, 42 лв.
Срещите с анестезиолог бяха в определен час, мисля всеки ден. Обадете се на регистратура да питате.

# 543
Здравейте,предстои ми планово секцио в Селена след няколко дни при Д-р Чалова. Има ли раждали при нея? И може ли малко по-подробно да ми обясните как протича всичко? Ще съм със спинална упойка и се притеснявам от “паника” на операционната маса при мисълта какво ми правят Grinning. Благодаря предварително! 😊

# 544
Консултацията с анестезиолог е именно за това, да споделите с лекаря Вашите притеснения, той ще прецени най-удачния вариант за анестезия и да направи всичко възможно да не се стига до
  и се притеснявам от “паника” на операционната маса при мисълта какво ми правят Grinning.
Успех и леко раждане.

# 545
Поставянето на спинална упойка боли по-малко от слагането на абокат. Моят анестезиолог беше д-р Кичуков. Получих лек задух по време на операцията, който изчезна след като извадиха бебето. Всички са много компетентни, бъди спокойна.

# 546
А как взимат проби за ковид тест?

# 547
А как взимат проби за ковид тест?

С кръвен тест при приемането. На мен ми взеха вечерта, не знам кога е излезнал. Вероятно на другия ден, т.е. с ковид или не, ме приеха Simple Smile

# 548
Здравейте, бих искала да попитам за планово секцио. При плановото секцио доплаща ли се допълнителна сума за избор на екип? Или изборът на екип е включен в сумата от 1800лв?

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 18:04 от September_

# 549
  • Асеновград
Здравейте, бих искала да попитам за планово секцио. При плановото секцио доплаща ли се допълнителна сума за избор на екип? Или изборът на екип е включен в сумата от 1800лв?

Да всичко е включено в цената, избира се лекаря а акушерките мисля че които са на смяна те ще се паднат.

# 550
Здравей, някой може ли да ми даде някаква информация за д-р Костадин Георгиев, прегледи, раждане, каквото се сетите за него?

# 551
Здравейте,
В Селена има ли дежурен АГ вечерта и през уикенда? Не отговарят на регистратура.

# 552
Здравейте,
В Селена има ли дежурен АГ вечерта и през уикенда? Не отговарят на регистратура.
Да, има 24/7

# 553
Здравейте,

Някоя от вас правила ли си е тест за непоносимост към упойки преди раждането?

# 554
Здравейте, д-р Даниел Ставрев работи ли със здравна каса? Благодаря предварително за отговора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт