Куроната навън напира, кукундрела са бърикадира - 100!

• 16 344
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Откраднах го от фейса.....

Логика на ишлеме !
"Това за Италия не е верно!
И за некъв вирус в Китай не е верно.
Бойко лъже, за да фалира държавата и да краде още.
Вирус нема.
Вирус нема, ама в Русия има ваксина за тоя вирус къде го нема.
И тоя вирус къде го нема е пуснат от Америка в Китай , за да съсипе китайската икономика.
Нищо, че нито вирус има, нито се умира от него. То от колко много други неща също се умира и нищо се не праи ама ние те - баш с тоя вирус къде го нема ще се бориме.
Пари само да арчиме.
Макар че вирус нема, Холандия и Англия по-правилно се борят с това къде го нема от нас. Техните мерки в борбата с това дето не се умира от него са по-правилни от нашите. Щото при нас Бойко ги мисли, а не слуша, доц. Мангъров дето му казва, че е по-добре е сега тука за месец-два всичко да се изпоразболее от това къде го нема и не се умира. А после кой измре - измре и всичко ще си е наред. И икономика и всичко. Раз-два стаден имунитет - нищо, че вирус нема - и готово. Иначе този вирус дето го нема е измислен от масоните, илюминаните и капиталистите да ни убива. Нищо, че от него не се умирало де. А още в началото се разбрахме, че го нема и въобще го не е имало!
Щото нали, никой не е видял умрелите от Ухан и Бергамо. Те така и така там са си умрели, кой от кръвно, кой от диабет, кой от сърце и все са си били по 800 - 900 дневно.
Секи ден там си е така, кво!
Ми то и в Африка измират от глад, ама не ги карат да си седят у дома и да си гладуват надомно. Както и раково болните не ги ограничават.
Та вирус нема - да знаете!
Обаче този вирус къде го нема, а Русия вече има ваксина от него и САЩ са го измислили, едни пък американски войници от НАТО са дошли да го разпространят из Европа , за да я съсипят - нищо, че вирус нема!
Бойко понеже е гадно копеле нарочно кара Мутафчийски да плаши ората с вирус , щото иска да ги стресира и да наложи военно положение и да си векува. И за да може по-лесно да наложи военното положение, той /Бойко/ е облекъл Мутафчийски у униформа. Да се плашат ората и да свикват с онова къде ги чака после. Хем ги стресирва, хем ги подготвя за хунтата после тая гад мръсна.
Целта му е по-лесно да ни прегази, претопи и продаде на САЩ.Точно затова Бойко дискриминирва пенсионерете и отраничава правата на ората над шеесе. Не ги пуща да си одат нагоре надоле и да си щъкат.
Младите па хептем ги не пуща нигде.
Щото знае се, че вирус нема, не е имало, нема и да има!
Нищо, че САЩ го е разпространил това къде го нема и Русия има ваксина за същото къде го нема и не се умира от него.
И още нещо!
Ти мани, че вирус нема и от него не се умира, ами властите лъжат и крият истинската бройка на тия къде са болни и колко са умрели от това къде го нема и не се умира от него!
Щото и Мангъров и не знам си кой още нали чухте кво каза!
Абе Тиквата е гад, требва да си оди и те това си е.
Другото е мижи да те лажем.
И вирус нема!
Ограничават ни свободите и искат да ни заробат !
Я ви го казвам!
Я мое нищо да не съм чел, ама сичко знам! ....."
Из Фейсбук хроники

# 181
Скрит текст:
И аз ша са включа.....

Ей я и Цеца, стяга бицепса!

Съншету врътка обръч за тънка талия....

....на Демата нещу не ѝ се получава.

Лабрексче, ти на фитнес ли беше или на фризьор?

Ни на двети! Simple Smile То съ види. Фитнесът ми е от компата до куфнята и обратно.
Фитнес в ИП.

# 182
  • Оптимист по принуда

е бива ли тъй дъ гувориш, виш мъ колку съм дубра

Обит стана, чакъм си пицътъ Sunglasses

# 183
М, дааа....убеди мъ, че си върхъ..

# 184
Скрит текст:

е бива ли тъй дъ гувориш, виш мъ колку съм дубра

Демо, сипва съ.
[/spoiler]

Обит стана, чакъм си пицътъ Sunglasses

Демич, ква пица чекаш, не чети ли, че онез опашатки бастисаа доматенио сос, сига, ку искаш суха пицааа......я пръжни ини ичица, чи са пулезни!

# 185
  • тук, на мястото си
Здрасти, кукита!
Уф, и яз вдъхнувена ут тиливизията сготвих за пладне чи устана и за дувечира.

Ся вечи щи са дизинфикциръм, и за вас има. Ари наздрави!

# 186
  • Куциндрел
Начии, общуването на живо ми се ограничава само домашните ми, компа, печката, тенжурите ии тиганите. Но най ноу си общувам с тая, която не пропуща да се показва с повод и без.

Минава сутрин да пие кафе, после периодично пред мен, през клавиатурата на лаптопа, след това ляга на детето връз учебника, после се закача с каките си... А сама по себе си е ноу смешна

# 187
  • Куциндрел
Хилоу.

Ади на захрускъ.

# 188
Дубрутру....ида!

# 189
  • Оптимист по принуда
Хай.

Нося кайве.

# 190
Скрит текст:

Нося кайве.

Хилка и от мен! Simple Smile

Демич, и кат носиш кайве, ко, скомина шми прайш? Кат гледам сама ш,си гу пийш, да нема да мъ пущиш в тоя балон, кат да гу меря, нимойм усигури двата метра!?
Утивъм да си търся кайвету у къщи.

