Откраднат живот: Системата 🎬 тема 96

• 27 795
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Ще видите, ще искат да го пъдят и от тази болница. И да, Петре трябва да го защити.

# 601
  • София
Как ще го пъдят - той е свързан с финансирането Wink

# 602
Може и бизнесмена да е хомофоб😶

# 603
  • София
На мен, честно казано, не ми се вижда реално да изгонят доказан специалист, и парите, свързани с него, заради ориентацията му, още повече, че не парадира с нея и се разбира с всички. Е, с Петмеза не особено, ама дано след като се "облажи" той с Мирослава, да омекне и да се изпълни с мир и любов към света. Grin На мен лично Петмезчо не ми е черен, симпатяга е, с къдравелка са ми забавни и се радвам, че им се получават нещата най-сетне.

Репликата в промото за утре, че Кари си е отишла, предполагам (и силно се надявам), че е подвеждаща и просто се е прибрало вкъщи детето. Явно пак ще има драми с Пепе.

Нора изглежда да поема вече в правилната посока, благодарение на Нина. Simple Smile

# 604
Той и Наков се отряза 😁 Захариев ще е вторият Петмезов, май..
Наков наистина само го използват..

# 605
  • Кърджали
Наков пи, ама това му помогна само по-лесно да каже истината. На трезва глава би го премълчал, явно достатъчно реакции е срещал и си е издигнал защитни стени. Би поговорил и посъветвал всеки, както се видя, но не иска да говори за себе си.
И аз очаквам сега да се разчуе, да стане скандал, никой да не го подкрепя. Към края на сезона някой(предполагам Захариев) ще каже някакви прочувствени думи) и ще си намери мястото в скипа на болницата хубавото ми човече

# 606
Така мило му каза: Аз си падам по мъже. 🥰
Свежен Младенов така хубаво играе❤️ Дано да продължи и в следващите сезони 🙏
Ясно, джофрата ще разбере. Чудя се какъв е бил този Гоолям скандал.

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 22:29 от HumbleDrumble

# 607
Сценките с децата и на мен са ми досадни.

# 608
Е, е, е, дай малко по-спокойно, де.
В Анатомията децата се появяват само в качеството си на деца на героите. Зола, дъщерята на Мередит, се е явявала два-три пъти, колкото да гледаме как Мередит се справя с майчинството, никога не са били главни герои със собствени истории.
И да, тук децата са досадни и не могат да играят.

# 609
  • София
Мирослава беше много готина с разпиляната коса на на леглото. А Петмеза каза хубави неща за бившия си - явно започва да осъзнава, че той не му пречи.

И тактиката на Зорница беше 10х Joy

# 610
Яя Ненева си има първо име - Нина 😀

Трябваха ни 9 сезона за да разберем Simple Smile

# 611
Чудили са се с какво да запълнят сериите и са й разширили историята. Йосиф е наред.

# 612
Чудили са се с какво да запълнят сериите и са й разширили историята. Йосиф е наред.
🤣Милост🙏

# 613
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА
       За компютри

Епизод: 24
Откраднат живот (24.04.2020)

за мобилни
_____

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 614
  • София
Абе какво искат от човека? В кой век живеем? Това да не е Англия от 50-те години. Какво като е Гей. Какъв лош пиар за болницата, какви пет лева. Или е добър специалист и ценен кадър или не е. Каква му е сексуалната ориентация изобщо не е от значение и не би трябвало да е от значение, стига да не преследва докторите из коридорите, което разбира се го казвам в сферата на шегата.
Излагат се с тази линия... Дано това недоразумение завърши колкото се може по-бързо и да гледаме истински и сериозни драми за болницата и нейния имидж.

Общи условия

Активация на акаунт