Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 9
Здравейте мами, изчетох доста за захранването, но доста по-малко е информацията за деца с Абкм. Открихме проблема, когато дъщеря ми беше на месец и половина. Бяхме и при доцент Маринова, сега сме на Фризопеп с протокол. Има чувствително подобрение в състоянието й. Доцент Маринова е на мнение, че трябва да я захраня на 4 месеца. Като започнем със зеленчукови пюрета, но това което ме учуди е че според нея трябва да бъдат смесени пюретата(но така как ще разбереш ако има реакция към какво е?), а не само с един зелечнук. Не препоръча с какво да се започне, а по-скоро каза само какво да няма в пюретата: без мляко, без бобови, без банани, горски плодове. Да се започне с 5,6 лъжички на 3тото хранене (обедното), но 3тото наше е около 3 часа, тъй като малчо е поспалана, като пропорционално се намалява количеството на млякото. Въвеждане на храната 7дни. После казва въвеждане на оризова каша, след това плодови пюрета и след това месо. Като едва ли не това трябва да стане за 1,5-2 месеца. На мен ми се вижда много бързо. Бих се радвала ако някоя от вас сподели как е захранила алергично бебе. Каква схема използвахте?

# 1
  • Мнения: 1 338
След захранване с картоф в 4-ти месец детето ми получи данни за АБКМ. Фризо пеп АЦ и оризова каша. Така се оправи.
После захраних с друго чак в 6-ти месец. Първо тиква.

# 2
  • Мнения: 420
След захранване с картоф в 4-ти месец детето ми получи данни за АБКМ. Фризо пеп АЦ и оризова каша. Така се оправи.
После захраних с друго чак в 6-ти месец. Първо тиква.
Какви бяха реакциите след картофа?

# 3
  • Мнения: 1 338
Получи разтройство с кръв, което не спираше със седмици. Ходихме къде ли не, накрая намерих детски гастреонолог. Той предписа оризова каша и Фризо пеп АЦ.

Общи условия

Активация на акаунт