Гримиране - идеи и техники. Тема №77

• 44 489
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
Аз спрях да нося червило точно заради тази матова вълна. Така и не ги харесах. Набиват ми се в устните, изсушават ми, просто не ги харесвам върху себе си. Предпочитам разни глосове, но в момента заради маските не нося нищо, дори и балсам.

# 586
  • Бургас
Червено червило никога не съм носила, не съм толкова смела за съжаление.

# 587
Аз нося много червено и имам абсолютно всякакви нюанси. Нося предимно зимата и есента, лятото никога. Сега с маските също не.
Най- красивите ми червени червила са на Шанел и 999 Диор. А въобще най- впечатляващото което съм виждала и имам е на Кат Вон Ди. Него не съм го пробвала и вероятно няма. Стои си колекционерски.

# 588
  • София
Червила та на Диор и Шанел трайни ли са?
Къде може да се види цветовата гама?

# 589
chanel.com
dior.com

Денси, как можеш да издържиш да не опиташ продукт, който притежаваш!?!?

Kато заговорихме за червила се бях сетила да ви питам харесвате ли и ползвате ли палитри от червила. Онзи ден подреждах и се замислих, че много по-често си ползвам и нося по чантите някоя от палитричките (имам 4 в момента), отколкото класически червила в гилза.
Ето такива:

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 20:55 от Agent Provocateur

# 590
Присъединявам се към тези от вас, които се радват на отминаващата мода на матовите червила. 🙂 Напоследък ми се носят предимно глосове. Всъщност, единственото предимство на матовата формула за мен е, че трайността е много по-висока, което си е плюс, особено, когато става дума за по-тъмните нюанси. Червено червило ми отива според повечето хора около мен, но аз не мога да се възприема напълно и не нося често.

# 591
Аз пък мноо харесвам матови червила, преди да навлязат толкова масово си носех предимно балсам.
Имам и класически червила, но постоянното подновяване и случайно размазване не ми се нравят, затова и ги ползвам много рядко.
Глосове нося предимко лятото, когато съм с вързана коса или в офиса, където не може да ме духне вятъра и да ми залепи косата на устните. 🤣

# 592
Има един лаф, че на някои жени червеното червило им стои като с.кс,а на други като лютеница. Аз се възприемам за втория тип. Но това не ме спира да ги купувам и да си отлежават по шкафовете. Все си казвам, че ей сега точно това червено ще ми седи убийствено и ще съм една Моника Белучи, или минимум Анджелина, а накрая се оказва нещо средно между Ейми Уайнхаус и Мерилин Менсън.

# 593
Денси, как можеш да издържиш да не опиташ продукт, който притежаваш?!?!
Ооо аз имам много такива.
Дантелените лимитирани пудри на Шанел и Леопарда на Долче и Габана нямат цена на пазара вече. Непипани са. Ще ги давам за снимки някога. Като ме питат какъв е този хайлатър, пудра, казвам “не знам” и това е вярно. Никога не съм го пипала.
Говорим си примерно с екип Диор България и те казват спомняте ли си еди коя си пудра и аз им казвам “да имам я и снимам в инста”. Голям смях пада.

Имам много продукти от прочутата колекция Герлен и Пучи. Обаче нямам/х сенките. Години ги търсих и един ден прекрасна сама ми ги донесе подарък. Никога няма да забравя радостта и този жест. Дано мога да го върна. Разбира се са недокосвани.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 22:21 от densi

# 594
Пацолина, извинявай за късния отговор 🌷 Аз от години ползвам само Шанел ле волюм и Ланком хипноуз.Тръгнах да поръчвам спирала и видях, че имат тестери.Знам, че са нов продукт, просто ми стана интересно дали имат по - различна опаковка.Благодаря на всички момичета за отговорите 🌷

# 595
Червено червило никога не съм носила, не съм толкова смела за съжаление.
Същото си мислех и аз до преди 2 години. В допълнение си мислех, че и не ми отиват. Е, било е грешка. Просто е трявало да открия правилното червено. Пробвай и ти. Заслужава си.

# 596
  • София

Пробно

# 597
  • Варна

Иначе аз червено червило нося. С тъмна кожа съм, но нося по-тъмни червени цветове като този на Golden rose.

https://www.maramii.com/en/golden-rose-longstay-liquid-matte-lipstick-15

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 17:15 от bubanka

# 598
Ох, с тези червени червила, аз все купувам и все не мога да си нацеля цвета  Sad Много ми харесват и в общи линии тествам и подарявам. Последно и аз взех едно на голъдн роуз и мейбълин, да не ме е яд, че са по-евтини, от тези като моливи, единият май го понацелих, но с ип не успях да го разнося  Simple Smile

# 599
  • Варна
Предлагам да си се чудим на чуждите избори негласно, няма смисъл повече да се обсъждат.

Аз да ви покажа какво "сътворих" преди малко. Най-вероятно не съм се справила супер, но си припомням как се ползва гримът. Палитрата е на Революшън  FOREVER FLAWLESS OPTIMUM.

Общи условия

Активация на акаунт