Гримиране - идеи и техники. Тема №77

• 44 524
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
Ния, бих убила за селфита като твоите. На мен хич не ми се получават.

Гримът е много красив, Софт глам ли си ползвала? Аз днес съм със Сълтри.

# 496
Не, със сънрайз на НД съм, което обяснява, че хич не стават селфитата ми. Цветовете на живо НР са толкова утрепани.
Дай да видим Сълтри моята любов, моля!

# 497
Селфитата не са ми силата, а пък с тези очила почти нищо не се вижда. Ще прощавате за пижамата Joy

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 20:21 от esmeralda23

# 498
Прекрасни сте и двете!
(и къде са тия снимки на Ниините палитри, аз нищо не съм видяла!?!?)

Но и за двете ви бих се радвала много да опитате и покажете вашата интерпретация на това (спомних си за него веднага като видях Есмералда!) Разбира се, че всеки друг е добре дошъл да опита и покаже, ама и аз се изразих!

PS Аз не вярвам, че прахообразни сенки/пудри, съхранявани на хладно и сухо експирясват след 2-3 години. От 30 год ползвам сенки, такъв е моят опит, не споря с никой. Някои от по-мазните формули съхнат, вярно е, но класическа суха сянка...

# 499
И аз не съм видяла палитрите на Ниа.

# 500
Нийче, я пак да качиш палитрите, че и аз не помня да съм ги видяла.

Агент, много са готини тези гримове, има ли някакво клипче как се правят, че този шимър във външния ъгъл на окото не си представям как ще го сложа.
Относно палитрите, казват, че тези на Анастасия експирясват най-рано. Аз продадох моя Modern renaissance след малко повече от година, не го ползвах достатъчно, като че ли имаше лека промяна във формулата, тогава го отдадох на това, че не съм го ползвала отдавна и съм забравила как работи, но в групите за привършване на гримове, които следвам, много често споменават, че се забелязва значително понижаване на качеството на формулата след 2-3 години.

# 501
Есмералда, това е грима от шоуто на Том Форд, но в момента не успявам на първо четене да намеря тюториъл... ето тук има малко инфо:
https://en.vogue.me/beauty/tom-ford-aw20-runway-beauty-look/

https://www.elle.com/beauty/makeup-skin-care/g30832303/makeup-tr … ll-2020/?slide=28

A това е Истаграмът на MUA на шоуто...
https://www.instagram.com/diane.kendal/?hl=en

И за конкретната визия май само това намирам...
https://www.instagram.com/p/B8UT_FZn2xj/

Сега дали същата кака е правила грима за рекламната кампания не знам, тези снимки може и да не са директно от шоуто...

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 05:58 от Agent Provocateur

# 502
Агент, мноооого як грим. Довечера ще го разгледам с кеф, а утре ще го пробвам.
А палитрите ми още си стоят- на 32ра страница отдолу.
Обещавам да снимам още тези дни.
Есмералда, много ми харесва как ти стои Сълтри!

# 503
Ния , тази твоята колекция сякаш ми чете желанията. Ще се радвам, ако на свободно време, ни демонстрираш Мини голда на Наташка.
LieToMe, недей с лошо, такива хубави очи имаш!

# 504
Ще кача пак мини Голда, любими цветове имам в нея.
Утре обаче ще съм със Сънсет на Наташа и гримът от шоуто на Том Форд. Много ми харесва техниката, интересна е за пролет, искам да видя как стои на живо точно с бронзови нюанси, ако е готино ще го направя и с оранжевите от палитрата.

# 505
Агент, ти наистина си провокатор, за първи път от не знам колко време ми се случва да си трия грима, защото не ми е харесал. Хаха. Ето резултата от втория опит, цветовете са по-ярки, камерата не ги е хванала добре. Чакам да видя и грима на Ния.

Това е инспирацията:

# 506
И аз се включвам. Нещо не можах да нацеля цветовете, но се усетих твърде късно.

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 11:05 от illlzy

# 507
Есмералда, според мен си се справила най-добре. Направих моята врътка на грима, като снимам нищо не се вижда...
За мен този грим показва светлината, кожата, всичко е хайлайт и мокра glass кожа, което прави изборът ми на ФДТ днес доста скапан- просто Ланком Miracle с каквато и да е база ми стои гадно. Отказвам се от него. В комбинация с кофти светлина и пъпки, защото вкарвам ретинол по-агресивно, не се справих с грима днес.
На живо хайлайтът е ослепителен, но на снимка не се вижда. Втората снимка е с лампа пред лицето ми, но ниенте. Хайлайтът на живо излиза извън веждата и се съединява с този на лицето, но не се вижда.

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 08:03 от Анонимен

# 508
  • Бургас
Чудесно ти се е получил грима,браво!

# 509
Чак сега видях, че явно съм се опитала да си нарисувам втора вежда, на първата снимка към края се вижда 😂

Общи условия

Активация на акаунт