КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 5

• 53 672
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
И аз наблюдавах крайно критични събития тези дни, направо плашещи.

# 421
  • SF
Добре, че само си ги наблюдавала, а не си участвала.

# 422
Марс си е добре в Овен, но е в квадрат със Сатурн.

# 423
  • При децата ми
Марс си е добре в Овен, но е в квадрат със Сатурн.

Тази квадратура до края на седмицата ли беше?

# 424
До края на месеца. Като тогава пък Марс ще прави отново квадратура и с Плутон, още по-взривоопасен аспект...
Абе, тая година...

# 425
Добре, че само си ги наблюдавала, а не си участвала.
Никак не ми е безразлично случилото се.

# 426
  • SF
Така и не знаем за какво говориш, така че няма как да продължим темата ти.

# 427
A, няма нужда. 🙂 Коментирах това, че е "добре", че съм гледала. Както в случая, така и по принцип - емпат съм по природа.

# 428
  • SF
Добре. Полезно ли ти беше?

# 429
Какво ще му е особено на предстоящото Новолуние в Дева?!

# 430
Новолунието утре , 17.09.2020 г., в 14ч в 25-ия гр. на Дева прави аспекти с почти всички планети ,без Меркурий и Юпитер, като положителен е само със съвпада Плутон/Сатурн в Козирог.Има и точна "тау" квадратура с Лунните възли , Северен в Близнаци, Южен в Стрелец и така се образува конфигурация между възлите, Сатурн/Плутон и Новолунието /особен неправилен четириъгълник/. Каквито и желания да имаме ,те по някакъв начин ще се окажат свързани повече  с миналото,отколкото с бъдещето. Добре е, че тези желания все пак са краткосрочни едномесечни програми. Това Новолуние ни предоставя шанс да оправим и поправим трудни неща от миналото, които по някаква причина сме оставили , не сме разрешили някога и  ни пречат да продължим напред. То е в средата между минало /Южен лунен възел в Стрелец/  и бъдеще  /Северен лунен възел в Близнаци/ и действа като опорната точка на везната  /уреда "везна" ,не зодия "Везни" Grinning / . Дева е изключителен знак по отношение на сериозност,последователност,принципност,дори педантичност,скромност,свързва се с висок професионализъм, разрешава дребните препъни-камъчета в живота, обича да работи самостоятелно и да "изпипва" нещата.Дева се свързва със здравето, природосъобразния начин на живот, услугите  /срещу заплащане/, обучението и т.н. Смята се ,че Дева е чистофайница Simple Smile , затова може би е време да изчистим боклуците от живота и ежедневието си - в пряк и преносен смисъл.
Днес Луната е в Дева, балсамична - чистим дом и душа.

# 431
До края на месеца. Като тогава пък Марс ще прави отново квадратура и с Плутон, още по-взривоопасен аспект...
Абе, тая година...
Колко време ще продължи аспекта със Плутон? С Юпитер мина ли?

# 432
Марс е ретрограден, за това 3 пъти ще направи напрегнатите аспекти с Юпитер, Сатурн и Плутон следващите месеци.
Квадратурата с Плутон ще е в средата на другия месец. Следва и тази с Юпитер отново.
Края на декември пак квадратура с Плутон.
В началото на 2021 квадратура със Сатурн и Юпитер отново,но те вече ще са във Водолей, а Марс в Телец.

# 433
  • Тра-ла-ла
Тогава има ли смисъл да пишем желания на това Новолуние?! Ако ДА - трябва да са формулирани в контекста на чистене на миналото ли?!

# 434
  • SF
Желанията може да са всякакви, но според някои е подходящо да са свързани с темите на Дева. Напишете си това, което наистина имате нужда да му бъде даден тласък. Не се ограничавайте с чистене.
Добро Новолуние да си пожелаете нещо, свързано с вашето тяло и със здравето ви - доста важна тема в момента.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 12:32 от Esmee

Общи условия

Активация на акаунт