Гримиране - идеи и техники. Тема №77

• 44 512
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! Моля да ме приемете във вашите редици Blush
Напоследък се запалих по грима и по-точно заиграването със сенки. За сега имам само 2 палитри, една шоколадова на Революшън и една на Морфи, но постоянно разглеждам какво показвате и се кандардисвам Satisfied
За да не е празен поста качвам две визии, направени с Морфито, занапред ще споделям и други експерименти с вас и се надявам да развия уменията си тук.

Скрит текст:

Лек ден!

# 511
Ооо, Ния, прекрасно се е получило, и светлината на лицето ти е супер, тъкмо щях да питам от къде ги намери тези слънчеви лъчи при днешното мрачно дъждовно време.
Illlzy, твоята интерпретация също е много хубава.
Малечка, 35В е палитрата на Морфи, нали? Много добре се е получило и при теб.

# 512
Малечка, 35В е палитрата на Морфи, нали? Много добре се е получило и при теб.
18B MAKIN’ BANK ARTISTRY PALETTE е палитрата, в момент на някакво умопомрачение я поръчах, защото е главно зелена, ноо се получават някои носими визии.
Скрит текст:
ПП. Искам да попитам къде си продавате палитрите, които не ви харесват достатъчно или са ви омръзнали, искам да си взема палитра от високия клас, но за момента не ми се инвестира цялата сума.

# 513
Аз моите в OLX или Facebook. Но е доста трудно, защото тям масово се продават ментета за по 10-20 лв и хората не могат да различат истинската козметика.

# 514
Ния, за грима не знам, обаче косата ти е същата като моята, хахаха. В същите цветове, дължина, тънък косъм.
Много искам да се наглася и аз да се снимам, обаче не ми излизат хубави цветовете. И странно защо излизам на снимки с огромна гуша и разширени пори.

# 515
С удоволствие бих разгледала обявите ви, честно казано. Grinning

# 516
malechka__, чудесен е гримът на втората снимка. А тази палитра ми изглежда доста интересна.

Ния, никога не стават тези снимки, макар че и така гримът изглежда страшно нежен.

Ния, Есмералда, с какви палитри направихте вашите опити?

# 517
Аз моят направих с Наташа сънсет. А вие?

# 518
С Urban decay Born to run. И леко жълто от една мини палитра на Лаура Лий.

# 519
Huda Beauty Rose Gold Remastered и Sunrise Natasha Denona.

# 520
Oоо, браво и на трите! На Есмералда ужасно много и отива и цветове и форма, а Илзи изглежда ужасно екзотично с това съчетание, но май само Ния е вдигнала транзишън цвета до веждата, но пък при нея ми липсва от контура на долния клепач! Много сте хубави и сте си го интерпретирали като за себе си!

Бях оставила инстаграма на гримьорката отворен и се загледах...уфф, и големите красавици остаряват Sad Кристи Търлингтън и Никол Кидман:
https://www.instagram.com/p/Bt3gQmAHFYB/
https://www.instagram.com/p/B5VQNb0HeAD/

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 19:16 от Agent Provocateur

# 521
Големите красавици все още изглеждат ослепително според мен. Красотата при тях не е нещо, което времето може да им отнеме... пиша аз докато се чудя дали да се оплескам с ретинол въпреки пъпките или да се отдам на разпад преди да успее да ме вмести дерматологът ми след Covid...

# 522
Ния, какво те притеснява съчетанието ретинол - пъпки? Последния серум за несъвършенства ака пъпки, който си купих съдържа точно ретинол?🤔

# 523
С ретинола ще изкара всичко натрупано на повърхността. При мен това се случва с гликоловата киселина.

# 524
Не само натрупано. Прави ми пъпки на странни места-до окото, на челото, където никога нямам. Но пък останалата част от лицето ми е супер. Ще мина на по-ниска концентрация може би.

Общи условия

Активация на акаунт