Смешки от форума 33

• 84 225
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • Ямбол
Е, ясно е, че е разредител. Но темата е за смешки и аз също се шегувам с въпроса си.
То и другаде може да се види смешка - при блажната боя с ацетона - да се смеси и да се ползва за почистване.

# 211
Сега разбирам от къде идва Здравей те JoyJoyJoy

(бъзикам се)

# 212
  • France
Малко предистория, момичето няма доходи, приятелят ù има недостатъчни, но иска да живеят заедно, защото не ù е приятно да се сексят под един покрив със свекърите. На въпроса защо няма работа, тя отговаря:
Не мога да повярвам колко злоба има във Вас хората. Пиша Ви за съвет, а Вие едва ли не ме нападате. Не работя, защото съм 12-ти клас Simple Smile . Имаше период, в който ходих на работа, след това на училище и после на курсове. Но е доста трудно. Не бъдете толкова лоши, защото не знаете състоянието на човека отсреща. Ами ако имам сериозни проблеми, които не ми позволят да работя? Не нападайте хората!!! Бъдете по-добри! И сега ще дойде въпроса, ама чакай ти още не си завършила какъв съвместен живот искаш. Веднага отговарям, защото съм прекрасно възпитана и акъла не отговаря на годините ми. Единственото, което бих Ви пожелала един ден децата Ви да са възпитани като мен Wink
Тази последната клетва си е за страшките.

# 213
Където възпитанието, там и граматиката Joy

# 214
Коя е темата?

# 215
# 216
  • Другата България
Цитат
Смятам, че е пълен хаус абсолютно всичко!
Никой не знае кви ги върши!
Огледайте се-лудницата е пълна
Така си е, поне нещо да е пълно, за сметка на други празни....

# 217
Хаус парти, ама диджеите не ги бива.

# 218
Е, тук останах шах и мат.
Цитат
Голямо страдание по генерала. Как се казваше това заболяване, когато заобичваш похитителя си? Генералът хем ни затвори по къщите, хем ни се 5ара, заплашва, сърди, пък ние още повече си то искаме.
Сега и похитител стана. Похити българския народ. Joy

# 219
Е, тук останах шах и мат.
Цитат
Голямо страдание по генерала. Как се казваше това заболяване, когато заобичваш похитителя си? Генералът хем ни затвори по къщите, хем ни се 5ара, заплашва, сърди, пък ние още повече си то искаме.
Сега и похитител стана. Похити българския народ. Joy
Хаха, освен това се има предвид "стокхолмски синдром", което е двойно противоречиво и иронично в случая.

# 220
Кой я знае какво е сънувала жената, може насън да я  е похитил генералът.
.

# 221
Кой я знае какво е сънувала жената, може насън да я  е похитил генералът.
.
Или да има еротични сънища как гали голото теме на похитителят си. Laughing

# 222
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ще докарате човека, не, Генерала до развод. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 223
Цитат
Сериозните теми с лед 10ч.

# 224
  • BG
Цитат
Сериозните теми с лед 10ч.

С ЛЕД и 10ч ?! SatisfiedSatisfiedSatisfied Това ми хареса! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт