🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 3 (16.03. - 29.03.20)

• 30 894
  • 887
  •   1
Отговори
# 660
  • Велико Търново
Да, Маги трябваше да е първа, но за целта Фики и Дара трябваше след гласуването от журито да са с оценки в долната половина. Иначе шанс няма.
Видяхме какво става към момента - от шест лайфа 3 победи за Фики, 2 за Дара и една за Тото (точно тогава след гласуване на жури+участници Фики е бил с 3, а Дара - с 6 точки). Имат си постоянна фенска маса и това е.

Обожавам гласа на Ленард Коен! Вярвам, че Димитър ще се справи чудесно с образа му.

Луна е щастлива заради Сабрина. Пак ще може да си покаже краката и ще има да се врътка пред камерите.

# 661
  • Испания
На нас ни е тъпо, пък си представям какво им е на участниците. Каквото и да правят зрителите най-много гласуват за Фики и Дара. Какво значение има в такъв случай кой какво старание е положил и на кого му се е получило много добре!

Тази вечер ме изтормозиха да успея да запиша всичко с малкото реклами, които имат.

Тегава работа.

И що се касае до Луна - писна ми да ми пробутват боклуци по телевизията. Който я харесва, да си я вземе вкъщи!

# 662
  • Пловдив
Аз гласувах за Фики. От много години съм фен на Металика и особено на Джеймс, а Фики бе хванал много добре цялото му поведение - стойка, жестове, мимики. С пеенето не се справи добре, но това е изключително трудно.
Маги пя брилянтно, тя просто е брилянтна певица. Но Фики бе по-близо до образа.

# 663
  • Испания
Аз гласувах за Фики.
Скрит текст:
От много години съм фен на Металика и особено на Джеймс, а Фики бе хванал много добре цялото му поведение - стойка, жестове, мимики. С пеенето не се справи добре, но това е изключително трудно.

Имало било гласуващи. Браво!

# 664
  • София
Маги заслужаваше победата, моят топ 4:
Маги
Тото
Фики
Димитър

Гримьорите имат страхотен напредък, харесаха ми много днес.

# 665
  • Испания
Гримът беше много добре, с изключение на разпадащото се лице на Джанаварова, когато даваше своята оценка.

# 666
  • Пловдив
Аз гласувах за Фики.
Скрит текст:
От много години съм фен на Металика и особено на Джеймс, а Фики бе хванал много добре цялото му поведение - стойка, жестове, мимики. С пеенето не се справи добре, но това е изключително трудно.

Хаха, да. Ами за първи път ми е, и е повече заради Джеймс отколкото заради Фики.

# 667
  • София
ДИРЕКТНИ ЛИНКОВЕ - за България и ЧУЖБИНА

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.

Скрит текст:

Линковете са без РЕКЛАМИ и се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

Епизод: 6  част 1
       Като две капки вода (30.03.2020)

за компютри
.
                       ЗА МОБИЛНИ

Част 2

за компютри

ЗА МОБИЛНИ

Фики като Metallica - „Nothing Else Matters” ПОБЕДИТЕЛ

за компютри
.
                       ЗА МОБИЛНИ

Тото като Братя Мангасарян - „Tep'o Pep'o”

за компютри
.
                       ЗА МОБИЛНИ

Дара като Axl Rose - „Welcome To The Jungle”

за компютри
.
                       ЗА МОБИЛНИ

Маги Джанаварова като Montserrat Caballe

за компютри
.
                       ЗА МОБИЛНИ

Димитър Маринов като Scatman John - "Scatman"

за компютри
.
                       ЗА МОБИЛНИ

Галя като DARA - „Darbie”

за компютри
.
                       ЗА МОБИЛНИ

Георги Симеонов-JJ като Ariana Grande - „Side To Side”

за компютри
.
                       ЗА МОБИЛНИ

Луна като Europe - „Carrie”

за компютри
.
                       ЗА МОБИЛНИ

Антоан Петров-Анди като Тита - „Късай”

за компютри
.
                       ЗА МОБИЛНИ

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 00:46 от Mari_Mar

# 668
  • София
Ами Фики ми хареса, съгласна съм с Хилда, че много добре имитира гласовете на различните изпълнители. Като добавим и сериозното му отношение към задачите и симпатичното поведение, ще се съглася и с Магърдич, че Фики е откритието на сезона. Simple Smile

# 669
Добре,Фики и Дара, фенове.  Но като цяло, до тук, Антоан се справя  в  пъти  по-добре от Георги,очевидно е. И как, и защо, го избутват тоз Георги толкова напред,като е много зле? Те и първенец да го сложат, той пак ще е много зле. Ей, всяка година режат така някого.

# 670
  • Велико Търново
Да, и аз точно с това идвах да напиша - че за Фики и за Дара е ясно. Но защо, да му се не види, във временното генерално класиране Георги е преди Димитър, Анди и Тото??? Това е пълен абсурд! Щеше да е разбираемо, ако наистина се представяше по-добре от тях, ама не е така! Не е ли това пробутването, за което вече няколко пъти писах/питах?! Много ме е яд! Много!

Надявам се за финала вместо 4 да се класират 5 участника. И в оставащите шест лайфа Георги да вземе да падне надолу в класирането. Защото там му е мястото.

# 671
  • Испания
Скрит текст:
Аз гласувах за Фики.
Скрит текст:

Хаха, да. Ами за първи път ми е, и е повече заради Джеймс отколкото заради Фики.

Джеймс не участва, ама всеки си харчи парите така, както намери за добре.

Предполагам, че болшинството гласува за Фики и Дара не защото са се справили най-добре, а защото са им фенове. Гласува се субективно, а не обективно.

Лично аз страдам за талантливите участници или много добрите единични изпълнения, които няма да имат никакъв шанс да спечелят.

От самото първо място не печелят нищо лично, но в случая става въпрос за личното удовлетворение от полученото признание или огорчението от неполученото такова.

# 672
  • София
Здравейте,не разбрах за коя песен се зарадва Димитър Маринов толкова?

На бутона като се падна бяха пуснали това парче на Ленард Коен - Dance Me To The End Of Love

Но няма да се учудя, ако го сменят за живото предаване с най-популярната му - Hallelujah

# 673
Здравейте,не разбрах за коя песен се зарадва Димитър Маринов толкова?

На бутона като се падна бяха пуснали това парче на Ленард Коен - Dance Me To The End Of Love

Но няма да се учудя, ако го сменят за живото предаване с най-популярната му - Hallelujah

Уаууууууууууууууу, каква красива песен! Пък и Коен прилича малко на на Маринов....

# 674
За мен първите двама заслужават еднакво.
Маги - 11т - защото все п.к задачата беше много трудна, а се справи много добре
Фики - 10т - прекрасно изпълнение, много се доближи, но давам 10 само заради две извивки, които чух, въпреки, че за мен изпълнението беше невероятно, а Фики страхотен талант.
Димитър Маринов - 9т - много сложна задача и макар малко да издъхна към края беше чудесен.
Дара - 8 т - според мен се справи много добре.
Тото - 7т - добре беше, но за мен нищо особено.
Анди - 6т - много добре се представи Анди при условие, че задачата беше твърдеее далеч от него.
Луна - 5т - горе - долу добре, макар винаги да се чува и нейното си пеене.
Галя - 4т - първо много й е трудно да избяга от себе си и второ ама как може да пее толкова фалшиво!?
JJ - 3т - не му се получава на този младеж, въпреки, че и често има когти късмет на бутона.

Общи условия

Активация на акаунт