Гримиране - идеи и техники. Тема №77

• 44 489
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
Нямаш грижи-някоя вечер, в която никъде няма да ходя. Определено не мога да изляза от нас с такова червило, просто не е в моят стил. Благодаря все пак!

# 571
Аз също много те харесах, Ния.С този грим си много нежна и женствена Heart

# 572
Esmeralda, пак чудесен грим. Много добре ги преливаш тези цветове, изумена съм!

Nia, и според мен червеното червило ти стои добре, но много се чудя как ще ти стои матово.

Šunšhine имам палитра на Lolipop и хич не съм доволна. Почти не я ползвам, многото цветове ме объркват и като качество не ми харесва.

# 573
Прекрасна уста имаш за червено червило, Ния, прекрасна! Направи го твой стил! Дръж го матово/сатен, за да не е твърде вулгарно!

Есмералда, последната - да! ДА! Много ДА! Пастелната.... хммммм.... лично мнение и с най-добри чувства, знаеш! Беше го изпипала иначе.

Видях чифт прекрасни сини очи, неподчертани от сините и зелени ползвани сенки. Според моето скромно мнение със кафяво/оранжево ще изпъкнат много по-добре!

Аз установих, че откакто са се разлистили дърветата естeствената светлина в банята ми е абсолютно недостатъчна и цветовете, с които си мисля, че се гримирам съвсем не са това, което аз си мисля, че са... ето това опитах, като снимах се оказа яко мерло:

Синеоката прелест от предишната страница ще изглежда страхотно с този грим!

Агент, какво си купи? И мен ме хванаха нервите онзи ден, ама подиумът беше Била. Grinning Сега гледам да не поръчвам палитри, че не ми се изхвърлят без да са носени.
Ето тази:

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 21:20 от Agent Provocateur

# 574
Agent, пиши после за Пат, моля те.
Аз с матови червила ходя, цели 2 пъти съм разхождала червени червила, но по-скоро харесвам отанжеви и коралови- устните ми са доста розови и всичко върху мен изглежда по-цикламено. За mauve и нюд се подразбира-нося. Но точно лъскавко червено не, затова с него се показах. От друга страна формулата на тази серия- YSL water stain ми е много любима.

# 575
Момичета, гледам Парфимо предлагат тестери на спирали.Някой поръчвал ли е?В каква опаковка идват?

# 576
Не бих рискувала с подобна покупка. Такива сериозни проблеми може да се навлекат в такава деликатна област, като очите, че да струва много повече лекуването и да има трайни последици.

# 577
Тестерите са чисто нови, неотваряни...
Идват бе кутия с една лепенка “demostration not for sale“. Това е.

# 578
Аз също съм поръчвала. Това е онлайн магазин. Тестерите им не са тествани- просто не са предназначени за продажба.

# 579
  • София
Това не са използвани продукти, а продукти които  не са предназначени за продажба, но производителите изпращат на определена бройка поръчани продукти. Съответно оналайн магазините ги продават на по-ниски цени, защото на тях реално са им безплатни.
https://www.parfimo.bg/yves-saint-laurent-mascara-volume-effet-b … ish-black-tester/ - получих тази, единствената разлика с продукт са надписите тестер върху кутията и спиралата.

# 580
tamar,кои спирали мислиш да поръчаш? Smiling Imp

# 581
Agent, пиши после за Пат, моля те.
Ще... макар, че тези металици ще трябва да са космически, че да ме впечатлят с вродените ми резерви към металици.
А около 2 ам тази сутрин гледах една от 4-ките и, дори си я сложих в кошницата - Ritualistic Rose Blitz Astral Eyeshadow Quad - блясък и красота, но след всички изчетени новини и абсолютната ми Сатурнова дупка реших, че това е последното, което ми трябва!

Не съм забелязала (поне на кадъра) червеното ти червило да е толкова блестящо. В интерес на истината на няколко места чета, че излизаме от ерата на матовите червила, въпреки, че е личен стил и предпочитание в крайна сметка какво червило се ползва. Но ти посъбрах малко визуален материал за вдъхновение - няма по-стилно нещо от правилното червено червило, което подчинява целият останал грим и визия!

PS В следващото ми прераждане искам да съм красива азиатка, по дяволите Grinning
Поне Gemma Chan или Gianna Jun! Grinning  Grinning  Grinning

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 21:24 от Agent Provocateur

# 582
Благодаря ти, провокаторке! Ще пробвам, но имам май само едно червено, с което се харесвам- на H and M. Не е матово, но подтонът ми движи. Не е защото не съм свикнала да се гледам с червено- играя народни танци и по участия съм с такова. Просто с повечето съм като ватманка, фен на лютеницата (откраднат любим лаф от съфорумка). С розАво съм много шукарна, там вече нямам шанс...
червилото на снимката ми е water stain, който си е лъскавичък.
Аз в следващият си живот искам да съм африканка с прекрасна кожа (и задник).

# 583
Аз много обичам червени червила. Преди време непрекъснато носех всякакви нюанси на червеното. Откакто обаче започнах да ползвам повече сенки сякаш спрях да нося толкова ярки цветове, а от миналата година  съм на nude вълна.
Иначе и на мен ми се струва, че мат вълната сякаш си отива, което много ме притеснява, защото аз не мога да понасям червила, които не са матови.

# 584
От поне сезон си отидоха матовите червила и това е супер. Нещо ми писнаха.

Общи условия

Активация на акаунт