Карантинно и лично: За зодиите и коронавируса

• 14 634
  • 272
  •   1
Отговори
# 120
  • Тра-ла-ла
Падам Joy Малкият 4 г. Везньо се залепи да гледа "Кажете ДА на булчинската рокля".

# 121
И моят овен все ми вика при спорове, че трябвало да съм учила за адвокат... Grinning (везна)

# 122
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Малката Везна у дома ме мъчи със способностите си за преговори.. Хора, на 4 е, а нищо не прави без поне 5 минути пазарене. Страашна работа е!

# 123
  • На Марс
Малката Везна у дома ме мъчи със способностите си за преговори.. Хора, на 4 е, а нищо не прави без поне 5 минути пазарене. Страашна работа е!

Голямата щерка е Лъв ... пазарене, непазарене нищо не помага ... прай си кот си иска а и е доста глуха Simple Smile

# 124
Падам Joy Малкият 4 г. Везньо се залепи да гледа "Кажете ДА на булчинската рокля".
Късметлийка! Моята наборка на твоя е твърдо в коловоза - Пламъчко, Пепа, Пес и сие, от които няма да казвам какво ми се прави и дали не ги знам наизуст вече. Пробвала съм я на друго, не кълве, а едва преживява сериала в 17 ч. тези дни. Настава един изкуствен скорпионски манипулативен рев, чудо на чудесата. Преговори няма, всичко е драма.

# 125
  • Тра-ла-ла
Малките Везнички са големи актьори. Моят ми се пада племенник и при мен и при баба му няма циркове. Положението е строй се - преброй се. Trollface Но с родителите му са големи сценки. Така добре му се получава изкуствено да се разревава, иска да му се молиш, да го уговаряш, лъже на поразия Joy И още не е намерил везняшкото равновесие...кога се казва "да" и кога "не". Joy

Везненцето е сравнително самостоятелно в забавленията си, не изисква нон стоп внимание. Какво да е детето с баща Лъв и майка Коза??! Trollface

# 126
Е, ми, държим на интелигентния подход, не моЖ тъй с нареждания и безцеремонност, трябва с добро, с молба, със смирение, аз от малка бях контра на родителите и усул-усул си правех каквото знам, щото подходът на майка ми бе ултимативен и с лъжи, забаламосване... Та моята реакция бе напук.(Към днешна дата пак така - отпор докрай. )
А малък Везньо си е баш естет, детето знае, че въпреки кризата булките тр. да са естетично издържани и си гледка, проследява процеса, може и кусури да намери, градивна критика да отправи.
Джулая, благодари се, мила, че малкият е везни, а не скорпион, риба, теле... Везните се понасяме, подход - с добро и интелигетно, ценим умните манипулации, а не грубите Simple Smile

# 127
Везнянко, моят си, не може да лъже, дори не се и опитва, но все повече ми везнее последните месеци. Много е наивничък все още.
Забелязвам, че не може да вземе страна в спорове, с мъжа ми спорим често, все пак той е Козирог, аз Телец...😂😂
И си седми у дома.... Везнянко само седи като арбитър, гледа, слуша, попива, и винаги пита: - Сега, аз на кого да вярвам, кой е прав??
Винаги му казвам, сам да си търси информация, и сам да си изгради мнение, а не да чака друг да му каже какво да мисли,  той остава доволен, защото никой не го кара да вземе страна или бързо да избира. Освен това, наистина се интересува и после е в гугъл да чете.
Ние спорим за короната, не само за вируса, а и като цяло за царската Корона, кой от нас, двамата възрастни, е по-достоен да я носи. Разбира се, че аз, съм убедена, че съм заслужила,  но и мъжът ми си е убеден за себе си, това води до спорове и противоречия.
В края на краищата, го заплашвам, че ще го коронясам, защото, за разлика от него, аз все пак разговарям с няколко души, че дори мога да ги накарам да дойдат и да правим парти. Той си въобразява, че е победил за в момента и не ме занимава с претенциите си към короната.