# 191
  • тук, на мястото си
Ехоооо, здрастиии!
Ши са фащами за зилену у нас и ши ний мноу весялу

# 192
Алфич, да си додим на думата....

# 193
Айде, пак откраднах ут фейса:

Ден 25 от извънредното положение. 10 извода:
1. А си кихнал на работа, а са те изхвърлили с ритници навън. За прикритие на кихавица се препоръчва звучно пърдене – по-добре се приема от общността.
2. Вече можете да си вземете маски и дезинфектанти от всяка уважаваща себе си железария, книжарница или баничарница. Ако нямат – значи нещо не е наред.
3. Половината хора са се барикадирали в домовете си и спамят във фейсбук срещу всички онези, които са длъжни да ходят на работа: „АНАТЕМА! Заради вас шъ Омрем всички!”
4. Всеки път, когато излизам от тоалетната и се разминавам с някой по коридора, прочитам безмълвен въпрос в очите му „А ти изми ли си ръцете”. А не бе, ръцете ми са се сбръчкосали и се лющят на слоеве, защото съм си змия по природа. Не че ги мия по 85 пъти на ден, а за нервното ползване на дезинфектант през 15 минути, изобщо няма да споменавам.
5. Сутрин на портала ни се замерва температурата. Първите дни стойностите са като на пресен труп – между 28 и 32 градуса. На третия ден някой прочита упътването за употреба на безконтактния термометър и температурата ми се вдига до 35 градуса – за съжаление все още не достатъчно. На петия ден се оказва, че безконтактният термометър е наистина безконтактен и въобще не трябва да се допира до челото – честито, температурата ми вече е 36 градуса! Което разбира се не означава, че не съм просто преносител на вируса, без да имам симптоми и в момента не заразявам всички около мен.
6. Всички повтарят как най-уязвими са хората от третото поколение. Междувременно наперени бабки се редят с лакти на опашки за боб и тоалетна хартия или напират да платят данъците си в Общината –нямат намерение да ритат камбаната току така. Все пак са преживели комунизма, Жан Виденов и Иван Костов. Короната ли ще ги уплаши?!?
7. Преспокойно можете да ходите на църква, за да вземете причастие от лъжичка, близана от 100 души преди това. Както да пазарувате в големите хипермаркети, в които всички опипват продуктите. Да си купите дюнер също е в рамките на нормалното. Но да отидете на лекар – не! Какви са тези безотговорни ваши мисли. Ама точно сега ли намерихте да се разболеете от нещо различно от корона вирус? Бъбречна криза? Е, па, чували сме, че е като раждането, а от раждане не се умира. Е, поне, не винаги.
8. Вечер, след работа се редиш за хляб поне 20 минути на опашка пред магазина. Някои са с маски, някои без. Дядо се прережда – нали е в най-голяма опасност, пускаме го. Майка с дете на ръце демонстративно нервничи и потреперва от студ – пускаме я и нея. След като сме пуснали всички социални групи с предимство, включително жена, която е почти убедена, че е бременна, хигиенистка, която казва, че сага нашият живот зависи от нейната работа, и дете, което реве за шоколад, идва моят ред. Но хляб няма. Вече се поръчвал само от предния ден. От утре щяло да е с купони. Предполагам. Проверявам рафта за тоалетна хартия – все още е празен. Поглеждам настрани – като няма тоалетна хартия, хората са започнали да изкупуват също така домакинската хартия, салфетките за нос и маса. Грабвам кутия тампони (от 30 броя, за всеки случай, защото г*за ще го мия, ама другото….) и търча към касата през глава. Подавам си дебитната карта – „Съжалявам, вече приемаме само в брой”….
9. По телевизията свалят всички забавни предавания. Българинът не трябва да се разсейва от темата за корона-вируса. Не! Новините за корона вируса се редуват с токшоу за корона вируса, сутрешен блок за корона вируса и детско предаване за лека нощ с корона вируса. Никакви филми, лотарии, спорт и култура. Евентуално филма Зараза, пуснат on replay между новините. Българинът трябва да се примири със съдбата си – че ще се мре (Неизбежно!) и да вземе решение или сам да сложи край на мъките си – с отрова за мишки, сода каустик, сешоар във ваната – или да излезе навън без всякакви предпазни средства, да започне да целува и прегръща непознати, в опит да се зарази, крещейки „Ела, корона-вирус, вземи ме!”.
10. За хората, които не искат да се предават на корона вируса, в интернет пространството и най-вече във фейсбук, народната мъдрост или мъдрата народност, предлагат знайни и незнайни лекове – горещ чай, топла вода с лимон, сода за хляб, парацетамол, разбира се ракия. Подучувам съобщения, че белината, доместосът и содата каустик също влияли много добре на вируса, който прекарвал една седмица в гърлото, преди да слезел да унищожава белия ти дроб.
И така, пожелавам ви много усмивки, здраве и мъдрост!

# 194
  • Countryside
Коничи уа, кукис! Саму минавам да ви кажа, че и в джагапонску Абето удри локдаун на Токио и още 6 перфектури до 6ти май. И ние сме в кюпа на перфектурите с локдаун, но май все пак ще може да се излиза. Влаковете ще си вървят. Баси вируса, баси годината, аз викам ше минава, те локдаун...никогаш не съм ги чаткала джагапонцити.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 15:19 от Г-жа Букет

Общи условия

Активация на акаунт