Магията на изтока - тема 60

• 15 011
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
В момента за нас никакви корейски кремове. Cry
Доставките се бавят или направо се отказват.
Така,че ако няма крем,тоник или серум Гонг Ю трябва лично да дойде и да ме успокои,защото съм под стрес и няма с какво да си овлажня кожата.

# 391
hahaha hahaha hahaha

Аз не съм егоист човек. Готова съм да се жертвам и да отделя време да намажа Чанг Хьок, а може и Соу-хьок със специален корейски крем, където и когато ми кажат, че имат нужда ...

Борим стреса с чист алтруизъм ...

# 392
Соло дебютът на Max (TVXQ)

Заглавната не ме грабна, но тази ми хареса MAX  - Lie (Feat. CHUNG HA)

Ели, няма знаещи корейски при нас. След повече от 10 годишно гледане поназнайваме някоя и друга думичка,  но само толкова.
Свикнала съм с езиците им и не ме дразнят, а японския и корейския дори ги харесвам. Китайския и тайландския са ми една идея по-дразнещи, но дори и тях предпочитам да слушам в оригинал.

# 393
Ели, няма знаещи корейски при нас. След повече от 10 годишно гледане поназнайваме някоя и друга думичка,  но само толкова.

Имат ли думичка, подобна на "елА", която означава точно ела.

А айде?

Или ми се причува?

Айде кач ... не означава ли айде бягай ....?

Гледам Чанг Хьок на корейски в тубата без грам превод Money

Корейският изобщо не ме дразни. Но ми се набиват разни неща, докато слушам. Ка накрая на изречението за минало време ли е?

Обаче китайскияяяяят ... Тц ...

# 394
  • MJF
Абе най-малкото от мързел ще го пробвам тоз 10 Secrets (10 no Himitsu). Пък и Ацуро и т.н в каста Wink .

Аз с веруюто на 2в1 за езиците. Искам да гледам в оригинал, без озвучаване, "с букви". Иначе губя не малко от зададеното от творческия екип и каста.

# 395
2в1, говори само от свое име за езиците.
Не обобщавай за всички.

# 396
Рос, не съм искала да засегна никой. Но, не помня до сега някой от по-редовно пишещите при нас, да е споменавал, че е учил корейски и го говори свободно. Ако има такъв му се извинявам.

# 397
Аз знам половин азиатски език и още един,ама само,за да споря с таксиметровия шофьор (ама те са грешните азиатски езици) и мога да броя до 3 на тайски. Blush

Аз не съм егоист човек. Готова съм да се жертвам и да отделя време да намажа Чанг Хьок, а може и Соу-хьок със специален корейски крем, където и когато ми кажат, че имат нужда ...
Дори съм чела статия,че е хубаво и в къщи да се използва слънцезащитен крем,защото UV лъчи могат да проникнат и през стъкло.
Трябва да се взимат мерки. Satisfied

# 398
Дори съм чела статия,че е хубаво и в къщи да се използва слънцезащитен крем,защото UV лъчи могат да проникнат и през стъкло.
Трябва да се взимат мерки. Satisfied

И през дрехите дори. Затова трябва да цялото тяло да се слага Joy

# 399
  • BG
шоши, кой актьор, който играл гей роля в кор сериал е починал?

# 400
Мисля, че става въпрос за Cha In Ha, който играеше гей в Love With Flaws.

# 401
  • MJF
Мда, точно. Тук го гледахте и казахте и за случая. Аз заглавието не съм го гледала Blush. Нали съм Мара подробната, прочитам всичко, друг е въпроса кое колко внимателно Wink

# 402
  • BG
Ясно, мерси.

# 403
Снощи реших,че искам да гледам Марио,не ми е достатъчно само на реклама на хапчета.
За последните му два филма субтитрите са мираж и сe oказа,че Pee Mak не съм го гледала.
След  1 час и 58 мин. (без да се превърта) се оказа,че е доста забавно да се гледах филм с тагове - хорър,комедия и романтика.Наистина.Не очаквах да ми хареса.Обаче се оказа добра смесица с повече смях,а не със страх,а всичко беше преплетено с уникалния тай фолклор-вярата в призраци.В един сериал  героите обяняваха,че синият цвят пази от призраци по време на сън.
Само черните зъби няма да им простя и липсата на музика.

# 404
Хайде, честито. Един от големите любимци в темата днес обяви, че вече е женен мъж. Со Джи Соп и Cho Eun Jung са имали скромна сватбена церемония само с най-близките си и са дарили парите получени като подарък на деца в нужда. Тя е водеща в телевизията, 17 години по-млада от него и са заедно от две години.
Скрит текст:

Hyena
Тези двамата са огън. Дори и само заради тях си заслужава гледането.

Общи условия

Активация на акаунт