# 128
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Джулая все едно моята хубавица описа. От малка съм я оставяла на кой ли не да я погледа - най-прекрасното дете на света. Ела да видиш като се приберем с баща ѝ... Многострадалната Геновева, на която са спрели антидепресантите...
Веднъж дори баба ѝ се опули - защото само е слушала каква Драмакуин си отглеждаме. Като го видя на живо беше много изненадана... Чак каза - това не е същото дете, дето цял ден ме слушка и си играхме..  Imp

Но пък Везнянското в нея, да си е самодостатъчна и да си се занимава е супер за тоя Карантинен период.

Ела да видиш мъничкия мъжки Рак какъв е калпазанин. Недоумявам как успява все да се набута някъде в беля. Само за 1 секунда да отклоня поглед и бум - или рови в саксиите, в котешката тоялетна, в боклука, излял си е вода на главата, и още, и още...  Дано скоро да можем да излизаме... Grinning

# 129
Но за везните е тежко седенето само вкъщи. Аз поне от малка съм така, все навън, деца, игри, не исках да се прибирам. Като ученичка пак - всяка вечер навън. Иначе се чувствах като в затвор. Сега също, на хубаво време, ако ще само за пазаруване да си измисля, но трябва да изляза. Иначе сме и малко капризни и не обичаме неудобствата, така че на лошо време не си го причиняваме, тогава се приема затвора вътре. Затова сега ми е лесно, щото и без това навън е гадно : D

# 130
  • София/Севлиево
Цвете,моят малък мъжки рак беше същия.А и до днес като утихне знам че мисли или върши някоя щуротия.Но като бе малък аз бях свръх обгрижваща -едно че ми е единствено и доста чакано дете,друго че като дете от спектъра не можеше и не разбираше страшно много неща.И нямаше никакво чувство за самосъхранение.С много работа и лека-полека нещата си идват на място,но знам че винаги ще трябва да съм до него и да го пазя...Добре че и аз съм рак,та тази идея не ми е съвсем чужда...

# 131
Елислава и май май съм свръх обгрижваща и контрол-фриик Frowning1
Не ми е самоцел, но така ми идва отвътре... Искам да ги възпитам добре, да станат добри хора и силно вярвам, че първите години от детството са определящи и основополагащи. Съответно и доста усилия полагам. Отстрани приятелката ми Близначка, си позволява отвреме на време да ми направи забележка, че все пак това са просто деца, а не бойни машини и малко прекалявам с изискванията...
Сигурно не помага и факта, че Везничката ми е много кротка и не ме е поставяла в ситуации да е цялата в синини и рани, да пада отвсякъде и да е каскадьор без предпазни средства .. и някак този мъник ми идва дюшеш... Изпитват ми търпението на максимум, а той вече е твърде близо и често го задминавам..
Много ми помагаха танците, ама и там не може да се ходи в карантинното време Disappointed
Чакам с нетърпение да отмине.

# 132
  • България
Везна съм.
При мен драмата засега е, че ми свърши единият буркан шоколад. Трябва да се редя на опашки, това го мразя. Обичам да съм си у дома, моят дом е моята крепост.
Обаче моят дом е в друга област и започвам леко да се изнервям. Ежемесечното ходене у дома май няма да се случи.
  Скорпионът в къщи. Дава го уж непукист, но тайничко ровел в сайтовете, които броят заразените в реално време.
Преди малко изпрати някъде информация и така разбрах.
 Приятелка Рак. Не може да си стои у тях, а е в рисковата група заради заболяване. Днес е щастлива. Цял ден е била по магазините за покупка на продукти.
 Детето Телец с приятел Дева. Окопани са у тях с кучо и никъде не ходят. Имат т.х..

# 133
О, МоарейнД, на мушката си ми още от миналия ден с тия два буркана шоколад. Как можа?!?! Вече където те видя ще те мразя. Grinning Ще те преследвам до дупка и ще си отмъстя. /каза скорпионския ми асц/

Това да пращаш мъж на пазар е ... пълна разсипия. Казах аз за шоколад ... - "Еми, не видях къде е". Misc Gun Утре ще му направя карта с легенда и за наказание - два буркана .. поне.

# 134
Щото явно не обичат шоколад мъжете ви. Я, питайте мм, по марки ги знае и съвети даже дава, кой е вкусен и кой  не е. 
Относно пазаруването- ясни указания си трябват. Снимков материал, ако е наличен, също помага.

Общи условия

Активация на акаунт