Откраднат живот: Системата 🎬 тема 96

• 27 791
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Дяволо, според мен доста добре предтссавят колко е закостеняло нашето общество в това отношение. Аз трайно толерантно и нормално отношение към гейовете досега не съм видяла. Говоря за нашето общество като цяло, не за отделни хора.

# 616
  • Ню Йорк
Много гнусна постъпка на Захариев. Наков нито му е налетял, нито го е притеснявал, а той като попарен.

# 617
  • Кърджали
Онзи разговор в операционната не беше случаен. Там Захариев се изказа толкова крайно срещу хомосексуалните, че само дето не препоръча да ги изгарят на клада. Та щеше да е нелогично, ако не беше реагирал баш по този начин. Другите в операционната (подкокоросвани тогава от Петмезов) също не бяха с мило мнение. По което съдя че сега като се разчуе всички ще обърнат гръб на Наков все едно е болен от силно заразна болест. Въпроса е накрая на кого първо ще му прещрака бушона и ще се обърне в мнението си и ще подаде ръка на Наков (предполагам Захариев, нали изгради ха уж някакво "приятелство", а и той беше най-краен, та на типа голям залък лапни, голяма дума не казвай)

# 618
Е, по тази логика трябваше и Кирилова да изгонят от болницата или да се държат грубо с нея, но всички я приемат такава, каквато е. Защо тогава с Наков ще се държат зле и дистанцирано? 🤔

# 619
Защото търсят драма.

Иначе аз съм на мнението на Москита - не сме особено широкоскроено общество.
И може би донякъде жените са по-добре приети, отколкото мъжете, не знам...

# 620
Защото е мъж и разбира се не е признал веднага, че е гей и че е имал връзка с Петмеза. Ама той не е и длъжен. Животът си е негов.

# 621
Аз вече спирам да коментирам в темата, защото въпреки, че много от идеите ми се заимстваха от екипа, а критиките ми бяха уважени и доведоха до положителна промяна, аз финансова файда не видях. Въпреки, че знам страшно много медицински случки и имам много идеи за продължаване на сериала, няма да ги споделям повече тук безплатно.

# 622
Joy Съди ги за авторски права.

# 623
Joy Съди ги за авторски права.

Няма да ги съдя, халал да са им. Обаче стигаМ толкова, повече няма да казвам нищо, докато не видя $. Money

# 624
хайде промо с текст:
https://nova.bg/accents/view/2020/04/15/285098/%D0%B3%D0%BB%D0%B … 1%81%D0%B8%D1%8F/

Ето и едно сърцераздирателно сценарийче от мен:
Скрит текст:
Пиарката разбирайки за Наков, веднага ще долети да сподели с Тасев. Двамата ще Поставят Светльо в много унизително положение, дотолкова, че той няма д сима избор, освен отново да си тръгне и от тази болница. Ще подаде молбата си за напускане и ще си тръгне.
Смачкан, отчаян Наков ще се нагълта с приспивателни и алкохол. Междувременно Петре се е осъзнал, и решава да подкрепи приятеля си доскоро. Държи прочувствена реч и с Тасев късат молбата на Наков за напускане. Захариев, много доволен, звъни на Наков, че иска да се видят, само че телефонът му ще е изключен. Това ще притесни Петре и той ще дотърчи до апартамента му, ще разбие вратата, (видяхме, че е обикновена, дървена врата, тъй че няма да му е трудно) и ще намери Наков свлечен на пода. Ще започне д му прави КПР. Светльо ще даде признак на живот и Петре ще го накара да по върне, а квото се е нагълтал, както става по филмите. После ще отърчи до аптеката за система. След всичко преживяно Петре ще разбере колко много означава за него приятелят му🙏

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 12:15 от HumbleDrumble

# 625
  • София
Ха, Борис ще се сети за Нора? Thinking

# 626
  • София
Защото търсят драма.

Иначе аз съм на мнението на Москита - не сме особено широкоскроено общество.
И може би донякъде жените са по-добре приети, отколкото мъжете, не знам...

Ванилия, замислих се над това, което казваш и си мисля, че свъщност обществото ни е много по-жестоко към жените, като цяло. След снощния епозод всички ахкаме и охкаме колко е несправедлив света и живота спрямо Наков, който е гей, но никой не обели дума за начина, по който Захариев се отнесе с Поли - като с държанка. А на мен ми стана много мъчно за нея. Да, сигурно много ще кажат, че сама си е виновна, но нима всеки не е "виновен" за решенията и поведението си и дали не сме склонни да съдим жените много по-лесно и по-строго. Предполагам повечето от нас помнят някои изказвания след изнасилването на Зорница и това е много често срещано отношение. Същото е и за жените които са подложени на домашно насилие - сама си е виновна.
Работя в компания, която всяка година задължава служителите си да минават обучение за равноправие и отношенията между колеги. И не само това, но и трябва успешно да положат тест и ако не го минат със 100% верни отговори трябва да повторят объчението. Та никога и по никакъв начин не се говори за правата само на една единствена група - винаги е за правата на индивида като такъв, независмо дали е хетеро, би, хомо, женен, ерген, мъж, жена, инвалид.
За мен това е в основното и важно послание - равенството е за всички и с всички трябва да се отнасяме с уважение.

# 627
Аз вече спирам да коментирам в темата, защото въпреки, че много от идеите ми се заимстваха от екипа, а критиките ми бяха уважени и доведоха до положителна промяна, аз финансова файда не видях. Въпреки, че знам страшно много медицински случки и имам много идеи за продължаване на сериала, няма да ги споделям повече тук безплатно.
Шегуваш се, нали? Joy

# 628
Естествено, че се шегува вижда се и от следващият ѝ пост 😁
Роси та, напълно съм съгласна с теб и
Скрит текст:
да ти кажа, че и на мен ми доскуча Друговремец,като че ли само 7 епизод ме развълнува не знам дали ще го догледам.

# 629
  • София
Роси, за жалост - права си! И ако някой прояви по-хуманно отношение, веднага му лепват етикет “джендър”, “толераст”...
Надявам се, че ИП, ако не ни озлоби повече, ще ни накара да разберем, че всички сме свързани и да развием повече емпатия. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт